- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
arkadaşlar... güzel anneler... sayfa yöneticiliğini devraldım...
bundan sonra listeye yeni eklenmek isteyenler, cinsiyet ve koyacağınız isimler belli oldukça bana belirtin..
sitede bildirimlerde,alıntılarda sorun olduğu için yorum olarak yazarsanız gözden kaçırmam olası..
özel mesaj hakkı olanlar mesaj atarsa daha kolay olur..
atamayacak olanlarda mecbur yorum olarak yazsın artık..
bundan sonra listeye yeni eklenmek isteyenler, cinsiyet ve koyacağınız isimler belli oldukça bana belirtin..
sitede bildirimlerde,alıntılarda sorun olduğu için yorum olarak yazarsanız gözden kaçırmam olası..
Hayirli olsun tatlimmmmm....
Hadi kutlayalimmmmmmmmm....
yaa kızlar ben profil sayfamda güncelleme yapmak istiyorum, bazı bilgileri sonra doldururum diye eksik bırakmıştım şimdi de yapamıyorum. nasıl yapacağım ki?
kızlar benim de kızım olacak inşallah. fakat kız çocuk doğurmak kötü bişey mi bugün kayınvalidem eltim ve görümcem duydukların OLSUN dediler olsun nedir ya eltim doğum yaptı erkek onun ki yani erkek olunca iyi kız olunca olsun nedir anlamadım. insan ne diyeceğini şaşırıyor ben sağlıklı olsun da diyorum
Pufpufum hayirli olsun cnm bende alintilari goremiyorum. Nasil halledebilirim bana da yardimci olur musun tatlim
haydi halaya :118:
sayfada yukarda sağda "kullanıcı kontrol paneli"nden canım..
ordanda sağ tarafta aşağı doğru profili düzenle,seçenekleri düzenle oralara gir..
canim oncelikle hayirli olsun
Oyle bir zaman geliyor ki kizlar erkek evlatlardan daha hayirli oluyor....
Ve anne babalarina sahip cikiyor.....
Bizde doguluyuz .... yaslilarda ve genelinde kiz cocuguna karsi bir tavir var.....
5 kiz kardesiz annem sukredip duruyor.....
Zamaninda amcamlar falanda laf etti sonuc onlarinda hep kiz oldu....
Neyse sen aldirma canim.....
Cok sukur prensesin olacak ileride bak bakalim o prensesi nasil ovup duracaklar ins.
güzel haberlerle gelmişsin,tebrikler
sağlıklı olsun hep ki böyle sevinelimne güzel..
bende kızım olursa eğer, ECE NAZ istiyorum..binevi adaşlartabi şimdiki düşünce bu,değişir belki netleşince..
kızlar benim de kızım olacak inşallah. fakat kız çocuk doğurmak kötü bişey mi bugün kayınvalidem eltim ve görümcem duydukların OLSUN dediler olsun nedir ya eltim doğum yaptı erkek onun ki yani erkek olunca iyi kız olunca olsun nedir anlamadım. insan ne diyeceğini şaşırıyor ben sağlıklı olsun da diyorum
üzülmekten çok sinir oluyorum olsun nedir ya. çok şükür diyorum ben onlar da olsun diyorlarnasıl kızıyorum bu tavırlara anlatamam... düşüncesiz insanlar, hiç aldırma canım, sakın ola ki kafanı takıp kendini de üzme...
yine de insanın morali bozuluyor. eşim de erkek istiyor sanırım ama ilk çocuğun kız olması daha iyi bence
üzülmekten çok sinir oluyorum olsun nedir ya. çok şükür diyorum ben onlar da olsun diyorlar
Benim de kayinvalidem ilk bebegi oglan istiyordu. Ama kizim oldu simdi deli gibi seviyorlar. Hiiiiiiiicc canini sikmana degmez. Emin ol esinde herseyden cok sevecek o minik prensesi. Ayrica bence de ilk bebegin kiz olmasi daha iyi. Arkadas yetisiyo sonucta bize. Allah korusun evlatlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?