2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ya ne Dusuncesiz insanlar var akşam misafirim vardı komsular geldi karşı apartmandan coluk çocuk gitmek bilmediler çocuğum uyumuştu onların geldiğinde uyandı bir daha uyumadı çocukların sesleriden korktu hep ağladı saat 1 de gittiler yavrum beni kurtarın dercesine yüzümüze bakıp ağlıyor du eşimle delirdik sinirden uyuyamdi ondan ağlıyor diyoruz yinede hiç üstlerine alinmiyorlar pes doğrusu biz olsak insanları rahatsız etmeyelim diye kalkardik birde hep mesafeliyim bu insanlarla böyle düşüncesiz oldukları için
Ben de sadece benim oğlum mu kalabalıktan ve cocuklardan rahatsız oluyor diyordum gercekten insanlar cok düşüncemiz canjm aynı seyleri dun yasadım ben de 5 tane firildak cocukla uc aile ağırladım dun yavrum ağlamaktan mahvoldu evin ıcı tam bir curcunaydi cocugu odaya götürüp uyutayım dedim ne göreyim cocuklar beşiğin ustune çıkmış siployorlar allahım çıldırdım anlatamam suan evin her tarafinı batırmış durumdalar yavrum gece 1.5 a kadar uyumadı esimle battaniyeyle sallaya sallaya dermanımız kalmadı esim dun yaşadıklarınızdan sonra uzun sure eve misafir almayagiz dedi

Evet, bu ay itibariyle haziran 2015 anneleri geliyor. Binlerce sukur Allaha, hamikelikten cok daha fazla sevdim kizimin yaninda olusunu. Zaten 2. Bebegi de dusunmuyorum. Babasıyla boşanmak uzereyiz. Cocuk konusunda uzlasamiyoruz. Yeter ki bebeğim mutlu olsun. Hic gidecek evim, akrabam, param olmasa da onun icin her seye katlanirim. Yememe dikkat etsem de kilo veremiyorum. Bu hafta spora başlıyorum. 13 kiloma var, sans dileyin. İnşallah sutum de azalmaz
Canım ya ne denir bu durumda bilmiyorum ama sakın üzme kendini Rabbim içinde bulunduğun sıkıntılı durumdan biran once kurtarsın senini ınsallah neden boyle bir seye karar verdiniz peki bu soğukluk nasıl oldu

aay kendime kiyafet konusu cildurtiyo beni bi turlu kendime gore biseyler bulamiyorum evde icine sigabildigim bi kac esyam var onlari giyiyorum surekli en azindan bayrama guzel biseyler bulayim istiyorum zayiflarmiyim o zamana hic sanmam bayram sonrasi da 2 tane nişan var sulalede oof of ne dertliymisim bee
Aynen ya hamilelikten kalma kıyafetlerle takılıyorum. Bibtanr eli yüzü düzgün alt üst aldım ama düşman başına, üst large alt da 42 beden :( ölsem daha iyi ben ki S veya xs üst 36 alt giyerdim :( benim de kız kardeş birkaç aya nişanlanabilir, geçen ona da kızdım onca sene bekledin de evlenmek için benim 70 kilo olduğum zamanı mı buldun diye, abiye falan da giymem eşofman takımıyla giderim heralde :)

Ucamayankelebek bildgm kdryla iki avukatimiz var azadinannedile bunekibuneki yanlis hatrlamiosam avukat davayi senin acmanla onun acmasi arasndaki farki daha ii bilirler ama bencede sen acma yikan taraf sen olma allaha sgn elbet kapi aclr kalbini dinle bi de esine karsi sevgin bittimi
Elbette öncelikle sorunlarınızı çözmeniz taraftarıyım ama bir yardımım dokunacaksa benimle iletişime geçebilirsin. Ancak düşünürken bu dönem psikolojisiyle hareket etmemek gerekli. Hepimiz, ben de dahil eşlerle sorunlar yaşıyoruZ, tabi uçaöayankelebeğin neler yaşadığını bilemeyiz ancak onun hayatta yalnız olması ve küçük bebeği beni düşündürüyor. Hukuki destekten önce aile terapisi gibi yardımlar almak daha hayırlı olabilir

