2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya ben burayı çözemedim arkadaslar azerikizina ve puf puffa alıntı yapıp yazdım hepsi gitmiş yeniden yazayım kızlar sağolun rahatlattıniz beni kızımı emzirmeyi bende çok istiyorum beslenmeme dikkat edip emzirmeye devam edeceğim emen çocukla emmeyen çocuğun farkını yaşamış biri olarak iyi biliyorum inanin bagisikliklari bile o kadar farklı ki
Bacim bende de en canli ornegi var...
Esim emmemis anne sutu yerine inek sutu vermisler hep...
Sonuc vucudu oldu olasili hep mikrop topluyor antibiyotikler agri kesiciler iciyor...
Ondan kucuk kardesi 1-2 yasina kadar hep emmis masaallahi var kendi sakatlanmasa bir yerine birsey oldugu yok....
Ki simdiki uzmanlar bir yasina kadar sakin inek sutu vermeyin diyorlar dusun ama benim esim hep inek sutu icmis dogdu dogali...
Bagisiklik sistemi guclu degil...

Bacim aksamlari uyurkende mi ayni oluyor...
Valla ben uykuya daha cok bagliyorum cunku gece 4 saatte bir uyandigimda goguslerim tas gibi oluyor artik ne yalan soyeyim cogu zaman sagmaya useniyorum...
Ayrica incir bir tane yiyorum dun gece yemedim sutumde bir degisiklik olmadi... bugunde maden suyu icmeyecegim bakalim ne olacak...
gece biraz daha fazla oluyor ama zten genelde geceleri emziriyorum gündüz mama yiyo bizimki geecelride emziriyorum emiyo sonra ağlıyo doymuyo diyip bi 60 cc mamada veriyorum üstüne ay napacaz böle bilmiyorum canım

Gunde kac kez ve kac saat uyuyor bebisleriniz kızlar
Valla bacim benimkinin uyanik durdugu saatler kisitlidir...
Evimizde genelde uyur..
Baska bir yere gttigimizde 15-18 saat uyanik oldugunu bilirim :confused::confused:

gece biraz daha fazla oluyor ama zten genelde geceleri emziriyorum gündüz mama yiyo bizimki geecelride emziriyorum emiyo sonra ağlıyo doymuyo diyip bi 60 cc mamada veriyorum üstüne ay napacaz böle bilmiyorum canım
Bacim geceleri genel huzursuz olabiliyorlarmis...
Misal ben ilk zamanlarda emzirdigimde aksamlari aglardi mama verirdim uyurdu..
Hemsirem mama verme birkac hafta deneyelim dedi...
Allah (c..c) razi olsun ondan vermedim daha cok kilo almaya basladi...
Ayrica aksamlari yine huzursuzdu ama kucagimizda uyutarak bu huzursuzlugu zamanla gecti...
Acliktan aglamiyormus meger bizimki...
Ha bu arada aksam ne incir yedim nede maden suyu ictim sutumde fazla bir degisiklik olmadi...
Bebimki 4 ayina dogru gittigi icin sutum artmis olmali...
Yoksa inanin cogu zaman oglwn yemegi bile yemiyorum bacilar...
Kahvaltimida abartmiyorum 12-3 arasi yapiyorum...
Aksam yemegimide 7-8 gibi yiyorum...
Ama tek yaptigim sey emzirme sonrasi birkac bardak su aralarda da maden suyu icmek bu kadar..
Fazla yemeyle icmeyle sut artmiyor yzmanlarda dogruladi zaten :KK66:

Gunde kac kez ve kac saat uyuyor bebisleriniz kızlar
merhaba bende surekli takip ediyorum sizleri. ayni soruyu ben de soracaktim . oglum 2.5 aylik oldu. gunduz uyku duzeni nasil olmali merak ediyorum. sabah yedide uyaniyor bazen 06:30 da. sekizde onikide ucte ve aksam yedide uyyor genelde 2 saat uykusu.

