2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya bugün bende çok kötü oldum. Saat 5 e geliyordu. İşyerinin nerdeyse dibinde bir apartmandan Dumanlar çıktığını gördük tabi o sırada itfaiye ambulans ne varsa geldi. Bizde bi süre baktık sonra ise döndüm ben. İş çıkışı da mecburen ordan geçtim. Yangın söndürülmüş ama ambulans falan duruyordu. Bi ablam hemen yan apartmanda oturuyor ona sordum. Ölen mi var die. Ufak çocuk varmış içerde dedi. Eve geldim hemen baktın haberlere. Çocuk daha bir buçuk yaşındaymış ve ölmüş. Nasıl kötü oldum anlatamam. Bide salak salak izledim ben çıkan o Dumanlari
ayyy :( Allah rahmet eylesın yaaa, çok uzucuu, buyuk olsa bıle ınsan uzluyor ama bole kucucuk yavrucaklar olunca ınsan daha bır uzuluyor :(:KK43:

Bende nereye gitsem hep kizimlayim pesimden ayrilmaz eger arkami dondugumde yoksa kesin kitapliktaki kitaplari almis yada kiyafetlerini dokuyo oluyor :))

Çok üzücü bir durum çocuklar o kadar masum savunmasız ki çok üzülüyorum ben böyle şeylere Allah sabır versin ailesine
Anne ve bi çocuğu yaralı Kurtulmuş. Hergün geçerim ordan ve bazen eşime derdim burda otursak ne guzel olurdu işyerinin dibinde diye :( allah ailesine sabır versin

ben canım zaten wc ye falan gıderken bı kapısını kapatıyorum 5 dk suruyor :) gercı benım kuzum yuruumuyor yaa belkı ondan rahatımdır oda var :) aglıyro bazen ama dıyorum ya wc ye 5 dk zaten, yoksa zaten sureklı yanındayım. yemegı falanda gece anca yaparım .

hımm, ben ıste canım hıc o uyanıkken yemek yapmam. gecelerı yaparım. cok cok acıl bır sey yapmam gerekırse nıloya acıyorum hemen onu ızlerken yapıyorum, ama genelde gece yaparım. sende yemegı falan gece yapsan canım. yada benım evdekı mama sandalyesı yatabılen ayakkları sarkmayandan, eskı evde mutfaga onunla sokarsam sokuyordum onune oyuncaklar kasık catal vs verıyorum max 30 d falan duuryordu :) ole sabıtleyebılcegın bır sey varsa o sekılde soksan mutfaga??
benımkı valla bı odada duruyor, kapısınıda kapatıyorum ıcerde oynuyoruz :) zaten yanından bende hıc ayrılmıyorum kı Allah korusun.tabı yuruse bu dedıklerım gecerlı olucakmı onuda bılmıyorum o_O
Tek odada iyi duruyomus canim maşallah sikilmadan beyza hayatta durmaz bunalir kapiyi yumruklar cadi :))

Ece de bensiz hiçbir yerde durmuyor hep yanımda mutfakta tuvalette odalarda her yerde beraberiz hayatta durmaz tek başına
ben ıste yalnız bırakmıyorum kı hıc, hep bırlıkteyız zaten. afedersın bazen wc ye bıle gıdemıyorum cok cok aglıyor o zaman alıyorum koyuyorum mama sandalyesıne , baglıyorum. kapıyı acık bırakıyorum karsıdan bana baksın dıe :) ( buda cok cok acık oldu bole amaa:KK70: )

Bende nereye gitsem hep kizimlayim pesimden ayrilmaz eger arkami dondugumde yoksa kesin kitapliktaki kitaplari almis yada kiyafetlerini dokuyo oluyor :))
ben normalde elbıselerı kıtapları helde cd dolabımız var onları ındırmeyı cok sevıyor, onları ındırmesıne ızın verıyorum. benım gıtmemı beklemıyor ( zaten gıtmıyorumda ) zaten butun gun ayrıyım, kuzum ne ısstıyorsa yapsın engel olmıyım dıyorum ( tabıkı yanlıs bır dusunce ama napıyım mutlu olsuno_O )

Bugün kizimla buraz dolastik eve geldik kapinin onunde bebek arabasindan indirdim eve soktum ben hala kapinin onundeyim arabasini katlayip iceri alcam dış kapiyi yuzume kapativerdi sipa allahtan anahtar kapinin üstündeydi yoksa cilingir bulana kadar napardim hic bilmiyorum aman kizlar sizde dikkat edin

Aynen ya. Minicik daha melek oldu.
bızım ıs yerının ordada bına coktu, gecen ay, butun tv lerde cıktı, 1 olu dıye tabı nerde bır olu 5-6 ölu varmıs, bırıde eve esya tasıyan hamal mıs. ona bıle ( vefatına-kaderıne ) cok cok uzulmustum helede bole yavrucaklar kucucuk melek olup gıdınce...

