- 25 Ağustos 2011
- 376
- 380
- 83
Canim cok gecmis olsun haberdar et bizlerideHastaneye gidiyoruz kızlar doktorum hemen getirin dedi ağlamaktan yazamıyorum yavrum halsizlestu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok gecmis olsun haberdar et bizlerideHastaneye gidiyoruz kızlar doktorum hemen getirin dedi ağlamaktan yazamıyorum yavrum halsizlestu
Canim cok gecmis olsun bizide durumdan haberdat et
Aynen canım ben bu zamana kadar hep hurma yedim yediğim zaman göğüslerim den süt fiskiriyordu herkese tavsiye ederimben hem spora basladim hem diyete. ancsk bisi yemeyince sutte olmuyor.azaliyor
sutu en guzel arttiran sey HURMA arkafaslar.siddetle tavsiye ediyorum.
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yok tür sakin olmaya çalış onun iyi olması için öncelikle senin iyi olman gerekir unutma canımHastaneye gidiyoruz kızlar doktorum hemen getirin dedi ağlamaktan yazamıyorum yavrum halsizlestu
Aynen ben de koltukaltından tutup diklrştiriyorum kendisi diZlerini kırıp tuvalete oturur gibi çömeliyor ve sonrası büyük bir rahatlamaBen zorlandiginda tuvalete tutar gibi yapıyorum hemen yapıyor
ben hem spora basladim hem diyete. ancsk bisi yemeyince sutte olmuyor.azaliyor
sutu en guzel arttiran sey HURMA arkafaslar.siddetle tavsiye ediyorum.
Cumartesi gunu regl oldm ama sutumde bi azalma olmadi canmArkadaslar regl olup da sutu azalan var mi?
Canim bebeginin iyi olmasina sevim rabbim evlatlarimiza saglikli hayirli omur versin insallah tabi bizlerede saglik versinki onlara iyi bakalim:)Kızlar butun msj ları alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.. Ilk once fitil verdi doktorumuz muayene etti ateşini ölçtüler 38.4 cikti orda da ve cok halsizdi yavrum. Sonra kan ve idrar tahlili istedi doktor onlar yapıldı sonuclari elhamdülillah hicbir sey cikmadi enfeksiyon degilmis. Isterseniz burda yatıralım serum takalım gözetim altında olsun dedi doktor hemşire arkadaşıma sordum 2 aylık bebege cok lüzum olmadıkça kesinlikle onermedigini soyledi zaten doktor fitil i verince atesi dustu su an 36.9 ben bu normal ateşle serum verilmesini istemiyorum doktor bey hem her seye hemen ilaçla tedavi edince bağışıklık sistemi nasıl gelişecek dedim o zaman vermeyelim dedi ozel hastanelerde para almak icin cocuklarımızı kullanıyorlar.eve gidince ılık duş aldır ve sadece ince zibin giydir dedi..doktorumuzu cok seviyordum ama bugun soğudum açıkcası baska doktor bakacağım oğluma. 1 saattir de evdeyiz yavaş yavaş topluyor oğlum az once güldü bana dünyalar benim oldu, ne zormus anne olmak canımdan can gitti sanki ona bir sey olacak diye o kadar korktum ki ilk annelik olunca tecrubesizlikte var tabi. Tekrar atesi çıkarsa yine götüreceğiz 4 saat arayla calpol de verebilirsiniz dedi 39.5 tan sonrası risk olurmuş havale vs icin ALlah korusun yavrularımızi
Hastanede emzirme odasında bir bayan ile tanıştım 6 aylık beneği benim ağlamaktan gözlerim sisince bebegin neyi var diye sordu ben dedim ateslendi cok korkuyorum. Tebessüm etti kadıncağız onun bebeğinin kuyruksokumunda bir delik farketmişler daha yeni doğumdan beri varmis ama onlar yeni gormuş ve ameliyat olması gerekiyormus anlatırken benim gözlerim doldu yine dedi şükredin buyuk seyler göstermesin Rabbim evladınıza atesi geçer ins dedi. En ufak bir sey de yüreğimiz parçalanıyor kadıncağızın o halini görünce Rabbim insalalh o bebege de acil şifa verir.
