2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar hafta sonu için Tarsusa gidelim dedik. Tam Tarsusa kaynımın evine varmak üzereyken 100 promil alkollü bi araç birden çıktı daha doğrusu çıkmış görmedim bile. Sadece çarpma sesini duydum ve gökçeyi sımsıkı tuttum. Çok şükür kizimda ve eşimde bişey yok. Ama gökçeyi sabaha kadar uyutmuyoruz. O uyumak için direniyor. Benim Kasım yarildi dudağim patladı ve sanırım burnum kırıldı :) ama çok şükür hepimiz iyiyiz. Birde şerefsiz adam az daha kaçıyordu.
Canım benim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok şükür sizde birşey yokmuş.

Canim cok geçmiş olsun allah korumuş

canim benim çok geçmiş olsun Allah korumuş yollar çok tehlikeli biz bu akşam abimlere gittik ve karşı tarafın hataları sonucu iki defa kaza atlattik eşim uzun uzun kornoya bastı Allah korusun cumlemizi inşallah

geçmiş olsun allah korumuş dönünce veya orda sadaka ver canım

Canım benim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok şükür sizde birşey yokmuş.
Çok sağolun kızlar. Şükür Gökçe ye bişey olmadı. Çok korktum.

Kızlar hafta sonu için Tarsusa gidelim dedik. Tam Tarsusa kaynımın evine varmak üzereyken 100 promil alkollü bi araç birden çıktı daha doğrusu çıkmış görmedim bile. Sadece çarpma sesini duydum ve gökçeyi sımsıkı tuttum. Çok şükür kizimda ve eşimde bişey yok. Ama gökçeyi sabaha kadar uyutmuyoruz. O uyumak için direniyor. Benim Kasım yarildi dudağim patladı ve sanırım burnum kırıldı :) ama çok şükür hepimiz iyiyiz. Birde şerefsiz adam az daha kaçıyordu.
Ayyy büyük geçmiş olsun canm rabbim korumuş

canım çook geçmiş olsun. Allah korumuş. Şimdi daha iyisindir inşallah sende.
Pislik adam bi de kaçıyomuş. Vermezler inşallah ehşiyeti bi daha :KK11:

Çok geçmiş olsun canım ya :(

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş, şükür iyisiniz

Ayyy büyük geçmiş olsun canm rabbim korumuş

canım çook geçmiş olsun. Allah korumuş. Şimdi daha iyisindir inşallah sende.
Pislik adam bi de kaçıyomuş. Vermezler inşallah ehşiyeti bi daha :KK11:

Çok geçmiş olsun canım ya :KK43:

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş, şükür iyisiniz
Sağolun kızlar. Hastane ve karakol işimiz bitince arabaya gittik. İçinden almamız gerekenleri aldık. O an gördüm arabayi. Araba pert resmen. O arabadan gökçenin burnu bile kanamadan çıktık ya. Çok şükür diyorum.

Sağolun kızlar. Hastane ve karakol işimiz bitince arabaya gittik. İçinden almamız gerekenleri aldık. O an gördüm arabayi. Araba pert resmen. O arabadan gökçenin burnu bile kanamadan çıktık ya. Çok şükür diyorum.
çok çok geçmiş olsun ben de oto koltuğu sormak için girdim klübe senin mesajını gördüm gökçe nerdeydi oto koltuğunda mıydı?

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim pek ugramiyorsun buraya nasil oldunuz canim
@kmltm gece serifi derken gece degil gunduz bile ugramaz oldun hayat nasil?
cilek31 cilek31 terfi sinavindan dolayi ugrayamaz oldun sanırım.
pufpuff pufpuff sende bikac gundur yoksun sanki
aynen canım yaaa, degıl burası bır cok seyı bıraktım bu araa, işallah snuc alırım bu ay sonuna kadar kendımı kapadım işallahhh sonucu guzel olur..
ay sonundan sonra donucem işallah canımcım :):)
herkezi öpüyorummmm, kuzuları daha cok :)

