Bebeginde gaz problemi olan anneler benim kısımda da çok fazla gaz vardı hatta kolik teşhisi konulmustu biogaia başta olmak üzere sub simplex zinco rezene çayı hepsini denedim ama sonuç vermedi kızım in gece 1 den öğlen 1 e kadar ağladığını bilirim ve ben de onunla beraber ta ki başka bir doktora gitmem tavsiye edilene kadar Gittiğim doktor oldukça yaşlı tecrübeli bir doktordu kızımı baştan aşağı muayene etti ve kızimda makat çatlagi olduğunu ve acidigi için yapmadığını ve bunun da onda gaz yaptığını söyledi verdiğin bütün gaz ilaçlarını kes gazın hiçbir ilacı yok dedi o ilaçlar alışkanlık yapar ve uzun süre uğrastirir dedi ayrıca içinde anason olduğu için beyine zarar verir dedi sıcak havlu masaj ve banyo önerdi ve on güne kadar bu sorunu asariz dedi makat için sarı şu ile sil ve anestol sur dedi ve kızlar gerçekten on içinde kızım normale döndü uykularimkz düzene girdi ve kakasini yapabiliyor kusura bakmayın uzun oldu ama devam eden gaz durumunuz varsa doktor değişikliği yapabilirsiniz benim durumuna benzer bir durum olabilir