2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Offf cildiricam uyuyamiyorum hastaliktan her tarafim dokuluyor! Nerden cikti simdi bu yaaaa! Acaba emzirirken bize antibiyotik verirlermi bademcigim olmadigi icicn hastalik benim hizla cigerimw iner hep :KK43: zaten cocugada bulasti ve sali gunu ev tasiycaz bu halde!

Geçmiş olsun. Benimde 3-4 gün boğazım şişti. Bebeğime geçecek diye korktum. Yeşil soğan yedim tesadüf ve o gece bebeği emzirip uyuya kalmışım. Sabah hiç bişey kalmamıştı. İyi ki dişimi fırçalayamamışım dedim :) Soğan iyi geldi sanırım. Eğer soğuk algınlığı gibi bişeyse çok az turşu suyu iç, sarımsak, sirke ve tuz boğaza iyi geliyor.

Offf cildiricam uyuyamiyorum hastaliktan her tarafim dokuluyor! Nerden cikti simdi bu yaaaa! Acaba emzirirken bize antibiyotik verirlermi bademcigim olmadigi icicn hastalik benim hizla cigerimw iner hep :KK43: zaten cocugada bulasti ve sali gunu ev tasiycaz bu halde!
Bende gecenlerde hastalandim. Antibiyotik yazdi dr bir kac tane yalniz ictim. Cok sukur toparladim.

S.a. bacilarimmm ♥♥♥
Nasilsiniz bakalim ?
Fazla giremez oldum bu aralar malumunuz dugun telasi...
Canim ablam evleniyor fakat babamda ailemizde pek razi degil o kisi ile evlenmesini....
Neyse hayirlisi olsun bakalim...
Yeter ki onlar mutlu olsun ♥♥♥

.....

Ogluma gelince 4. Ayiyla birlikte artik her cismi net tutar inceler oldu...
Oyle ki gecen gun sacimi bilincli bilincli cekti...
Canim aciyooo dedikce kahkaha atti durdu yine cekti :KK28:
Artik yuvarlaniyoruzda.... :KK36:
Anlayacaginiz biz daha da buyuduk :nazar::nazar::nazar:
Yakisiklimla opuyoruz sizleri :KK15:
Kendinize iyi bakin :KK19:
Ay ne güzel azerim ya. Dunyanin en tatli seyi dimi:nazar: sen yaz boyle bizde senden takip edelim siradakileri:KK48:

herkese Günaydın

uyandik karnimizi doyurduk dunden beri kaka yapmamistik onu da hallettik ;) tekrar uyucaz insallah

bizim kiz gecen aksam ilk defa oyuncaga elini uzatti gozleriyle takip ediyodu ama almak icin uzanmiyodu bi de yuzustu koyunca sirtustu donuyo ama sirtustu yatarken dönemiyo totomuz agir geliyo galiba :oops:

K
herkese Günaydın

uyandik karnimizi doyurduk dunden beri kaka yapmamistik onu da hallettik :KK66: tekrar uyucaz insallah

bizim kiz gecen aksam ilk defa oyuncaga elini uzatti gozleriyle takip ediyodu ama almak icin uzanmiyodu bi de yuzustu koyunca sirtustu donuyo ama sirtustu yatarken dönemiyo totomuz agir geliyo galiba :oops:
Kac günlük cAnım

Benim nezlede artmış bugün:( sesimizi falan değişmiş inşallah bebegime bulasmadan atlarim bu arada da herkeslere Günaydın insan evde olunca pazartesileri de güzel oluyor:)

Masallah canim kizina bizimki de 17 haziran dogumlu. Kafasini titrete titrete etrafa bakmaktan baska bisey yapmiyo :D

canım bizim ilk bebek hatta esimin tarafinda ilk torun esimde tek cocuk bu arada oyle olunca herkes cocugun tepesinde kendimiz yuvarliyoruz surekli :) oyun olsun diye filan, heralde donmeyi ogrendi ama surekli degil tabi o gece bikac kere döndü sonra da sırtüstü yatirdik

Canim benim oglands dun ilk kez eliyle cisimleri tutmaya basladi kafasinida cok rahat tutuyor iki haftadir

bizde de gaz cikarmaya calisirken filan kafayi baya dik tutuyo hatta dedesi pusetindeyken elinden tutup kaldiracak gibi yapinca bile kafayi diklestirmeye çalışıyo

