Çok geçmiş olsun kolay gelsin umarım ciddi bir ameliyat değildirKızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun kolay gelsin umarım ciddi bir ameliyat değildirKızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
Gecmis olsun allah acil sifalar versn canmKızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
Çok geçmiş olsun canım. Kolayca geçsin inşallah ameliyatı, acil şifa versin Allah..Kızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
Geçmiş olsun canim Allah şifa versinKızlar pazartesi 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak.. Düşündükce içim daralıyor resmen.. Nolur dua edin de ameliyatı çok güzel geçsin..
Rabbim acil şifa versin kolay ve guzel geçer inşallah ne ameliyatı olacak
Çok geçmiş olsun kolay gelsin umarım ciddi bir ameliyat değildir
Gecmis olsun allah acil sifalar versn canm
Çok geçmiş olsun canım. Kolayca geçsin inşallah ameliyatı, acil şifa versin Allah..
@AreN5 geçmiş olsun, kuzucuk kolay atlatsın
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin
oyy 2 cm baya büyükmüş. Koca koca adamlar zor dayanıyolar. Çok geçmiş olsun bi daha tekrarlamaz inşallahSağolun kızlar.. Böbreginde 2cm büyüklügünde taş var. Bebekliginden beri tedavi görüyor. Düşürmeye çalıştılar ama olmadı..
Çorbalardan da sıkıldı gökçe. Dün öğlen köfte yedirdim akşam kuru fasulye :) bugün ne yapsam bilemedim.Bizimkine yapmıyom bile artık öyle şeyleri anladım ki sebzeyi ancak katakulli ile yedirebilirim. Zaten çorbadan başka bişey yemiyor oğlum o yüzden ben de herşeyin çorbasını yapıyorum ve içine et sebze bakliyat be varsa dolduruyorum. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorum :))(
Biz götürdük sadece kuşlar ilgisini çekti :)Bu yaz çok anlamaz diye götürmedik.. Yaza doğru götürelim dedik bizde.. Arende çook seviyor hayvanları..
Gecmis olsun canim.Sağolun kızlar.. Böbreginde 2cm büyüklügünde taş var. Bebekliginden beri tedavi görüyor. Düşürmeye çalıştılar ama olmadı..
Çok geçmiş olsun ya üzüldümAyy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Evde sigara içiliyomu dedi eşim içiyo ama içerde içmez dedim olsun sonuçta babası sarılıyo ediyo içmesin dedi bu çocuk 2 yaşı dolmadan daha 2 kere hava aldıysa 5-6 yaşında astıma döner dedi
Yaa çok geçmiş olsun canım betülde pazartesiden beri burnu akıyodu hatta sordum mukotik kaç kere veriyoduk dilan diye burda cevap veren olmadı peditusta veriyodum ama bu sabah ateşi çıktı öyküde betülde hemen iyileşir inşallah bizde de dedesi içiyo yaa içme mi desem acabaAyy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Evde sigara içiliyomu dedi eşim içiyo ama içerde içmez dedim olsun sonuçta babası sarılıyo ediyo içmesin dedi bu çocuk 2 yaşı dolmadan daha 2 kere hava aldıysa 5-6 yaşında astıma döner dedi
Canim benim çok geçmiş olsun Öykü ye benim oğlumun da alerjisi vardı Dr dikkat ederseniz birşey olmaz etmezseniz astıma çevirir demişti çok şükür çevirmedi canim hatta her sene ilkbahar ve sonbaharda alerji ilaçları kullanıyorduk eylül de basliyorduk aralığa kadar bu sene kullanmadik birşey olmadı eğer Öykü nun alerjik durumu varsa yün yorgan yastık battaniye falan kullanma canim ben çocuklara kullanmiyorum Ece de bir kere tikanmisti doktor hemen bu çocuk astimdir diyemeyiz ama senede iki üc defa tıkanır ancak o zaman astım diyebiliriz demişti ve yünlu olan herşeyi yasaklamıştı toz olmasın evi havalandır demişti sıkma canını böyle hassasiyeti olan çocuklar dikkat edildiği takdirde belli bir yaştan sonra atlatiyor tamamen astıma çevirmiyorAyy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü
Betül ede geçmiş olsun canim çabuk iyileşir inşallah bence yanında sigara icilmesine izin verme canim hafif bir gribi bile kulak enfeksiyonuna cevirebiliyor ya da daha çok tıkanıklık yapıyor sonuçta içinde bir suru zehir var ve kapalı ortamda mutlaka etkiler doktor yasakladı falan diyebilirsinYaa çok geçmiş olsun canım betülde pazartesiden beri burnu akıyodu hatta sordum mukotik kaç kere veriyoduk dilan diye burda cevap veren olmadı peditusta veriyodum ama bu sabah ateşi çıktı öyküde betülde hemen iyileşir inşallah bizde de dedesi içiyo yaa içme mi desem acaba
Geçmiş olsun canmAyy çok fena kafam gece uyumadım desem yeridir öykünün hırıltısı başladı nezleydi peditus kullanıyoduk sabahı zor ettik uyu uyan sabahta öksürmekteen kusmaya başladı 4-5 kere kustu götürdük hastaneye ciğere inmiş hava verdiler ilaç yazdı büssürü