Bugün kizimla buraz dolastik eve geldik kapinin onunde bebek arabasindan indirdim eve soktum ben hala kapinin onundeyim arabasini katlayip iceri alcam dış kapiyi yuzume kapativerdi sipa allahtan anahtar kapinin üstündeydi yoksa cilingir bulana kadar napardim hic bilmiyorum aman kizlar sizde dikkat edin
Ben dikkat ediyorum ona. Aklıma geliyo bazen öyle içerde kalacağı ödüm kopuyor

ben canım zaten wc ye falan gıderken bı kapısını kapatıyorum 5 dk suruyor :) gercı benım kuzum yuruumuyor yaa belkı ondan rahatımdır oda var :) aglıyro bazen ama dıyorum ya wc ye 5 dk zaten, yoksa zaten sureklı yanındayım. yemegı falanda gece anca yaparım .

hımm, ben ıste canım hıc o uyanıkken yemek yapmam. gecelerı yaparım. cok cok acıl bır sey yapmam gerekırse nıloya acıyorum hemen onu ızlerken yapıyorum, ama genelde gece yaparım. sende yemegı falan gece yapsan canım. yada benım evdekı mama sandalyesı yatabılen ayakkları sarkmayandan, eskı evde mutfaga onunla sokarsam sokuyordum onune oyuncaklar kasık catal vs verıyorum max 30 d falan duuryordu :) ole sabıtleyebılcegın bır sey varsa o sekılde soksan mutfaga??
benımkı valla bı odada duruyor, kapısınıda kapatıyorum ıcerde oynuyoruz :) zaten yanından bende hıc ayrılmıyorum kı Allah korusun.tabı yuruse bu dedıklerım gecerlı olucakmı onuda bılmıyorum o_O
o zaman cidden rahatmışsın canım. Benim sıpanın sabit oturma huyu yok. Önünde ki oyuncak hoşuna gitmişse bile etrafında dönüp durur gelir bana bak der. Tv nadir açıyorum ama onu açtığımda bile ayakta izliyo. Bende yemeği o öğle uykusundayken yapıyorum hep ama illa ki iş oluyo mutfakta. İş olmasa bile özellikle giriyo. Çekmeceleri açıyo. Kapısı kapalı yerlerde ayrıca dikkatini çekiyo. olur olmaz herşeye hayır diyincede çok hırçınlaşıyo. Bende dağıtmasına dökmesine izin veriyorum. Zaten bir süre sonra sıkılıp bırakıyo.

bızım ıs yerının ordada bına coktu, gecen ay, butun tv lerde cıktı, 1 olu dıye tabı nerde bır olu 5-6 ölu varmıs, bırıde eve esya tasıyan hamal mıs. ona bıle ( vefatına-kaderıne ) cok cok uzulmustum helede bole yavrucaklar kucucuk melek olup gıdınce...
Allah rahmet eylesin. Anne olunca daha bi etkilenir oldum bu haberlerden

Ayyy canim cok uzuldum ya allah ailesine sabir versin cok zor
Anne ve bi çocuğu yaralı Kurtulmuş. Hergün geçerim ordan ve bazen eşime derdim burda otursak ne guzel olurdu işyerinin dibinde diye :KK43: allah ailesine sabır versin
yazyagmuru yazyagmuru yazdigin iki mesajida okudum ve cok uzuldum umarim ameliyat olcak bebek iyidir benimde kalbim dogustan yavas atar kosmak yada bunun gibi agir sporlar yapamam 50lerdedir hep nabzim 250 diyince sen cok uzuldum gercekten allah sifa versin digeride ne desem boş allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin inşallah

