2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ya iste diyorum ya hepsi ayri bisey soyluyo ilk kontrolde demistim ben biraz gazi var ama kendi kendine yapabiliyo diye daha dur 3. aydan sonra baslicak dedi simdiye kadar gazdan doalyi cok aglamiyodu ama bu sabah bile sanki bi yerini kesmisiz gibi bagirdi sonra arka arkaya 2 kez kaka yapti simdi rahatladi heralde uyuyo
Canim asidan sonra banyo yaptirdin mi bide asi yapildigi gunu ssydin mi

Kizlar bebegimin 1 haftadir burnu tikali sabahlari öksürüğüde oluyor fizyolejik serum hicbirise yaramiyor hergun aspiratörlede cekiyorum ama nafile zor nefes aliyor doktorda ilac vermiyor fizyolejik serum kullanucaksin diyor sizin bi oneriniz var mi
Bizde ayni durumdayız hatta oksurugumuz daha fazla. Sabah aksam bazen geceleride tutuyor oksurugu. Zatürre gecmisimizde oldugu icin surup kullaniyoruz. Bugun tekrar gidecegiz doktora bakalim ne diyecek.
Hangi aspiratoru kullaniyorsun canim. Pompa seklinde olanlardan mi

Kızlar bebekleriniz gunde kac cc sut iciyor?bebegim üç aylık oldu hala sagip veriyorum ben kilo basina 150 cc icmeliymis. oglum 5600 gr ve az iciyo sanki

Bende sırf sağarak veriyorum ve benim oğlum bir öğünde en az 130-140 civarı içiyor canım..

Yok klimadan degil. Sansimiza dogdu dogali cok nadir hastalanan o da bahar aylarina denk gelen ablamiz bu sene bahardan bu yana iyilesmek bilmedi. Elimden geldigince uzak tutmaya calisiyorum anneanneye babaanneye gonderiyorum ama o da daha kucuk etkileniyo üzülüyor. Ne kadar da uzak tutmaya calissam bu mumkun olmuyor. Dolayisiyla kardesini etkiliyor. Ilk hastalanmasi da zaten tam olarak klimadan degildi.
Oksuruyor ve burnu akiyor burnunu sık sık acmama ragmen. Ins gecen sefer ki gibi agirlasmadan atlatiriz. Cok zor bir donem geciriyoruz. Daha oncede dedigim gibi Adana asiri sicak. Gorumcem cocuklariyla beraber 1 aydir burada. Daha da kalacak. (Kv altli ustluyuz) cocuklarimiz hic anlaşamıyor. Kizimin beslenme problemi var herseyi reddediyor. Gozumu kapatip acasamda bu yil bitmis olsa...

Az çok tahmin edebiliyorum nasıl zor olduğunu,bazen çaresiz hissetmende normal..çok geçmiş olsun canım,umarım kolay atlatırsınız bu kez..bu arada kısmetse kurban bayramına Mersin'e gelicez,eşimin ailesi orda :KK70:

Kizlar bebegimin 1 haftadir burnu tikali sabahlari öksürüğüde oluyor fizyolejik serum hicbirise yaramiyor hergun aspiratörlede cekiyorum ama nafile zor nefes aliyor doktorda ilac vermiyor fizyolejik serum kullanucaksin diyor sizin bi oneriniz var mi

merhaba atesi yukselmedigi surece kullanilacak tek ilac fizyolojik serum burun damlalari. ben tonimer kullaniyorum. deniz suyu. istedigin kadarda damaltabikirsin demisti dr.

Bizde ayni durumdayız hatta oksurugumuz daha fazla. Sabah aksam bazen geceleride tutuyor oksurugu. Zatürre gecmisimizde oldugu icin surup kullaniyoruz. Bugun tekrar gidecegiz doktora bakalim ne diyecek.
Hangi aspiratoru kullaniyorsun canim. Pompa seklinde olanlardan mi
Sagol cnm cvp icin bnde zatureden korkuyorum ne derece olursa zatureye cevirir ayrica pompa olanlardan aldim once iyi cekmedi sonrada orti bebe aldim ama onlada cekiyorum gelmiyor hirilti gogsunden geliyor bebisimin

Sagol cnm cvp icin bnde zatureden korkuyorum ne derece olursa zatureye cevirir ayrica pompa olanlardan aldim once iyi cekmedi sonrada orti bebe aldim ama onlada cekiyorum gelmiyor hirilti gogsunden geliyor bebisimin
Bende otribebe kullaniyorum. Guclu cektigimde geliyor ancak biseyler. Durumu ilk gunlere gore degistiyse tekrar götür canim doktora. Ben de senin durumundaydim 1 haftada iki kez dr goturmustum serum fizyolojikten baska birsey vermediler ta ki bebegim soluk almada gucluk cekene kadar. Bir aksam acile gittik nefesi kesiliyor diye direk yatisini yaptilar zatürre teshisiyle

merhaba haziran anneleri
oğlum 2.5 aylık oldu,ve artık memede 4 dakika kalıyor en fazla,2buçuk -3 saat arayla veriyorum tam doymadığını düşünüp,siz ne sıklıkla ve sürede emzirmektesiniz?

Bende otribebe kullaniyorum. Guclu cektigimde geliyor ancak biseyler. Durumu ilk gunlere gore degistiyse tekrar götür canim doktora. Ben de senin durumundaydim 1 haftada iki kez dr goturmustum serum fizyolojikten baska birsey vermediler ta ki bebegim soluk almada gucluk cekene kadar. Bir aksam acile gittik nefesi kesiliyor diye direk yatisini yaptilar zatürre teshisiyle
A Allah korusun ya insallah o kadar ilerlemez bide yola cikicaz 2 gun sonra

Canim ben seyhandayim. Sen neresindensin? Bir de hangi doktora goturuyorsun bebeğini
Bende seyhandayım canım daha bebeğimi burda doktora götürmedim annemlerin memleketindeydim orda götürüyodum burda bilmiyorum nereye götüreceğimi artık araştırcam bende

Bende seyhandayım canım daha bebeğimi burda doktora götürmedim annemlerin memleketindeydim orda götürüyodum burda bilmiyorum nereye götüreceğimi artık araştırcam bende
Cok iyi proflar var ama muayene ücretleri cok fazla hele bir de test ucretleri eklenince ucuk rakamlari buluyor fiyatlar. Kizimi goturdum gecenlerde allerji uzmanina 300tl muayene arti testler derken 800tl cikti cepten ama degdi. Cunku allerjik durumu degil de reflusu oldugunu ogrendik. Ama sadece gerekli durumlarda goturebiliyorum. Onun disinda kizimi Riza Yilmaz'a götüruyorum ve memnunum oglumu da Baskent Üniversitesi Yenidogan poliklinigine götürüyorum. Zatürre den yatti orada cikinca da devam ettik

bizde bi doktor serüvenini daha bitirdik çatlak falan yokmuş popişte hormon ve kan testleri yapıldı onlarda iyi çıktı ama kan alınırken çok ağladı elinden denedi önce olmadı sonra ayağından aldı eline kan oturmuş avucunun içi kıpkırmızı
biogaia ya devam dedi debridat diye şurup verdi yapmazsa 4 günde bir fitil 1 ay sonra görüşelim dedi herşey normal yani

Back
X