elini yalamak mi benimki becerebilse parmakalrini yutacak o dereceArkadaşlar oğluşum elini yaliyor hatta bazen abartip elini yalamaktan uyuyamıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elini yalamak mi benimki becerebilse parmakalrini yutacak o dereceArkadaşlar oğluşum elini yaliyor hatta bazen abartip elini yalamaktan uyuyamıyor
Canim ben sure tutmuyorum nr zaman acikirsa bazen bir saat uyaniksa uyuyorsada uc dort saat gidiyo bu tamamen bebekle alakali birseymerhabalar,sizleri takip ediyorum bir süredir bir haziran annesi olarak :)
oğlum 2.5 aylık oldu,ve artık memede 4 dakika kalıyor en fazla,2buçuk -3 saat arayla veriyorum tam doymadığını düşünüp,siz ne sıklıkla ve sürede emzirmektesiniz?
Elini yumruk yapiyir sapur sapur emiyo bazenkoluna kadar ilerletiyor emmeyi:)elini yalamak mi benimki becerebilse parmakalrini yutacak o derece)
Bacim benim odamin sicakligi 30 u gectiginde bile giyindiriyorum...Guzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?
Herzaman giydiriyorumGuzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?
Aynen hemde uzun suredir boyle :)elini yalamak mi benimki becerebilse parmakalrini yutacak o derece)
Guzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?
Evet üzerinde sadece askılı çıtçıtlı body olmasına rağmen ayağında çorabı mutlaka olur.Guzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?
Ben hamileliğimde chicco manuel almıştım ama 5 para etmedi sinirlenip çöpe attım onu. Şimdi lansinohun çift sağımlı elektronik pompasını kullanıyorum ve çok memnunum. Markasını ne alırsın bilmem ama kesinlikle manuel alma.Arkadaşlar avent manuel süt pompası kullanan var mı ben daha onceden kullanmadim canımı yakar mi birde kaç dakika sürer bir göğüsu sağmak
Bacim benimki bunlarin yani sira yumrukluyorda beni cok uykusu oldugundaYa kizlaar artik emzirmek o kadar hosuma gidiyorki emzirirken göz temasi kurmak onun elini ayaklarini surekli bi yerlere atmaya calismasi bazen memem agzindayken bile bana saydirmasi biseyler soylemeye calismasi o kadar güzel bir duyguymus ki anlatamiyorum sizde bunlari yasiyormusunuz :):)
Ben şe her acıjtığında veriyorum. En son kontrolde doktoru söylemişti artık çene kasları gelişti 5 dk da hüüüppp diye alacağını alıyordur diye. Endişelenme kolay kolay aç bırakmazlar kendilerini sen o istediği her an hazır ol yeter :)merhabalar,sizleri takip ediyorum bir süredir bir haziran annesi olarak :)
oğlum 2.5 aylık oldu,ve artık memede 4 dakika kalıyor en fazla,2buçuk -3 saat arayla veriyorum tam doymadığını düşünüp,siz ne sıklıkla ve sürede emzirmektesiniz?
Bnimkide yumrukluyor elide oyle agirki :)Bacim benimki bunlarin yani sira yumrukluyorda beni cok uykusu oldugunda
Bir doktor bulduk yar.doc. bakalim ins. Begenirimde hep onda devam ederim ♥
Birazdan gidiyoruz kontrole 16 haftalik olduk burun akintisi var pasamin ins. Onemli birseyi yoktur teyzeler![]()
Ben hamileliğimde chicco manuel almıştım ama 5 para etmedi sinirlenip çöpe attım onu. Şimdi lansinohun çift sağımlı elektronik pompasını kullanıyorum ve çok memnunum. Markasını ne alırsın bilmem ama kesinlikle manuel alma.
Kizllaarr grip oldum. Hem de atesli. Kizima bulastirmaktan korluyorum. Antibiyotik almadan nasil iyilesirim,boylw birsey yasayan var mi