2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim seninki yine uyudu seni yalniz birakti degil mi :) masallah diyeyim bugun benimkide uyku konusunda kwndini asti. Zatwn 1 hafta icinde yeni evimize tasinmamiz lazim o nedenle artik gunduzuykusuna alisirsa cok iyi olacak yoksa o evi kim yerlestirecek !

Canim seninki yine uyudu seni yalniz birakti degil mi :) masallah diyeyim bugun benimkide uyku konusunda kwndini asti. Zatwn 1 hafta icinde yeni evimize tasinmamiz lazim o nedenle artik gunduzuykusuna alisirsa cok iyi olacak yoksa o evi kim yerlestirecek !
Yok canin bugun uyumadi cok kv geldik orda skldim tasinma isi zor allah yardimcin olsun

Offfff bende acayip sıkıldım bugün yaa.
Ben de sıkıldım canım kuaför e gidip sacimi kestirip boyatmak istiyor aynaya baktığımda kendimi bakımlı görmek istiyorum ama nerde dün düşündüm en son hamileyken gitmiştim kuaföre o da Kaş aldirmaya bir defa da doğumdan sonra bir arkadaşım gelmişti kuaför ona evde alırdım kasimi o kadar

Bakim konusuna deginmeyin kizlar ya.. Gitmeyen 10 kg var ve ben aynalardan nefret ettim. Ne zaman zayiflayacagiz bizbyaa eski hallerimize donelimmm. Ben de kuafore gidip saclarimi kestirmek istiyorum. Kaslarimi aldirmayali agdaya gitmeyeli ne kdr oldu haberim bile yok. Manikur hayall.. Kaslarimi esmeraya teslim eedicem onun icin bekliyorum ama en yakin zamanda herifimle kuafore gitmem lazim o kizi tutar ben de yaptircaklarimi yaptiririn.

Ben de sıkıldım canım kuaför e gidip sacimi kestirip boyatmak istiyor aynaya baktığımda kendimi bakımlı görmek istiyorum ama nerde dün düşündüm en son hamileyken gitmiştim kuaföre o da Kaş aldirmaya bir defa da doğumdan sonra bir arkadaşım gelmişti kuaför ona evde alırdım kasimi o kadar
Benim de kaşım orman gibi oldu. En son bir ay önce kuaför bir arkadaşıma gitmiştim o almıştı. Bi vakit bulup gidemedim kuaföre :(

Bakim konusuna deginmeyin kizlar ya.. Gitmeyen 10 kg var ve ben aynalardan nefret ettim. Ne zaman zayiflayacagiz bizbyaa eski hallerimize donelimmm. Ben de kuafore gidip saclarimi kestirmek istiyorum. Kaslarimi aldirmayali agdaya gitmeyeli ne kdr oldu haberim bile yok. Manikur hayall.. Kaslarimi esmeraya teslim eedicem onun icin bekliyorum ama en yakin zamanda herifimle kuafore gitmem lazim o kizi tutar ben de yaptircaklarimi yaptiririn.
Bende de 12 kilo var ve bakım yatırmak canım istemiyor bile. Her seferinde dana gibi olmuşum bakım benim neyime diyorum. Aymalara küstüm baya baya .

Ahh bu kilolar ve bakimsizlik hos hamile kalmadan once bu halimden kiloluydum ama ski oldugim icin belli etmiyordu simdi sarktim igrenc oldum sezeryan yerim agrimasa spor yapicam hemen sklasirin ben ama

Yaa oluyor mu simdi biz burda fazlamiz car diye bunakima girerken
Bacim ben okdum olasili hep 40 li kilolardayim...
Ilk defa 50 leri gordum diye sevinmistim ...
Inan nispet icin yazmiyorum ciddi ciddi kilo almak istiyorum...
Ama alamiyorum bak aldiklarim hemen gitti...
Geri istiyorum onlari :cry:

Bacim ben okdum olasili hep 40 li kilolardayim...
Ilk defa 50 leri gordum diye sevinmistim ...
Inan nispet icin yazmiyorum ciddi ciddi kilo almak istiyorum...
Ama alamiyorum bak aldiklarim hemen gitti...
Geri istiyorum onlari :cry:
Bende verebilirim kilo canim bende cok:( almayinca alamiyor kiliyu insan ablam benden cok yemek yer ama kilo alamaz bende su icsem yarar kiko olarak doner bana

Back
X