Canım hiç moralini bozma.Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah.Tamam iğneni vurun ve maneviyatını yüksek tut tatlım.Bebişin belki sıkılmıştır içerde annesi bir dışarı çıkayım demiştir ama annesi üzülünce hissedip vazgeçmiştir demekki daha zamanım var demiştir.Bebişin seni seviyor sende seviyorsun şurda birkaç ay gül gibi geçinin sonra kucaklaşır hasretinizi dindirirsiniz.Rabbim sağlık versin her ikinize de öpüyorum.
Canım sakın moralini bozma stresini hissetmesin minişin. İnşallah atlatacaksın hiç merak etme. Erkenden teşhis edilmesi baya iyi olmuş Dr önlemini alır zaten. Sonrasında da biraz dikkatle kalan günlerini tamamlarsın inşallah. Dualarım seninle sen canını sıkma yeter ki
Amin. Bugün okuyayım inşallah.Canım dualarım seninle inşallah bebeğin tam vaktine kadar bekler fetih süresi ve inşirah süresini oku canım. Rabb'ime emanet olun ikinizde.
Gunaydinnnnnn anneanne ve babanne adaylari
♥♥♥
Anali babali buyutun kizinizi ins.
Masaallah canim
Damar tikanikligi ins. Onemli degildir....
Onemli olsa uyarirdi doktor sanirim....
Neyse bebis saglikliymis sukur
Gözün aydın olsun.Çok şükür bebişin sağlıklıymış ayrıntılın sorunsuz geçmiş sevindim senin adına.
3. kanama olunca doktor ciddiye almıştır nolur çok üzme kendini dinlenmeye bak çalışıyomusun bilmiyorum ama..
Gecmis olsun sizlere dun aksam dua ettim ve sizin icin de dua ettim bundan sonra da dualarim sizle korkmayin hep birlikte destek ilarak atlaticaz.Dun gece bunlari dusundum. Gece ruyamda bebegimi dogurmusum 5.5 aylikken.Kendi kendime Allahim ben ne yapicam bir suru seyi eksik gogus pedim bile yok diyodum.Korkarak uyandim.Sizi bir nebze bile olsa anliyorum arkadaslar Allah hepimizin yardımcısı olsun hayirlisiyla cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Canım anlattığına göre ayakta çok kalmışsın ve ağrılarının olması normal.Bende ayakta fazla kalınca ağrılarım oluyor.Eğer bir süre uzanıp dinlendikten sonra hala aynı şiddetteyse doktoruna bir görün ama hafifliyorsa canını sıkma iyice dinlenirsin tamamen geçer.Geçmiş olsun canım.
yorulduysan ondan olabilir. Benim de yoruldugumda agrim oluyor. Hatta okula gitmek icin duraga dogru yurumem gerektiginde her adimda karnima bicak saplaniyormus gibi oluyor yolun yarisinda oturup bi sure dinlenmek zorunda kaliyorum. Hamile olan bi abla normal dedi ama bilmiyorum. SSali gunu gidicem doktora o zaman sorucam ben de.
Dinlenince gecti di mi agrin?
Yorma kendini canım dinlenince geçtimi nasılsın şimdi
Valla işte erken doğum diyorlar aslında da, yaşama şansı düşük olur Allah korusun
Teşekkür ederim canlarım. Akşam biraz geçti iyiydim. Sabah kalktım sol tarafımda agrı var yine. Bu ara birden büyümeye mi başladı benim bebiş bilemedim. Bugün gitmek gerekir mi doktora?
Gunaydin can arkadaslarim, yol arkadaslarim hepimiz icin guzel ve hayirli haberlerin oldugu bir gun olur umarim.
Canım seninle tarihler aynı 1 haftadır bende ligament dedikleri ağrılardan var özellikle sol tarafımda normal yani.Kesik kesik ağrıyorsa sorun yok ama süreklilik ve 1 dakikadan uzun sürelerdeyse doktora görün istersen.
canım hiç canını sıkma rabbimin dediği olur sana bir örnek benim yengem 11 seneden sonra hamile kaldı 6 aylıkken bebek erken doğum yaptı ve tüm doktorlar yaşamaz dedi minnacık doğdu 2 ay küvezde kaldı neler dediler neler yok sakat olur yok hastalıklı olur ama biz hiç pes etmedik dualarımıla yavrucak yaşadı ve şuan 4 yaşında bi saniye yerinde durmayan çok konuşan sapasağlam bi çocuk oldu o yüzden en başta gönlünü ferah tut kendini strese sokma sonrası inş gelir merak etme bebeğin bi 5 ay bekledi annesi içerde bi 3 ayda bekler sen telaş etme bi yoklamıştır seni
Valla işte erken doğum diyorlar aslında da, yaşama şansı düşük olur Allah korusun
Canım Bak ne dicemm.. Benim anneannem 1913 doğumlu ve 6 aylıkken doğmuş :) kiremitten beşik yapmışlar hatta , herseferinde anlatır annesinden duyduğu kadarı ile , 101 yaşında ve maşallahı var gayet sağlıklı
Maşallah :)
İnşallah vaktini bekler benim kız ama erken gelirse de yapacak tek şey tevekkül edip sabretmek elbette. Bakalım dinleniyorum,önümüzdeki 3-4 hafta iğne olacağım... Kısmet, hayırlı yazılarımız olmuş olsun inşallah...
Öyle tabii, dr ların her dediği olmuyor, inşallah vaktini bekler kızım hayırlısıyla. Ama benim oğlum engelli, o da geçirdiği ameliyat sonrasında anestezyen hatası nedeniyle yoğun bakıma getirildiğinde ertesi güne çıkmaz demişlerdi, şükür 16 yaşında, değil yürümek parmağını kımıldatsa mucize deriz demişlerdi, şimdi yürüyor, acıktığını susadığını isteklerini ifade ediyor. Nöroloğumuz bile Allah'ın mucizesine inanmayan varsa bu meleği görsünler ütıbbın bitim Rabbin devreye girdiği an der hep. Oğlumda da hiç umudumu yitirmedim. 16 sene sonra kızım olunca çok ümit bağladım tabii, sağlıkla ve hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah dünyaya. Hepimizin bebekleri de inşallah.
Öyle tabii, dr ların her dediği olmuyor, inşallah vaktini bekler kızım hayırlısıyla. Ama benim oğlum engelli, o da geçirdiği ameliyat sonrasında anestezyen hatası nedeniyle yoğun bakıma getirildiğinde ertesi güne çıkmaz demişlerdi, şükür 16 yaşında, değil yürümek parmağını kımıldatsa mucize deriz demişlerdi, şimdi yürüyor, acıktığını susadığını isteklerini ifade ediyor. Nöroloğumuz bile Allah'ın mucizesine inanmayan varsa bu meleği görsünler ütıbbın bitim Rabbin devreye girdiği an der hep. Oğlumda da hiç umudumu yitirmedim. 16 sene sonra kızım olunca çok ümit bağladım tabii, sağlıkla ve hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah dünyaya. Hepimizin bebekleri de inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?