- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Ben de sadece benim oğlum mu kalabalıktan ve cocuklardan rahatsız oluyor diyordum gercekten insanlar cok düşüncemiz canjm aynı seyleri dun yasadım ben de 5 tane firildak cocukla uc aile ağırladım dun yavrum ağlamaktan mahvoldu evin ıcı tam bir curcunaydi cocugu odaya götürüp uyutayım dedim ne göreyim cocuklar beşiğin ustune çıkmış siployorlar allahım çıldırdım anlatamam suan evin her tarafinı batırmış durumdalar yavrum gece 1.5 a kadar uyumadı esimle battaniyeyle sallaya sallaya dermanımız kalmadı esim dun yaşadıklarınızdan sonra uzun sure eve misafir almayagiz dediKızlar ya ne Dusuncesiz insanlar var akşam misafirim vardı komsular geldi karşı apartmandan coluk çocuk gitmek bilmediler çocuğum uyumuştu onların geldiğinde uyandı bir daha uyumadı çocukların sesleriden korktu hep ağladı saat 1 de gittiler yavrum beni kurtarın dercesine yüzümüze bakıp ağlıyor du eşimle delirdik sinirden uyuyamdi ondan ağlıyor diyoruz yinede hiç üstlerine alinmiyorlar pes doğrusu biz olsak insanları rahatsız etmeyelim diye kalkardik birde hep mesafeliyim bu insanlarla böyle düşüncesiz oldukları için