2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Slm kizlar bende 1 hafta oldu doneli ama yaxamadim hic once bodruma 2 gunlugune tatile gittik ordan anneme manisaya gittim oglum cok husursuzlandi manisadayken benim ailem orda ben istanbulda orda hergun bi kapida olunca gürültüden kalabaliktan urktu burda sessizlige alisti tabi neyseki yavas yavas duzene giriyoruz ama ben malesefki kilo almisim her gittigim yerde hamur islerini yuttum 5 kilo fazlam var m giyiyordum simdi l giyiyorum zatn gobegim sezeryan dan dolayi gitmemisti simdi hamile gibiyim butun kiloyu gobegime almisim artik aynaya bakmak istemiyorum asiri derecede cnm tatli istiyor bende yiyorum dayanamiyorum diyet yapan kilo veren yokmu nasil verdiniz banada yardimci olun kizlar artik kendimden sogudum ne bu gobek sanki hamileyim mekik ceksem kac mekikle baslamaliyimki diyet nasil yapicamki emziriyorun sorular sorular kafamda offfff :((

badem1post: 36881966 .!.:
Kızlar bu arada dun oğlumu hast. Götürdüğümüzde kadın doğumcumla karşılaştık 40 günlükken gel dikişlerine bakalım demişti sehirdisinda oldugum icin gitmemiştim
3. Ayda muhakkak gel simir alıp bakmamız gerek dedi o Neyse artık. Sizler yaptırdınız mi bunu?
Bir de bebis 74 gunluk ve ben hala regl olmadım iyi mi kotu mu bilemedim
Bana doktorum hic bahsetmedi sinir testinden. Acaba gitsem mi ?

Bana doktorum hic bahsetmedi sinir testinden. Acaba gitsem mi ?
Bacim smear (simir) testi o...
Rahim agzi kanser taramasi yada o zararli lezyonlarin varliginin tespiti icin yapilan test...
Her yil yaptirmak gerkiyor belirli yasa kadar..
Erken teshis icin ....
Sonrasin da senede iki kere falan...

Kızlar ya ne Dusuncesiz insanlar var akşam misafirim vardı komsular geldi karşı apartmandan coluk çocuk gitmek bilmediler çocuğum uyumuştu onların geldiğinde uyandı bir daha uyumadı çocukların sesleriden korktu hep ağladı saat 1 de gittiler yavrum beni kurtarın dercesine yüzümüze bakıp ağlıyor du eşimle delirdik sinirden uyuyamdi ondan ağlıyor diyoruz yinede hiç üstlerine alinmiyorlar pes doğrusu biz olsak insanları rahatsız etmeyelim diye kalkardik birde hep mesafeliyim bu insanlarla böyle düşüncesiz oldukları için

[QUOTEi91, post: 36890904, member: 500555"]Bacim smear (simir) testi o...
Rahim agzi kanser taramasi yada o zararli lezyonlarin varliginin tespiti icin yapilan test...
Her yil yaptirmak gerkiyor belirli yasa kadar..
Erken teshis icin ....
Sonrasin da senede iki kere falan...
[/QUOTE]
Annem yaptiriyor düzenli olarak ama doktorum şu zaman gelde yapalım felan demedi. Benimde aklima hiç gelmedi.

Kızlar ya ne Dusuncesiz insanlar var akşam misafirim vardı komsular geldi karşı apartmandan coluk çocuk gitmek bilmediler çocuğum uyumuştu onların geldiğinde uyandı bir daha uyumadı çocukların sesleriden korktu hep ağladı saat 1 de gittiler yavrum beni kurtarın dercesine yüzümüze bakıp ağlıyor du eşimle delirdik sinirden uyuyamdi ondan ağlıyor diyoruz yinede hiç üstlerine alinmiyorlar pes doğrusu biz olsak insanları rahatsız etmeyelim diye kalkardik birde hep mesafeliyim bu insanlarla böyle düşüncesiz oldukları için
yazık bebişe,kim bilir ne kadar huzursuz olmuşdur.komşuların da pek anlayışlılarmış.başka odaya geçseydin ,hem bebişi uyuturdun.

anlıyorum seni.sen gerilinca bebişde geriliyor zaten.doğum dan sonra bende yaşadım.biraz anlayış ya...
Maalesef bazı insanlar anlayissiz canım kadın olarak herkes böyle şeyler yaşıyor ama yaşadıklarını unutup anlayissizca davranıyorlar sadece beni şaşırtan çocuk uykusuzluktan aglaya aglaya kıpkırmızı oldu hiç onemsemiyorlar misafiri severim ama böyle insanlar gelmesin daha iyi

Maalesef bazı insanlar anlayissiz canım kadın olarak herkes böyle şeyler yaşıyor ama yaşadıklarını unutup anlayissizca davranıyorlar sadece beni şaşırtan çocuk uykusuzluktan aglaya aglaya kıpkırmızı oldu hiç onemsemiyorlar misafiri severim ama böyle insanlar gelmesin daha iyi
doğumdan sonra o kadar çok insanı bozdum ki.ne yapıyorum dedim,kendimle çeliştim.sonra önce çocuklarım dedim.kime neye nasıl bozulmuş umurumda değil.sadece yapmak istediğimi yapıyorum.ayıp mı,onların yaptığı daha ayıp...

doğumdan sonra o kadar çok insanı bozdum ki.ne yapıyorum dedim,kendimle çeliştim.sonra önce çocuklarım dedim.kime neye nasıl bozulmuş umurumda değil.sadece yapmak istediğimi yapıyorum.ayıp mı,onların yaptığı daha ayıp...
İyi yapmışsın canım ben de öpmek konusunda falan uyarıyorum çünkü insan hiç birşey söylemedi mi sinir oluyor kendine kızıyor çocuğuna birsey olmasından korkuyor

Bzimde doğumda Hasan bey bakmıştı ilk oğluma onu çok iyi bulmamıştık. Sonra Çağrı bey iyi dediler o da bi tuhaf çıktı. Bu doktor aklımda bulunsun baya ilgilenmiş sizinle ne güzel. Valla bi denk getiremedik şöyle düzgün bir doktor 3.ayımızdayız hala sabit bir doktor bulamadık. Sağolasın
Senemmmmmm sen misin??? Ulaşamadım ikinize de.. Bizim konuyu da bulamıyorum. ağlıycam şimdi cok özledim sizi ne olur yazz

Back
X