2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Rabbim acil şifa versin kolay ve guzel geçer inşallah ne ameliyatı olacak

Çok geçmiş olsun kolay gelsin umarım ciddi bir ameliyat değildir

Gecmis olsun allah acil sifalar versn canm

Çok geçmiş olsun canım. Kolayca geçsin inşallah ameliyatı, acil şifa versin Allah..

@AreN5 geçmiş olsun, kuzucuk kolay atlatsın

Geçmiş olsun canim Allah şifa versin

Sağolun kızlar.. Böbreginde 2cm büyüklügünde taş var. Bebekliginden beri tedavi görüyor. Düşürmeye çalıştılar ama olmadı..

Sağolun kızlar.. Böbreginde 2cm büyüklügünde taş var. Bebekliginden beri tedavi görüyor. Düşürmeye çalıştılar ama olmadı..
oyy 2 cm baya büyükmüş. Koca koca adamlar zor dayanıyolar. Çok geçmiş olsun bi daha tekrarlamaz inşallah

Bizimkine yapmıyom bile artık öyle şeyleri anladım ki sebzeyi ancak katakulli ile yedirebilirim. Zaten çorbadan başka bişey yemiyor oğlum o yüzden ben de herşeyin çorbasını yapıyorum ve içine et sebze bakliyat be varsa dolduruyorum. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorum :))(
Çorbalardan da sıkıldı gökçe. Dün öğlen köfte yedirdim akşam kuru fasulye :) bugün ne yapsam bilemedim.

Ayy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Evde sigara içiliyomu dedi eşim içiyo ama içerde içmez dedim olsun sonuçta babası sarılıyo ediyo içmesin dedi bu çocuk 2 yaşı dolmadan daha 2 kere hava aldıysa 5-6 yaşında astıma döner dedi

Ayy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Evde sigara içiliyomu dedi eşim içiyo ama içerde içmez dedim olsun sonuçta babası sarılıyo ediyo içmesin dedi bu çocuk 2 yaşı dolmadan daha 2 kere hava aldıysa 5-6 yaşında astıma döner dedi
Çok geçmiş olsun ya üzüldüm :( çabucak iyileşir inşallah kuzu

Uykusuzluktan ölüyorum, bugün benim oğlan gece uyurgezere çevirdi beni, hala da huysuz:KK43: ne biçim diştir bu böyle

Yaa çok geçmiş olsun canım betülde pazartesiden beri burnu akıyodu hatta sordum mukotik kaç kere veriyoduk dilan diye burda cevap veren olmadı peditusta veriyodum ama bu sabah ateşi çıktı öyküde betülde hemen iyileşir inşallah bizde de dedesi içiyo yaa içme mi desem acaba

Canim benim çok geçmiş olsun Öykü ye benim oğlumun da alerjisi vardı Dr dikkat ederseniz birşey olmaz etmezseniz astıma çevirir demişti çok şükür çevirmedi canim hatta her sene ilkbahar ve sonbaharda alerji ilaçları kullanıyorduk eylül de basliyorduk aralığa kadar bu sene kullanmadik birşey olmadı eğer Öykü nun alerjik durumu varsa yün yorgan yastık battaniye falan kullanma canim ben çocuklara kullanmiyorum Ece de bir kere tikanmisti doktor hemen bu çocuk astimdir diyemeyiz ama senede iki üc defa tıkanır ancak o zaman astım diyebiliriz demişti ve yünlu olan herşeyi yasaklamıştı toz olmasın evi havalandır demişti sıkma canını böyle hassasiyeti olan çocuklar dikkat edildiği takdirde belli bir yaştan sonra atlatiyor tamamen astıma çevirmiyor

Yaa çok geçmiş olsun canım betülde pazartesiden beri burnu akıyodu hatta sordum mukotik kaç kere veriyoduk dilan diye burda cevap veren olmadı peditusta veriyodum ama bu sabah ateşi çıktı öyküde betülde hemen iyileşir inşallah bizde de dedesi içiyo yaa içme mi desem acaba
Betül ede geçmiş olsun canim çabuk iyileşir inşallah bence yanında sigara icilmesine izin verme canim hafif bir gribi bile kulak enfeksiyonuna cevirebiliyor ya da daha çok tıkanıklık yapıyor sonuçta içinde bir suru zehir var ve kapalı ortamda mutlaka etkiler doktor yasakladı falan diyebilirsin

Sağolun kızlar
Alerjik bi durum yok ama tıkanmasını bağladı doktor eşimde bu ara demişti eğer ben içer yaklaşırsam hatırlat gideyim dişlerimi fırçalıyım falan diye böyle böyle dedi doktor dedim bırakır yani inş ben söylüyodum hep ama bırak diye işe yaramoyodu çocuk farklı oluyo çok üzüldü
Benim esas kv beter ama eşim frenler onu yanına bile sokmaz içer gelirse

Hiç bişey yemedi dün akşamdan beri kahvaltısı 3 zeytindi demin yine kustu çıktı onlarda makarna yaptım istemedi uyurtum zorla yatıyom yanında kalktımmmı uyanıyo kalkınca köftr vercem bakalım inş yer

Geçmiş olsun canm

Back
X