[QUOTE="aysegul8901, post: 36600038, member: 513729bobrek kontrolumuz var o sebeple goturcem sagligenişliği da kilo icin gotururummrrak ederim:)[/QUOTE]
Merhaba bende temmuz annelerindenim sizin yazinizi gordum yazmak istedim benimde oglumda bobrek genisligi var 15 gunde bir kontrole gidiyoruz cocuk cerrahisine.anne karninda vardi buyume devam ediyor cok uzuluyorum sizin nasil doktor ne diyor rabbim sifa versin ins.

[QUOTE="aysegul8901, post: 36600038, member: 513729bobrek kontrolumuz var o sebeple goturcem sagligenişliği da kilo icin gotururummrrak ederim:)
Merhaba bende temmuz annelerindenim sizin yazinizi gordum yazmak istedim benimde oglumda bobrek genisligi var 15 gunde bir kontrole gidiyoruz cocuk cerrahisine.anne karninda vardi buyume devam ediyor cok uzuluyorum sizin nasil doktor ne diyor rabbim sifa versin ins.[/QUOTE]
Amin canim bizdede anne karninda farkedildi ama sukurler olsun buyume devam etmiyor biz cocuk cerrahisine hic gitmedik cocuk nefrolojide takip ediyor sintigrafi cektirdik onun sonucuda temiz cikinca ultrason takibi verdi doktor kendiliginden gececegini dusunuyor insallah oyle olur rabbim sizede sifa versin

ben adanadayım şuan daha yerleşmedim burya tayin bekliyorum kayıtlı deilim sağlık ocağına ama bende götüreyim demi kızlar

Bebeginin uykusu benimki kadar hafif olan var mi yaaaa fıttıracam :mad:
İki saat salliyorum uyusun diye 2dk uyaniyo :confused: napcam ben
Aynen canım gündüz doğru dürüst uyumuyor bütün gün onunla ilgileniyorum diğer çocuklarda var hava çok sıcak ondan uyumuyor olabilirler biraz serinlese de rahat etsek

merhaba bende surekli takip ediyorum sizleri. ayni soruyu ben de soracaktim . oglum 2.5 aylik oldu. gunduz uyku duzeni nasil olmali merak ediyorum. sabah yedide uyaniyor bazen 06:30 da. sekizde onikide ucte ve aksam yedide uyyor genelde 2 saat uykusu.

Masallah senin bebise. Duzen olusturmus kendine. Benimkide aksam dokuzda uyur sabah en gec yedide uyanir. Ama aralarda en az 3-4 kez uyanir , bazen tekrar uyumasi zaman alir. Gunduzde uykusu cok hafif oldugu icin ben defalarca uyuturum o yine kalkar

Valla bacim benimkinin uyanik durdugu saatler kisitlidir...
Evimizde genelde uyur..
Baska bir yere gttigimizde 15-18 saat uyanik oldugunu bilirim :confused::confused:

Bacim geceleri genel huzursuz olabiliyorlarmis...
Misal ben ilk zamanlarda emzirdigimde aksamlari aglardi mama verirdim uyurdu..
Hemsirem mama verme birkac hafta deneyelim dedi...
Allah (c..c) razi olsun ondan vermedim daha cok kilo almaya basladi...
Ayrica aksamlari yine huzursuzdu ama kucagimizda uyutarak bu huzursuzlugu zamanla gecti...
Acliktan aglamiyormus meger bizimki...
Ha bu arada aksam ne incir yedim nede maden suyu ictim sutumde fazla bir degisiklik olmadi...
Bebimki 4 ayina dogru gittigi icin sutum artmis olmali...
Yoksa inanin cogu zaman oglwn yemegi bile yemiyorum bacilar...
Kahvaltimida abartmiyorum 12-3 arasi yapiyorum...
Aksam yemegimide 7-8 gibi yiyorum...
Ama tek yaptigim sey emzirme sonrasi birkac bardak su aralarda da maden suyu icmek bu kadar..
Fazla yemeyle icmeyle sut artmiyor yzmanlarda dogruladi zaten :KK66:
3. ayda inatlaşıyolarmış zaten memeyi bırakmak için sende inat yapcakmıssın yoksa bırakıyolar kazanan sen olursan ozaman emmeye devam ediyolarmış sorunsuz bende su içiyorum canım ama demekki yapı meselesi bide aksine göğsümde büyük:KK45::KK45::KK45::KK45:

Back
X