2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacim ben lohusaligimin 4.5. Gunlerindeydi sanirim muayene oldugumda doktorum asiri kanaman var icerde dedi...
Ve ilac yazdi bir tanesini icer icmez icimdeki pislikler gitti...
Sonrasinda sadece lekelenme seklinde oldu ve 45. Gunden sonra kesildi...
Bir doktora mi gorunsen ? Bana oldukca uzun gibi geldi....
Canim sen gece Ali Yasin i kaç saatte bir enziriyorsun bir de sen mi uyandırıyorsun kendimi uyanıyor emmek için

:):)
Canim sen gece Ali Yasin i kaç saatte bir enziriyorsun bir de sen mi uyandırıyorsun kendimi uyanıyor emmek için
Benim kızım uyanmiyor ben üç saatte bir uyandirip emziriyorum bazen uyanamiyorum dört saat olabiliyor diğer çocuklarım hep kalkardi emmek için bunda ne yapacağımı şaşırdım arayı çok açınca böyle oluyor sanirim

Bacim normalde cok iyi emerse 4 saatte bir uyandiriyorum...
Ama pek emmez ise 2.5-3 saati gecirmemeye ozen gosteriyorum....
Aksi takdirde alarm kurmadigim bazi gunler araliksiz 7 saat uyudugu oluyordu sabahina kendine zor geliyordu....
Bende artik 4 saatte bir alarm kuruyorum...!♥

Bacim ben lohusaligimin 4.5. Gunlerindeydi sanirim muayene oldugumda doktorum asiri kanaman var icerde dedi...
Ve ilac yazdi bir tanesini icer icmez icimdeki pislikler gitti...
Sonrasinda sadece lekelenme seklinde oldu ve 45. Gunden sonra kesildi...
Bir doktora mi gorunsen ? Bana oldukca uzun gibi geldi....
Evet uzun oldu bugun nitecek yarin bitecek diye bekliyorsum ama pazartesi gidecegim doktora yoksa cinnet gecirecegim sicaklarda hic cekilkiyor

dr umuz 38.5 geçerse yarım paranox fitil dedi ama ben o kadar yükselmesini bekleyemem 38 den sonra veririm diye düşünüyorm inşallah sıkıntısız atlatır kızımda teşekkürler cevabın için

Bizim kendi doktorumuzda ateş olunca verirsiniz demişti ama sağlık ocağındaki hemşire eve gidince yap hemen fitili ateşi bekleme demişti.

Bacim normalde cok iyi emerse 4 saatte bir uyandiriyorum...
Ama pek emmez ise 2.5-3 saati gecirmemeye ozen gosteriyorum....
Aksi takdirde alarm kurmadigim bazi gunler araliksiz 7 saat uyudugu oluyordu sabahina kendine zor geliyordu....
Bende artik 4 saatte bir alarm kuruyorum...!♥
Teşekkür ederim canım

selam kızlar
bu sabah verem aşısını oldu kızım akşam üstüne kadar iyiydi ama ateş yavaş yavaş yükselmeye başladı şu an 37,8 sabaha kadar nöbetteyim yani.... :KK43: sizlerde durum ne nasıl atlattı bebişleriniz??

Aşı olalı bizim bugün 3.günümüz ve ateş olmadı çok şükür..huysuzluk,huzursuzluk zaten şu gazdan dolayı hep var o yüzden aşıda yaptı mı bilmem :KK45: Ben bitek ateş çıkarsa calpol vercektim öyle şartladım kendimi onada gerek kalmadı Allah'tan..en çok sevindiğim ise,bugün bıcı bıcı yapcak çocuğum sonunda :D

Aşı olalı bizim bugün 3.günümüz ve ateş olmadı çok şükür..huysuzluk,huzursuzluk zaten şu gazdan dolayı hep var o yüzden aşıda yaptı mı bilmem :KK45: Ben bitek ateş çıkarsa calpol vercektim öyle şartladım kendimi onada gerek kalmadı Allah'tan..en çok sevindiğim ise,bugün bıcı bıcı yapcak çocuğum sonunda :D
Bizde geceyi atessiz atlattik sukur artik olnaz heralde

Azerikizi doktorun icerde kanama var deyip sana verdigi ilaci hatirliomisn benmde 2.5 aylk olcak nerdeyse kanamam gecmedi hala dr icerdeki dikislerin iyilesmemis deyip 4 tane hap verdi ama bu haplari alttan at dedi iceri 6 saat arayla at kanamami arttirip dikislern iyilesmesinie neden olck dedi ama ben yapmadim ya ne bilim ;( acaba ayni ilacmi

Azerikizi doktorun icerde kanama var deyip sana verdigi ilaci hatirliomisn benmde 2.5 aylk olcak nerdeyse kanamam gecmedi hala dr icerdeki dikislerin iyilesmemis deyip 4 tane hap verdi ama bu haplari alttan at dedi iceri 6 saat arayla at kanamami arttirip dikislern iyilesmesinie neden olck dedi ama ben yapmadim ya ne bilim ;( acaba ayni ilacmi
Sende benim gibisin yani benimkide gecmedi simdide ilk gunku gibi oldu artti bende pazartesi gidicem doktora bakalim ne diyecek

Kizlar dun bebegimi 3 aylkk kontrolune goturdum saglik ocagina ve ozel doktoruna, malum benim oglum gece deliksiz 7-7.5 saat uyuyo ben uyandirmasam emmek icin uyanmiyo bile bazi geceler, bunu saglik ocagindaki hemsireye sordum napiyim uyandirayim mi emzirmek icin dedim o da uyandir mutlaka emzir geceleri dedi,
ozel doktoruna sordum o da eger uyanmiyosa sen uyandirma 3 ayini doldurdugu icin bisey olmaz uyku duzeni olusuyo dedi, o kadar sure ac kalirsa bisey olmaz mi dedim olmaz dedi.hangisine inanancagimi sasirdim

Kizlar bebegimin kafasinda sari sari kabuklar oldu sanrm konak int de z. Yagi fln surun dio ama karsilasan veya doktoruna soran varmi
geçmiş olsun,konak sebaroik dermatit diğer adıyla,bu aylarda sık görülür geriler endişe etme,banyodan önce zeytinyağı ya da bebe yağı uygukayıp banyo sonrası yumuşakça tarayabilirsin,birkaç uygulamada geriler,benimkinde de var,geçmiş olsun...

:):)
Benim kızım uyanmiyor ben üç saatte bir uyandirip emziriyorum bazen uyanamiyorum dört saat olabiliyor diğer çocuklarım hep kalkardi emmek için bunda ne yapacağımı şaşırdım arayı çok açınca böyle oluyor sanirim
Internetten arastirdim gecenlerde 2 aylik bebekler bazen 8 saat hic uyanmadan yatabiliyormus ve buda cok normalmis

Kizlar dun bebegimi 3 aylkk kontrolune goturdum saglik ocagina ve ozel doktoruna, malum benim oglum gece deliksiz 7-7.5 saat uyuyo ben uyandirmasam emmek icin uyanmiyo bile bazi geceler, bunu saglik ocagindaki hemsireye sordum napiyim uyandirayim mi emzirmek icin dedim o da uyandir mutlaka emzir geceleri dedi,
ozel doktoruna sordum o da eger uyanmiyosa sen uyandirma 3 ayini doldurdugu icin bisey olmaz uyku duzeni olusuyo dedi, o kadar sure ac kalirsa bisey olmaz mi dedim olmaz dedi.hangisine inanancagimi sasirdim
bence dr nu dinle bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra bewbekler uzun süreli uyuyabiliyormuş....bence çok şanslısın

Back
X