2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Abovvvv bacilar ne cekiuormussunuz sizler oyle....
Cok sukur bende gorumcede yok eltide...
Ama ne yalan soyleyim kaynimi biran evvel evlendirip bir eltim olsun kardes gibi heryerr birlikte gezelim cok isterim...♥
Ayrica komsumuzun kizinin durumu biraz daha iyiymis bacilarim...
Allah (cc) razi olsun sizlerden dualarinizi eksik etmediniz...
4-5 yaslarinda diye yazmistim gecen hafta 3 yasina girmis...
Tahminim biraz yuksek cikti yanlisimi duzeltmek istedim..
Biz eltimlen oyleyiz insallah sende olursun. Komsunun cocugubada acil sifalar versin rabbim

Ya kizlar benimde aklimi karistirdiniz biximde kolik teshisimiz var 10. Gunden beri cekiyoruz ama aglama saatleri bile kolige uymuyo bizdede oyle birsey olmasin sakin anlamamizin bir yolu varmi yani gorunurde birsey varmi bizde bir suru doktor degistirdik hatta en son baktik oglan masrafli ozel aglik sigortasi yaptirdik
Canim ben anlamadım ama Dr bak makat çatlagi var dedi benim kızım gündüz aksama kadar uyuyordu akşam sabah 6 ya kadar ağlıyordu en iyisi Dr a böyle birşey olabilirmi diye sorup Dr a baktirtmak

Merhaba arkadasim gecmis olsun once. Ben
dogumdan sonra degil ama gecen yil kurtajdan sonra yasadim ayni seyi ve tekrar kurtaj oldum. Yani icerde birikebilir muhim bisey degil. Benim ikinci kurtajda da kanamam bitmedi ve en son sogan kuru yaptim bir hafta yogun parcali bi kanama yasadim ve bitti. Eger operasyon istemiyosan bi kac gun sogan kurunu dene derim. ama bebege gaz falan yapar mi bilemiyorum orasini:KK43:
Canim sogan kurunu kac gun ve nasil yaptin

Yok cani
Bende de 3 gorumce 2 elti var birib ayri sehirde yasiyo eltinin biri yakinimdakiylen zaten kusum konusmuyom gorumcenin biri doguma guya bana bakmaya geldi dogumda masallah hergun disari cikti buraya gezmeye gelmis ben allah yoluna saat oglen 2'de kalkti kendi ve kizinin keyfi na zaman yeterse o zaman kalktilar ondan sonra izmir ora senin bura benim gezdi aksam 8 de gel yemek yap aksam yemegi de gece 10 u buluyodu ben sadece ayakustu arada zor atistiriyodum dikislerimde agriyodu kizimi bile besikden emzirmeye zor aliyodum anneme hemen geldi allahtan o da tabi baska sehirde annem gelince de yuzu dustu guya annem kendi gidince gelecekmisdi evde kucuk zaten
Iyi olmuş annenin gelmesi niye bozuluyor ki doğru dürüst baksaydi madem Allah muhtaç etmesin kimseye ben kimseden fayda görmedim bir şekilde en zor Günlerimi bile kendim hallettim herkes evime misafir gibi geliyor kendi annem bile bir hafta zor kaldı doğum yapınca kardeşimin çocuğuna bakıyor kardeşim çalışıyor doğum yapmadan öncede anneme dedim anne kardeşim izin alsın ben doğum yapınca annem bana şöyle söyledi ben nasıl söyleyeceğim ya kirilirsa ben de tamam dedim biz annemle ve kardeşime yakın oturuyoruz biz bu kadar birbirimize yakınken sen bana doğumundan bakmamayı kendine yakistirabiliyosan problem değil ben bakacak birini bulurum dedim sonra yok tabi bakarım olurmu öyle şey dedi bir hafta zor durdu ki geceleri kalmadı yok ustumu değiştirce m yok yıkancam gibi bahaneler le gitti benim iki taraftan da şansım yok bir tek esimden yana sansliyim bir dediğimi iki etmez ev işlerinde yardimci olamıyor bana bayan çağır yorma kendini diyor zaten annem gittikten sonra yardimci bayan aldım eve Allah esimden razi olsun

Aysegullllum bacim cok gecmis olsun....
Acaba icerideki pihtiyi ilaclarla atamaz misin ???
Demistim ya ben tek hapla ne var ne yok bosalttigimi ...
Pihti pihti dokmustum hep...

Yaz yagmurumm bacim insan boyle zorlu bir surecte yaninda en yakinlari olsun istiyor haklisin...
Bende de o kadar kiz kardes var biride birgun ihtiyacim var mi yok nu diye gelio gitmedi....5 dk. Yurume mesafesi evim...
Yasinim neredeyse 4 aylik olacak bana 4-5 kere gelmislwrdir... en kucuk kardesim haric....
Cok sukur eslerden yana sansluymisiz ♥
Hayirli yolculuklar bacim...