Ben de sadece benim oğlum mu kalabalıktan ve cocuklardan rahatsız oluyor diyordum gercekten insanlar cok düşüncemiz canjm aynı seyleri dun yasadım ben de 5 tane firildak cocukla uc aile ağırladım dun yavrum ağlamaktan mahvoldu evin ıcı tam bir curcunaydi cocugu odaya götürüp uyutayım dedim ne göreyim cocuklar beşiğin ustune çıkmış siployorlar allahım çıldırdım anlatamam suan evin her tarafinı batırmış durumdalar yavrum gece 1.5 a kadar uyumadı esimle battaniyeyle sallaya sallaya dermanımız kalmadı esim dun yaşadıklarınızdan sonra uzun sure eve misafir almayagiz dedi
Bebeklerımiz hayata alisamadi vaha yüksek ses yabancı insanlar onları rahatsız ediyor simdilerde bir uyku düzeni oluşturmaya çalışıyoruz geçen hafta gündüz ayrı akşam ayrı misafir agirladim ben benden gittim çocuğumun bütün düzeni bozuldu neyse ki gelecek çok kişi kalmadı okullar açılıyor diğer çocuklarım okula başlıyor ve hafta içi misafir kabul edemem senin misafirlerin de anlayissiz mis canım ben bu zamana kadar doğum yapmış insanlara giderken çocuklarını hiç goturmedim gündüz bir kahve icimlik gidip hediyemi birakiyordum çünkü biliyordum doğum yapan insanların ne kadar yorgun olduğunu ama herkes anlayışlı olmuyor maalesef

arkadaşlar seminer döneminde kullanmak için süt sağma mak almıştım 2 hafta önce 110tl ye tanıdığınız bir yakınınız ya da sizlerden birisine satmak istiyorum çok makul bir fiyata..(napıyım elimde kaldı müdür 2 saat okulda olmanız yeterli deyince kullanamadım..:KK16:)

Oglusun burnunu muhakkak acik tutmalisin canım
Fark ettim canım sağol bugün üç kez okyanus suyuyla burun aspiratörü kullandım.

Bana da oyle geldi yaa, ama digerinde de sıkılır mi acaba, gerci torba gibi olanda ayaklarini kaldiramayinca sinir olur:)

Dedigim gibi iste ayaklarini rahat kaldiramazsa sinir olur mu diye dusunuyorum ama bakalim artik. Olmazsa ikisini de denicez bi:)

Gecmis olsun bu arada. Bizde ayni durumdayiz burnu tikali oglumun. Oksuruk bazen tukuruk arttigi icin de olabiliyo. Anne sutu aliyosa ilac vermiyolar pek.
Ayakları kalkıyor torba kısmı çok bol oluyor tabi yinede sen bilirsin. Banada kaloriferli evde ayaklılar sıkar gibi geliyor. Anne sutu alıyor yrn dr kontrolümüz vardı tesadüfen bi koşucağım bakalım.

Gecmis olsun canim bende nezle oluyorum oglusuma gecmeden iyilesirim insallah
Sanada geçmiş olsun canım. Aman dikkat et çok küçükler bakması çok zor :(

Aynen ya hamilelikten kalma kıyafetlerle takılıyorum. Bibtanr eli yüzü düzgün alt üst aldım ama düşman başına, üst large alt da 42 beden :KK43: ölsem daha iyi ben ki S veya xs üst 36 alt giyerdim :KK43: benim de kız kardeş birkaç aya nişanlanabilir, geçen ona da kızdım onca sene bekledin de evlenmek için benim 70 kilo olduğum zamanı mı buldun diye, abiye falan da giymem eşofman takımıyla giderim heralde :)
ay sen yine 70 kilo 31 mayista ablam sunnet cemiyeti yapti kendi sehir sehir gezdi kumas aradi elbise diktirdi ben 19 haziranda doguracam 8.5 aylik hamile halimle ne bulduysam onu giydim ne soylenmistim durdunuz durdunuz karnim burnumda cemiyet yaptiniz diye bi de diyoduki 21 haziranda yapsak gelebilir misin hey allahim yaa :KK51:

ay sen yine 70 kilo 31 mayista ablam sunnet cemiyeti yapti kendi sehir sehir gezdi kumas aradi elbise diktirdi ben 19 haziranda doguracam 8.5 aylik hamile halimle ne bulduysam onu giydim ne soylenmistim durdunuz durdunuz karnim burnumda cemiyet yaptiniz diye bi de diyoduki 21 haziranda yapsak gelebilir misin hey allahim yaa :KK51:
Ayy hamileyken daha iyiydi en azindan hamileyim diyordukbya simdi ne dicez emziriyorsunda cok kilo verememisin diyorlarya bide sinir oluyorum sanki biz bilmiyoz

Offf cildiricam uyuyamiyorum hastaliktan her tarafim dokuluyor! Nerden cikti simdi bu yaaaa! Acaba emzirirken bize antibiyotik verirlermi bademcigim olmadigi icicn hastalik benim hizla cigerimw iner hep :( zaten cocugada bulasti ve sali gunu ev tasiycaz bu halde!

Offf cildiricam uyuyamiyorum hastaliktan her tarafim dokuluyor! Nerden cikti simdi bu yaaaa! Acaba emzirirken bize antibiyotik verirlermi bademcigim olmadigi icicn hastalik benim hizla cigerimw iner hep :KK43: zaten cocugada bulasti ve sali gunu ev tasiycaz bu halde!
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyilesirsin emzirirken kullanılan antibiyotikler var diye biliyorum doğumdan sonra göğsümde mastit olmuştu o zaman Dr antibiyotik vermişti bir dr git istersen canim

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyilesirsin emzirirken kullanılan antibiyotikler var diye biliyorum doğumdan sonra göğsümde mastit olmuştu o zaman Dr antibiyotik vermişti bir dr git istersen canim
Sağol canım yarın bende gideceğim sanırım çok sinir bozucu ya :(

geçmiş olsun hepinize. dikkat edin bebişler için.....viks in şurubu varmış. kullanmadım ama iyi geliyormuş.

İyi geceleeeeer.. Bir süt sağma saatiyle daha karşımızdayım

S.a. bacilarimmm ♥♥♥
Nasilsiniz bakalim ?
Fazla giremez oldum bu aralar malumunuz dugun telasi...
Canim ablam evleniyor fakat babamda ailemizde pek razi degil o kisi ile evlenmesini....
Neyse hayirlisi olsun bakalim...
Yeter ki onlar mutlu olsun ♥♥♥

.....

Ogluma gelince 4. Ayiyla birlikte artik her cismi net tutar inceler oldu...
Oyle ki gecen gun sacimi bilincli bilincli cekti...
Canim aciyooo dedikce kahkaha atti durdu yine cekti :KK28:
Artik yuvarlaniyoruzda.... :KK36:
Anlayacaginiz biz daha da buyuduk :nazar::nazar::nazar:
Yakisiklimla opuyoruz sizleri :KK15:
Kendinize iyi bakin :KK19:

S.a. bacilarimmm ♥♥♥
Nasilsiniz bakalim ?
Fazla giremez oldum bu aralar malumunuz dugun telasi...
Canim ablam evleniyor fakat babamda ailemizde pek razi degil o kisi ile evlenmesini....
Neyse hayirlisi olsun bakalim...
Yeter ki onlar mutlu olsun ♥♥♥

.....

Ogluma gelince 4. Ayiyla birlikte artik her cismi net tutar inceler oldu...
Oyle ki gecen gun sacimi bilincli bilincli cekti...
Canim aciyooo dedikce kahkaha atti durdu yine cekti :KK28:
Artik yuvarlaniyoruzda.... :KK36:
Anlayacaginiz biz daha da buyuduk :nazar::nazar::nazar:
Yakisiklimla opuyoruz sizleri :KK15:
Kendinize iyi bakin :KK19:

Canım , ablana hayırlı olsun diyelim şimdiden. Ali Yasin e de maşallah. Sünnetini de hallettin ne güzel. Darısı bizim başımıza...

Back
X