bu arada yazmısken kızlar anadolu yakasında ıst da bebek arabamızın tekerlegı yuruyen merdıvene takıldı yamuldu. garantısı bıttı , bunu nereye yaptırabılırız kızlar mother care sorduk garantısı varsa yaptırırız dıyorlarda garantısı yok bıttı . ıkı bısıkletcıye sorduk yapmıyorlar, kaldık. macleren baston puset. ıkılı tekerlegın bırı yurumuyor hareket etmıyor. ıcındekı mılı degısıcek dedı adam ama yaptırcak yer bulamadık. fıkrı olan arkadaslar varsa beklıyorum kızlar :)

bu arada yazmısken kızlar anadolu yakasında ıst da bebek arabamızın tekerlegı yuruyen merdıvene takıldı yamuldu. garantısı bıttı , bunu nereye yaptırabılırız kızlar mother care sorduk garantısı varsa yaptırırız dıyorlarda garantısı yok bıttı . ıkı bısıkletcıye sorduk yapmıyorlar, kaldık. macleren baston puset. ıkılı tekerlegın bırı yurumuyor hareket etmıyor. ıcındekı mılı degısıcek dedı adam ama yaptırcak yer bulamadık. fıkrı olan arkadaslar varsa beklıyorum kızlar :)
garantisi bitse bile yaptırmaları lazım aslında ücret karşılığında

Ay çok geçmiş olsun canım ya allah korumuş

garantisi bitse bile yaptırmaları lazım aslında ücret karşılığında
ayh ne bılıyım canım ,soledıkte ucret karsılıgı neyse yaptırırız dedım ; sımdı yenı sayımdan cıktık alamayız sımdı dedı ama , bızde saf saf cıktık :(

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsun ALlah korumus.
Dun aksam eve donerken gördüm adam motosikletten firlamis yola araba carpmis yerde 2 kisi yatiyordu biri oldu dediler ben cok korktum oldu mu diye bagirmisim 1 kisi ölmüş. ölüm ne kadar yakin kendime gelemedim 10 dk once yasayan kişi simdi yaşamıyor dedim hayat boş ama hic olmeyecekmis gibi yaşıyoruz. Hala etkisindeyim

ayh ne bılıyım canım ,soledıkte ucret karsılıgı neyse yaptırırız dedım ; sımdı yenı sayımdan cıktık alamayız sımdı dedı ama , bızde saf saf cıktık :KK43:
Mother care diyosun bide kocaman firma sattığı malın arkasında durmuyosa biz kime güvenelim. Canım siz bi daha gidip konuşun garanti süresi sadece garanti kapsamına giren durumlarda ücretsiz ürünü yaptırmak için var. Sonrasında ücretli olarak firmanın ürünle ilgilenmesi gerek.satana kadar canım cicim sonra suratımıza mı bakmıcaklar yani. siz böyle söyleyin umarım faturanız duruyodur. Eğer yine dikkate almazlaesa şikayetvar. Com a durumu anlatan bi yazı ekleyin. Mutlaka geri dönüyolar. İnsanlar orayı çok okuyo çünkü. Biz bi kaç problemi öyle hallettik. Daha geçen ay kv min aldığı koltuğum ayakları sökülüyodu. Kaç kere aradık firmayı gelmediler. Oraya şikayet yazdım ertesi gün geliyoruz müsaitmisiniz diye aradılar.Olmadı arabanın kendi markasının internetten iletişim numarasınada mağzayı şikayet edebilirsiniz.
Az para vermiyoruz onlara

Biz de şimdiye kadar pusetle idare ettik ihmal etmeyelim artık yarın hemen alalım biz de önerisi olan varmi OTO KOLTUĞU için kızlar
bizim pusette gökçe durmadığı için ben arkaya oturup gökçeyi kucağıma alıp emniyet kemerini gökçenin önünden takıyodum. Bi türlü alamadık bende çok ihmal etmişim gerçekten. Eşim gelsinde konuşayım

Hic uyumuyo sabahin köründe kalkti hala uyumuyor uyuttum 2 dk sonra uyandi. Gece de uyumadi surekli uyandi durdu. Nasil yasiyor hayret ediyorum uykusuz ve aç.

Back
X