Aysegullllum bacim cok gecmis olsun....
Acaba icerideki pihtiyi ilaclarla atamaz misin ???
Demistim ya ben tek hapla ne var ne yok bosalttigimi ...
Pihti pihti dokmustum hep...

Yaz yagmurumm bacim insan boyle zorlu bir surecte yaninda en yakinlari olsun istiyor haklisin...
Bende de o kadar kiz kardes var biride birgun ihtiyacim var mi yok nu diye gelio gitmedi....5 dk. Yurume mesafesi evim...
Yasinim neredeyse 4 aylik olacak bana 4-5 kere gelmislwrdir... en kucuk kardesim haric....
Cok sukur eslerden yana sansluymisiz ♥
Hayirli yolculuklar bacim...
Saolasin canim yarin kendi doktorumu arayip sorucam gittigim fatkli bir doktorduda insallah ilacla olur kurtaj olmayi hic istemiyorum

Ben eltimle altli ustlu oturuyorum allahtan anlasiyiruzda iyi okuyor arkdas okuyir birbirimize yoksa ev hayatida cekilmez olurdu tasinma imkanimizda yok kendi evimiz

ne guzel iste keske herkes boyle olabilse

canim kurtaj icinde zaten kendi doktoruma gitcem yazmissin bencede tek doktorun demesiyle karar verme insallah ilacla bi cozum bulunur

Kizlar ya cildircam benim oglum 3. Ayindan sonra kolik oldu basima, daha once yoktu boyle bisey son 1 haftadir aksamlari yarim saat falan durmaksizin agliyo kivraniyo memeyi ememiyo falan
hani 3 aydan sonra gazi azaliyodu neden boyle oldu anlamiyorum
bizede tam aksine doktor 3.aydan sonra baslar dedi hepsi bi ayri sey soyluyo hatta kvdem de yok canim 3 aydan sonra gecer filan dedi ama bilmiyorum artik :) bizde de gazdan rahatsiz oldugunu anladigimda bacaklarini karnina dogru ittiriyorum bazen bisiklet surer gibi hareket ettiriyorum karnina yukardan asagi veya yanlardan ice dogru masaj yapiyorum illaki kucuk de olsa bi pirt geliyo dene istersen belki bi faydasi olur

Kizlar bebegimin 1 haftadir burnu tikali sabahlari öksürüğüde oluyor fizyolejik serum hicbirise yaramiyor hergun aspiratörlede cekiyorum ama nafile zor nefes aliyor doktorda ilac vermiyor fizyolejik serum kullanucaksin diyor sizin bi oneriniz var mi

Canim ben daha öncede yazmıştım hatta bugün bir arkadaşın daha aynısı olmuş benim kızıma da kolik teşhisi konulmustu bir sürü gaz ilaci kullandım fayda etmedi başka bir dr a gittik makat çatlagi olduğunu söyledi basit bir tedaviyle atlattik yani bazı doktorlar doğru dürüst bakmadan kolik deyip geçiyor bence Dr götür ve böyle bir durum olabilirmi diye sor ben çok perişan olmuştum
Bizde boyle bisey yoktu hic yani daha once 3 ayda 2 kez yasadik aglama krizini ama son 1 haftadir huyu degisti
Kakasini yapabiliyo gunde 3- 4 kez hatta bazen daha fazla ama nedense bi aglama krizi geliyo aksamlari

bizede tam aksine doktor 3.aydan sonra baslar dedi hepsi bi ayri sey soyluyo hatta kvdem de yok canim 3 aydan sonra gecer filan dedi ama bilmiyorum artik :) bizde de gazdan rahatsiz oldugunu anladigimda bacaklarini karnina dogru ittiriyorum bazen bisiklet surer gibi hareket ettiriyorum karnina yukardan asagi veya yanlardan ice dogru masaj yapiyorum illaki kucuk de olsa bi pirt geliyo dene istersen belki bi faydasi olur
Bizim doktor 3 aydan sonra gzz problemi azalimaya baslar demisti ama bizde tam tersi oldu

Bizim doktor 3 aydan sonra gzz problemi azalimaya baslar demisti ama bizde tam tersi oldu
ya iste diyorum ya hepsi ayri bisey soyluyo ilk kontrolde demistim ben biraz gazi var ama kendi kendine yapabiliyo diye daha dur 3. aydan sonra baslicak dedi simdiye kadar gazdan doalyi cok aglamiyodu ama bu sabah bile sanki bi yerini kesmisiz gibi bagirdi sonra arka arkaya 2 kez kaka yapti simdi rahatladi heralde uyuyo

Ben bir hafta yaptim akintim beyaza donunce biraktim canim sabah aksam,kaynayan suyun icine bi tane beyaz sogani dorde bolup atiyosun,5dk kaynatip ilik iciyosun. Tadi biraz kotu ama bir haftada tamamen beyaza donmustu benim akintim.
Anladim canun peki illa beyaz sogan mi okacak ilcedeyim bende bulmam zor okur da

Back
X