Spor yapabilcgmi zannetmiyorum canm sadece diyet yapabilirim.hurmayi kac tane yememiz gerekir peki?pek sevmem de ben hurmayi
Zayıflamak istiyorum yaa kendimi hiç sevmiyorum şuan kendim için bişiler yapmak istiyorum ama sisko olduğum icin alışveriş yapasimda yok(
bn doğumdan sonra ikinci defa adet oldum cnm adet günlerimde sanki azalıyor gibi geliyor bana da.ama sonra düzeliyor.internetten baktm etkilemez diyor ama bnm etkiliyorArkadaslar regl olup da sutu azalan var mi?
Bizim 2. Ay kontrolünde 2cm düşüklük çıktı çift bez bağlıyorum ogünden beri. İnş düzelmiştir 25 nde tekrar ultrason çekilecek bakalım
Sonra duzelecekse iyi cok sukur. Nasil etkilemezmis bariz sekilde azaldi. Keske ben de bir sene regl olmasaydim ne cabuk adet gordum yabn doğumdan sonra ikinci defa adet oldum cnm adet günlerimde sanki azalıyor gibi geliyor bana da.ama sonra düzeliyor.internetten baktm etkilemez diyor ama bnm etkiliyor
Biz nezaman dışarı çıksak çocukların düzeni bozuluyor Oyüzden eniyisi evimiz ama insan sıkılıyor sürekli evde de.Bugün oglusumun hiç keyfi yok uyumadida doğru düzgünkucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor şimdide ayağımda sallıyorumhiç yapmazdi dün yolda yorulu sanirim daha kendine gelemedi
İnşallah canım çok dua ediyorumben de çift bez bağlıyorum , 3 hafta sonra biz de kontrole gidicez inşallah ikimizde düzeliriz
Canim tekrar geçmiş olsunKızlar butun msj ları alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.. Ilk once fitil verdi doktorumuz muayene etti ateşini ölçtüler 38.4 cikti orda da ve cok halsizdi yavrum. Sonra kan ve idrar tahlili istedi doktor onlar yapıldı sonuclari elhamdülillah hicbir sey cikmadi enfeksiyon degilmis. Isterseniz burda yatıralım serum takalım gözetim altında olsun dedi doktor hemşire arkadaşıma sordum 2 aylık bebege cok lüzum olmadıkça kesinlikle onermedigini soyledi zaten doktor fitil i verince atesi dustu su an 36.9 ben bu normal ateşle serum verilmesini istemiyorum doktor bey hem her seye hemen ilaçla tedavi edince bağışıklık sistemi nasıl gelişecek dedim o zaman vermeyelim dedi ozel hastanelerde para almak icin cocuklarımızı kullanıyorlar.eve gidince ılık duş aldır ve sadece ince zibin giydir dedi..doktorumuzu cok seviyordum ama bugun soğudum açıkcası baska doktor bakacağım oğluma. 1 saattir de evdeyiz yavaş yavaş topluyor oğlum az once güldü bana dünyalar benim oldu, ne zormus anne olmak canımdan can gitti sanki ona bir sey olacak diye o kadar korktum ki ilk annelik olunca tecrubesizlikte var tabi. Tekrar atesi çıkarsa yine götüreceğiz 4 saat arayla calpol de verebilirsiniz dedi 39.5 tan sonrası risk olurmuş havale vs icin ALlah korusun yavrularımızi
Hastanede emzirme odasında bir bayan ile tanıştım 6 aylık beneği benim ağlamaktan gözlerim sisince bebegin neyi var diye sordu ben dedim ateslendi cok korkuyorum. Tebessüm etti kadıncağız onun bebeğinin kuyruksokumunda bir delik farketmişler daha yeni doğumdan beri varmis ama onlar yeni gormuş ve ameliyat olması gerekiyormus anlatırken benim gözlerim doldu yine dedi şükredin buyuk seyler göstermesin Rabbim evladınıza atesi geçer ins dedi. En ufak bir sey de yüreğimiz parçalanıyor kadıncağızın o halini görünce Rabbim insalalh o bebege de acil şifa verir.