2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
elini ağzına sokmasını ve parmağını emmesini sordum sen çıkar o sokar dedi :D
huysuzluğu damaklardan olurmuş soğuk salatalık sürebilirsin damağına dedi çok huysuzlanırsa calpol verebilirsin dedi

Arkadaşlar avent manuel süt pompası kullanan var mı ben daha onceden kullanmadim canımı yakar mi birde kaç dakika sürer bir göğüsu sağmak

Arkadaşlar avent manuel süt pompası kullanan var mı ben daha onceden kullanmadim canımı yakar mi birde kaç dakika sürer bir göğüsu sağmak

Ben tüm öğünleri oğluma sağarak içiriyorum,emziremiyorum çünkü..ve Ameda'nın elektrikli makinasını kullanıyorum..bir göğüs en az 15 dk sağılıyor ben 20 dk sağıyorum..ama manuel olunca süre değişir mi bilmiyorum..

ben kyllaniyorum canim yanmiyo sure olarakta eger sut coksa kisa surede birikiyo ama az az geliyosa biraz zaman aliyo tabi

Saolasin canim yarin kendi doktorumu arayip sorucam gittigim fatkli bir doktorduda insallah ilacla olur kurtaj olmayi hic istemiyorum
Aysegul 8901 bende de ayni durum var. Peki kanaman cok mu? Ped dolduruyor mu? Mesela benim 2 gunde bir, bir gun boyunca gunluk ped dolduracak kadar kan geliyor. Senin nasıl, beni aydinlatir misin?

Aysegul 8901 bende de ayni durum var. Peki kanaman cok mu? Ped dolduruyor mu? Mesela benim 2 gunde bir, bir gun boyunca gunluk ped dolduracak kadar kan geliyor. Senin nasıl, beni aydinlatir misin?
Canim benimkide azdi ama bir haftafir falan artti tanibyine oyle pedi dolduracak kadar degil ama rengi kirmiziya dondu ama gun icinde drgisiyor rwngi bi pembe okuyor bi seffaf oluyor bi daha bakmisinki tekrat kirmizo olmus boyle abuk bir durum icindeyim anlayacahin buhun sogan kurune basladim bakalim ise yarayacak mi

Hediyeler ben aventin hemmanuelini hem elektriklisni kullanyrm ztn sdce 1 parcalari frkli uzun yolda fln manuel cok isime yaradi can acitmiyo cnki memeyi koydgn yerde yumusak siliko baslik var ama manuel yoruyo ve zmn alio sutun bolluguna gore degst amaelktrklisnden cok memnunum

Hımm teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlar. Ya ben emziryorum normalde ama gazı olduğu için tam emmiyo ama biberon demedim onu tutuyor o yüzden emzirdik den sonra sağıp vereyim diyorum

Ya birsey daha sorucam annemler falan biberona alışır memeni bırakır diyo birde Sagasan süt kesilir kuser diyo kafam karıştı ya
Bacim ilk zamanlarda bende sagip veriyordum mr.brown un gaz yapmayan biberonundan almistik...
Inan gogsumu daha kolay aldi biberonu reddetmeye basladi...
Beni
mki erken dogdugu icin emme refleksi sonradan gelisti ...
Sonrasinda hemen gogsumu aldi...
Sutumde de bir degisiklik olmadi...

Ya birsey daha sorucam annemler falan biberona alışır memeni bırakır diyo birde Sagasan süt kesilir kuser diyo kafam karıştı ya
ben sag gogsum yara oldu doye alip sadece sag gogsumu sagiyodum simdi sol gogsumu emerken hep sag gogsumden sut akiyo yani kesilme filan olmadi aksine gogsum bosken bebek emmeyi reddediyo ya o zamanlar pompayla gogsumu sagiyo gibi yapinca sut artiyo gibi geliyo bana

bisey daha bende kilo alimi yavas doye bebegimin sagip biberonla vereyim dedim ama almiyo alisacak olsa benimkide alisirdi heralde ne gece ne gunduz biberonu verince midesi bulaniyo

Back
X