Benim nezlede artmış bugün:KK43: sesimizi falan değişmiş inşallah bebegime bulasmadan atlarim bu arada da herkeslere Günaydın insan evde olunca pazartesileri de güzel oluyor:)

bende de öksürük var hamileykende boyle olmustu zencefille bali karistirip yemistim tadi da cok aci acaba simdi de yesem sutun tadi acilasir mi

canım bizim ilk bebek hatta esimin tarafinda ilk torun esimde tek cocuk bu arada oyle olunca herkes cocugun tepesinde kendimiz yuvarliyoruz surekli :) oyun olsun diye filan, heralde donmeyi ogrendi ama surekli degil tabi o gece bikac kere döndü sonra da sırtüstü yatirdik

bizde de gaz cikarmaya calisirken filan kafayi baya dik tutuyo hatta dedesi pusetindeyken elinden tutup kaldiracak gibi yapinca bile kafayi diklestirmeye çalışıyo

bende de öksürük var hamileykende boyle olmustu zencefille bali karistirip yemistim tadi da cok aci acaba simdi de yesem sutun tadi acilasir mi
Acitmaz heralde ben surekli aci tursu biberiyorum sutun tanini etkilemiyor zencefilde etkilemez diye dusunuyorum

Masallah canim kizina bizimki de 17 haziran dogumlu. Kafasini titrete titrete etrafa bakmaktan baska bisey yapmiyo :D
Benim kkızımda 24 haziran dogumlu kafasını rahat tutuyor ve bir kez dönencesini tutmaya kalktı ama artık tutmaya kalkmiyor sadece izliyor:) doktor kol altından tutup ayaklarının üstünde tutmaya çalışmıştı 43 günlükken, kızım ayakları üzerinde durmamamisti. Doktorda gevşek olacak gibi kızın belki geç yürüyebilir demişti.
ellerinden tutunca kendidni one cekip kalkmaya calisiyor ama :) hatta bazen kalkiyor.

Benim kkızımda 24 haziran dogumlu kafasını rahat tutuyor ve bir kez dönencesini tutmaya kalktı ama artık tutmaya kalkmiyor sadece izliyor:) doktor kol altından tutup ayaklarının üstünde tutmaya çalışmıştı 43 günlükken, kızım ayakları üzerinde durmamamisti. Doktorda gevşek olacak gibi kızın belki geç yürüyebilir demişti.
ellerinden tutunca kendidni one cekip kalkmaya calisiyor ama :) hatta bazen kalkiyor.
canim bizimki basiyo basmasina ama bazen isine gelmiyo kaldiriyorum hic etrafa bakiniyo yani demem o ki belki senin kızın da doktora gittiginiz gun keyfi gelmemistir de basmamistir sen ara ara evde dene ya da hemen ayaklarinin dibine oturuyorum bazen ittiriyo oylede deneyebilirsin

Aman
Benim nezlede artmış bugün:( sesimizi falan değişmiş inşallah bebegime bulasmadan atlarim bu arada da herkeslere Günaydın insan evde olunca pazartesileri de güzel oluyor:)
Anim canim cok dikkat et havalar cok gicik. Hadi biz neysede bebuslerimiz daha cok kucuk yazik oluyor.

canim bizimki basiyo basmasina ama bazen isine gelmiyo kaldiriyorum hic etrafa bakiniyo yani demem o ki belki senin kızın da doktora gittiginiz gun keyfi gelmemistir de basmamistir sen ara ara evde dene ya da hemen ayaklarinin dibine oturuyorum bazen ittiriyo oylede deneyebilirsin
hergün deniyoruz zaten :) dediğin gibi keyfi nasıl isterse öyle davranıyor. bazen çok sağlam basıyor bazen hiç oralı olmuyor.

Bununla cok alakasi oldugunu dusunuyorum. Benimde kizim da oyle bir ortamda buyudu. Cok hareketli ve herseyi erken ogrenen bir cocuktu. 10. aya girmemizle yurumeye baslamisti. Guzel yanlari oldugu gibi zor yanlarida vardi. Mesela hic uykuyu sevmedi gece yarilarina kadar oyun isterdi. Uzerine cok dustugumuz icin hala kendi kendine yemegini yemez falan. O yuzden bu bebisimin biraz duzeni olsun istiyorum. Birde hastalanmisti ya zatürre den yatmisti yogun bakımda. Ben bir basima sessiz sakin buyutmeye çalışıyorum. Halimden de cok memnunum. Ama cok uzun surmeyecek. Sevgili gorumcem cocuklariyla evine dondumu bizimkiler yine bize saracaklar biliyorum :)

Back
X