Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen olan anneler dogum izniniz ne zaman bitiyor? Okula ne zaman başlıyorsunuz? Ben okullar acilinca basliyorum ama oncesinde rapor almam mumkun mu? Hangi dr. Rapor yazar kadin dogumcu mu yoksa cocuk dr. mu?
Sende bendensin desene :)bende sallamak istemiyorum çok şükür çok huysuzda değil direndiği zaman kucağımda pışpışlıyorum ona alıştı şimdi emziği de istediği zmaan alır istemedi mi almaz
bu bebişlerin hepsi babacı demek benim kızda felaket yatarlar beraber yatağa bakışırlar gülüşürler sonra babası veriyo emziği ağzına hop uyuyo deli oluyorum o zaman ben bütün gün uğraşıyorum o 2 dk da uyutuyo![]()
Canim haklisin senin ailen olmayisini kullanmislar ama bende dogumda ayni durumdaydim esimin kardesi yok ve banada kimse birsey takmadi. Bence boyle seylere bu kadar takilip huzirunu kacirmamalisin. Onemli olan senin yuvanin huzurunu kacirmamalari. Ben sadece dogum zamano evde huzur birakmayan kv ye deli olmistum onun disinda hicbirseyin onemi yok. Birak senin durumunu kullananlari Allaha havale et! Hic ustune dusunme bile. Bizim artik kocaman yeni ailelerimiz evlatlarimiz var. O meleklere sahip olabilmek icin herseyini vermeye hazir kadinlar var. Bence bizler cok sansli kadinlariz ve artik annemiz yokmus falan bunu dusunmemeliyiz yeni ve guzel ailemizin tadini cikarmaliyiz. Elbetteki eslerimizin aileleri dogumda sevinecek tatlim torun sahibi oldular. Bizde esimizle birlikte sevindik bundan guzel ne var. Bu saatten sonra bizim icin esimiz ve yavrumuz var!Nasıl ortam bulup soylesem bilmiyorum. Nasil kavga ettik kocamla bugun. Ona karsi da sogugum. Alamayacaklarını ilk ona soylemisler o da susmuş. Herkes bu isin icinde. Bana sogum hediyesi alacak bir ailem yok ki. Beklerdim onlardan. Bu da kursagimda kaldi. Herseyim yarim. Ameliyattan ciktigimda kocam ailesi ile mutluluk yasiyordu,benim ailemse yoktu yanimda. Nasil burkulduysa icim yine oyle. Allaha havale ediyorum. Vadesi doldugunda almazlarsa da torunlarinin yuzunu gostermeyi ve konuşmayı düşünmüyorum
Öğretmen olan anneler dogum izniniz ne zaman bitiyor? Okula ne zaman başlıyorsunuz? Ben okullar acilinca basliyorum ama oncesinde rapor almam mumkun mu? Hangi dr. Rapor yazar kadin dogumcu mu yoksa cocuk dr. mu?
Gunaydin duble annis :)Gunaydin annisler.![]()
Masallah gule gule iyi gunlerde kullan canim ben sadece annemden 1 bilezik gordum onun disinda sifir kv kp 1 ceyrek bile takamadilar esimden de bi cicek dahi goremedimDesenize biz iyi ganimet toplamisiz
30 a yakin ceyrek altin 2 tane kunye...
1 tane kunyeyide annemler takacakti fakat iki kunyesi olunca banada
Yuzuk yaptirdilar...
1 tanede set almis babamiz dogum hediyemiz
1000 liraya yakinda harclik....![]()
bence böyle bir şey için eşinle aranı bozma. bak ne güzel bi bebeğiniz olmuş mutluluğunuzu bebeğinizle pekiştirin ailesinin yaptıkları yüzünden eşini ve kendini üzme. Alamayacaklarını söyleyince susmuş demişin. tabi susucak, illa alacaksınız diye tutturamazdı ya. Benim kv hastaneye bile gelmedi, kb ise sanki yabancı birini ziyarete gelmiş gibi geldi. daha sonra kv bi çeyrek taktı kb onuda takmadı. Bide doğumdan önce eşime " doğum başlayınca annenleri hemen arama telaşlanmasınlar diyordum. arasaymış da bişey değişmeyecekmiş gerçiNasıl ortam bulup soylesem bilmiyorum. Nasil kavga ettik kocamla bugun. Ona karsi da sogugum. Alamayacaklarını ilk ona soylemisler o da susmuş. Herkes bu isin icinde. Bana sogum hediyesi alacak bir ailem yok ki. Beklerdim onlardan. Bu da kursagimda kaldi. Herseyim yarim. Ameliyattan ciktigimda kocam ailesi ile mutluluk yasiyordu,benim ailemse yoktu yanimda. Nasil burkulduysa icim yine oyle. Allaha havale ediyorum. Vadesi doldugunda almazlarsa da torunlarinin yuzunu gostermeyi ve konuşmayı düşünmüyorum
Raporum 17 eylülde bitiyor ben eleman sıkıntısından erken başlamak zorunda kaldım. Bebeğimden ayrılmak çok zor geldi ama sütüm etkilenmesin diye sakin olmaya çalışıyorum
ben dün o ürünü civilde gördüm aynısı 89 liraydı. sizinki daha güzel bundan. inceledim ben.Bu arada oyun halısı almak isteyen annisler butik bebede indirimde bi tane var bakmak isterseniz aklinizda bulunsun bizimkinin bir benzeri
Benimde iznim bittiyillik izin yazdirdim bir ay
Herkese merhaba. Beni az çok hatırlarsınız sanırım :) 31 Mayısta izne ayrılmıştım ve bugün işbaşı yaptım. Evde internetim olmadığı için telefondan takip edebildim. İnş.bebişlerinizle birlikte hepiniz iyisinizdir :)
Er
[QUOTE="bahar3432, post: 36711566, member: Herkese merhaba. Beni az çok hatırlarsınız sanırım :) 31 Mayısta izne ayrılmıştım ve bugün işbaşı yaptım. Evde internetim olmadığı için telefondan takip edebildim. İnş.bebişlerinizle birlikte hepiniz iyisinizdir :)
playgro dıno yu soyluyorsunuz demı ??? bende almayıyı dusunuyordum ama benımkı hıc bır seye bakmıyor, yıne alıcam elımde kalcak dıe almak ıstemıyorum ama, bı yandanda ıstıyorumben dün o ürünü civilde gördüm aynısı 89 liraydı. sizinki daha güzel bundan. inceledim ben.