Kızlar butun msj ları alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.. Ilk once fitil verdi doktorumuz muayene etti ateşini ölçtüler 38.4 cikti orda da ve cok halsizdi yavrum. Sonra kan ve idrar tahlili istedi doktor onlar yapıldı sonuclari elhamdülillah hicbir sey cikmadi enfeksiyon degilmis. Isterseniz burda yatıralım serum takalım gözetim altında olsun dedi doktor hemşire arkadaşıma sordum 2 aylık bebege cok lüzum olmadıkça kesinlikle onermedigini soyledi zaten doktor fitil i verince atesi dustu su an 36.9 ben bu normal ateşle serum verilmesini istemiyorum doktor bey hem her seye hemen ilaçla tedavi edince bağışıklık sistemi nasıl gelişecek dedim o zaman vermeyelim dedi ozel hastanelerde para almak icin cocuklarımızı kullanıyorlar.eve gidince ılık duş aldır ve sadece ince zibin giydir dedi..doktorumuzu cok seviyordum ama bugun soğudum açıkcası baska doktor bakacağım oğluma. 1 saattir de evdeyiz yavaş yavaş topluyor oğlum az once güldü bana dünyalar benim oldu, ne zormus anne olmak canımdan can gitti sanki ona bir sey olacak diye o kadar korktum ki ilk annelik olunca tecrubesizlikte var tabi. Tekrar atesi çıkarsa yine götüreceğiz 4 saat arayla calpol de verebilirsiniz dedi 39.5 tan sonrası risk olurmuş havale vs icin ALlah korusun yavrularımızi
Hastanede emzirme odasında bir bayan ile tanıştım 6 aylık beneği benim ağlamaktan gözlerim sisince bebegin neyi var diye sordu ben dedim ateslendi cok korkuyorum. Tebessüm etti kadıncağız onun bebeğinin kuyruksokumunda bir delik farketmişler daha yeni doğumdan beri varmis ama onlar yeni gormuş ve ameliyat olması gerekiyormus anlatırken benim gözlerim doldu yine dedi şükredin buyuk seyler göstermesin Rabbim evladınıza atesi geçer ins dedi. En ufak bir sey de yüreğimiz parçalanıyor kadıncağızın o halini görünce Rabbim insalalh o bebege de acil şifa verir.