- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Canim birkac hafta oncede dediklerini birebir yasadim....Gunaydin bacilar nasılsınız yavlişleriniz nasil rahat uyuyabildiniz mi ben 2 3 gecedir rahat yatamiyorum ya karnim sıkısiyor yada belim agriyor surekli donuyorum yatakta
Ona yakin kalkar yonumu degistirirdim uyurken.....
Ama simdi oldukca rahat uyumaya basladim....
Ayrica magnezyum kullaniyor musun agrilarin icin ???
Canim hayirli olsun oglunkızlarr günaydınn. biz de dün gittik doktora. cinsiyetini öğrendik ve şok şok şok. tüm takvimler kız dedi. mide bulantılarım, tatlı yiyememelerim, deli gibi turşu yemelerim gibi durumlardan dolayı kız olduğundan emindik biz eşimle. o moda girmiştik tam da . kızımız geliyor diyorduk, çok da istiyorduk amaaaaaadoktor bebeğimiz erkek demez miii. gayet de belirgindi ultrasonda. fotoğrafını falan çekti doktor bakıyorum evde tam pipi yani
eşimle ikimiz de donup kaldık
çok komikti kesin halimiz. ama iyiydi oğlumuz çok şükür. 175 gram 11.8 cm. olmuş.
3 lü tarama testi yaptılar. ultrasonda sorun yoktu. yine toxoplazma yaptılar, o da negatif. ama rahim ağzımı ölçtü doktor. önce 3 çıktı, sonra 3.3 çıktı. en az 3.5 olmalı dedi doktor. haftaya bi daha bakacak, yine az olursa ilaç tedavisine başlayacağız dedi. buna kafam takıldı. umarım bi sorun olmaz. bu konuda fikri olan ya da böyle bir şey yaşamış olan var mı kızlar?

Sagligida yerindeymis yakisiklinin masaallah

ben geldim şekerlerimmmkızımı gördümm geldim doktoro cinsiyetini sordum bilmiyomuş gibi kızz dedi güldükkk
herşey yolunda
dedi oturuyodu yine boyunu ölçemedi uğraşmadıda kapıda bi ordu var çnünkü
![]()
kilosu 247 gr olmuş
az daha olsa çeyrek kilo diyorum ben eşime
vee doktordan geldiğimden beri kasıklarımın biraz üstünde bişeyler hissediyorum balon patlar gibi
yoksa tekmemi diyorum
gaz değil çünkü o kadar aşağıda gaz olmaz ama belki benim kuruntumdur çok değişik bişey içim hopluyo böyle bi hoş oluyrum...
yoksaaa
hissetmeye mi başladımm
inşallahhhhhhhh
![]()
Masaallah canim gormussun kizini

Ayrica ilk baslarda gazla karistiriyor insan haklisin sende birkac gune kalmaz tekmelerini yemeye baslarsin

Bak o zamanda elin karninda tekmelerini bekleyeceksin