o zaman cidden rahatmışsın canım. Benim sıpanın sabit oturma huyu yok. Önünde ki oyuncak hoşuna gitmişse bile etrafında dönüp durur gelir bana bak der. Tv nadir açıyorum ama onu açtığımda bile ayakta izliyo. Bende yemeği o öğle uykusundayken yapıyorum hep ama illa ki iş oluyo mutfakta. İş olmasa bile özellikle giriyo. Çekmeceleri açıyo. Kapısı kapalı yerlerde ayrıca dikkatini çekiyo. olur olmaz herşeye hayır diyincede çok hırçınlaşıyo. Bende dağıtmasına dökmesine izin veriyorum. Zaten bir süre sonra sıkılıp bırakıyo.
bızımkısıde tv oldumu ayakta ızlıyor , ama nıloya acarsam pc den acıyorum onuda kapagnı kapatıyor aglıyor vuruyor falan mama sandalyesınde duruyor ozaman. sen mutfaktya olmayıncada gıdıyor dıyosun yaa kapıyımı acıyor nasıl gırıyor ? kılıtle kapıyı? eg ya banyoya gırereseee :( ayhh benım en korktugum sey. )
oyuncakalarında oynarken sana bak gel dıyormus yaa , ıste sen bırakıyormusun kı sana gelıyor, ole normal oyuncaklarla bende bırakırsam benımkıde durmuyor, son surak emeklemesıyle kosarak gelıyor :) .

Beyzada mutfaga bayiliyor tencereleri alip kapaklarini bi o tencereye bi o tencereye kapatiyor sonra icine kucuk kupleri doldurup tahta kadikla karistiriyor yemek yapiyor hanim hatta ben sofra hazirlarken bile git gel yapiyorum bos bos arkamda gelip gidiyor aman gelsin pesimize biz onlarin pesine kosarsak daha zor

Nehirin oteki teki ikiz olsalar bu kadar benzemez yaa bizde ayniyiz aksam esim varkende illa gelecek :KK4:
Aynen canim çok benziyorlar ben akşam bulasilari makinaya koyarken babasıyla durmuyor illa benim yanımda makinayı kurcalayacak bazen meyve falan veriyorum önüne abileriyle meyveyle oyalanirken gidip mutfağı topluyorum
Ayyy canim cok uzuldum ya allah ailesine sabir versin cok zor

yazyagmuru yazyagmuru yazdigin iki mesajida okudum ve cok uzuldum umarim ameliyat olcak bebek iyidir benimde kalbim dogustan yavas atar kosmak yada bunun gibi agir sporlar yapamam 50lerdedir hep nabzim 250 diyince sen cok uzuldum gercekten allah sifa versin digeride ne desem boş allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin inşallah
amin canim inşallah iyi olur ben de hep dua ediyorum diğer yavru içinde Allah sabır versin dediğin gibi söyleyecek birşey yok maalesef

Kizlar gecen gun kizima kabak kiyma sogan sarimsak domates maydanoz derotu azcikda yesil.mercimek pisirdim blendirdan gecirip yedirdim yedi ama esim bu kiz bulamac yicek yastami agiz tadi olusmayacak sen sanki yermisin onu falan bisuru sey dedi sizde arada boyle bulamac yedirmiyomusunuz bendemi hata :(

bızımkısıde tv oldumu ayakta ızlıyor , ama nıloya acarsam pc den acıyorum onuda kapagnı kapatıyor aglıyor vuruyor falan mama sandalyesınde duruyor ozaman. sen mutfaktya olmayıncada gıdıyor dıyosun yaa kapıyımı acıyor nasıl gırıyor ? kılıtle kapıyı? eg ya banyoya gırereseee :KK43: ayhh benım en korktugum sey. )
oyuncakalarında oynarken sana bak gel dıyormus yaa , ıste sen bırakıyormusun kı sana gelıyor, ole normal oyuncaklarla bende bırakırsam benımkıde durmuyor, son surak emeklemesıyle kosarak gelıyor :) .
banyonun kapısını açık tutuyorum canım. Kova vb hiç bişey yok zaten deterjanlarda yukarıda ulaşamaz. Her günde banyo yaptığı için oraya ilgisi yok. Zaten sürekli dibindeyim bende.
Beni çağırması da ben mutfakta iş yapıyosam oda mutfakta yerde olur dolapları açar kapatır ya da oynar bişeylerle. Ama ille bana gösterecek aaa bak aaa bak diye çağırıyo. Bakmazsam da küsüyo. Öyle uzaktan bakıp cevap verincede tatmin olmuyo ille yanına gidicem. İşide doğru düzgün yapamıyorum ya da onunla yapıyorum başka türlü izin vermiyo

Back
X