2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok yalnızım. Annem babam vefat edei yıllar oldu. Sezeryanda yanında annesi babası olanları çok kiskandim. Itiraf ediyorum. Hala onlarin yaşadığını hayal edip ameliyatima cagiriyorum. Kapimda benim icin aglayan bir anam, beni dusunen bir babam, dua edenim olsaydı isterdim. Hayattaki tek yakinimi da doguma esim cagirmamam icin gözümün icine bakti. O kadar kötü bir insan ki o. Bugune dek hep susan kimseye agzini açmayan kizi seytana dönüştürdü o. Kiskaniyorum arkadaslar annesi 40 gun kizina baktiginda, dogumuna geldiginde, hamileyken caninin istedigini yaptiginda, bebek kiyafetlerini beraber yikayip utulediklerinde. Etrafimda bu haberleri duydugumda artk daha cok kiskaniyorum,kiskancliktan olucem. Bende istiyorum ben deeee
oooy cok zor keske yakin oturuyo olsak seve seve kardeslik yapardim sana seninki kiskanmak drgil imrenmek ozenmek ve tabiki en dogal hakkin bu, askadaslarin dedigi gibi artik yalniz degilsin bebegin var onun icin hicbirseyi dert etme kendine kendin ve bebegin icin neyin daha iyi oldugunu dusunuyosan oyle yap

[QUOT="cilek31, post: 36918549, member: omz]nasıl otururken, anlayamadım?? herhalde bebek oturmuyor daha demı yanı sız o pozısyonda tutmuyorsunuz? ayaklarını ıttırmesını deılde oturma pozıysonu olmaması lagzım, kalcasının ustune kucagınızdada olsa oturma pozısyonunda cok olmaması lagzım

bende almıstım sutum cogalsın dıye ,sonra ıkıYokre mastıt oldum, o yuzden bıraktım kullanmıyorum artık bende

senın gosundekı mastıt cokmu ılerlemıstı canım, antıbıyoktık duruma geldın? bendede ıkı kere oldu ama ben elektrıklı makına kullanıyordum ondan dolayı oldu, elle sagarak hallettık allahtan , bı dahada kullanmıyorum makınayı ama sankı azaldı sutum gıbı gelıyor, gogsum hep yumusak bole eskıden tas gıbıydı, senınkı nasıl su anda ?[/QUOTE]

Yok canim oturan benim :) ben otururken omzuma
[QUOTE="cilek31, post: 36918549, member: 74979"]nasıl otururken, anlayamadım?? herhalde bebek oturmuyor daha demı yanı sız o pozısyonda tutmuyorsunuz? ayaklarını ıttırmesını deılde oturma pozıysonu olmaması lagzım, kalcasının ustune kucagınızdada olsa oturma pozısyonunda cok olmaması lagzım

bende almıstım sutum cogalsın dıye ,sonra ıkı kere mastıt oldum, o yuzden bıraktım kullanmıyorum artık bende

senın gosundekı mastıt cokmu ılerlemıstı canım, antıbıyoktık duruma geldın? bendede ıkı kere oldu ama ben elektrıklı makına kullanıyordum ondan dolayı oldu, elle sagarak hallettık allahtan , bı dahada kullanmıyorum makınayı ama sankı azaldı sutum gıbı gelıyor, gogsum hep yumusak bole eskıden tas gıbıydı, senınkı nasıl su anda ?[/QUOTE]

Yok canim oturan benim :)) oturirken omzuma aldigimda ayaklariyla bacaklarima basip kendini itiyo..

nasıl otururken, anlayamadım?? herhalde bebek oturmuyor daha demı yanı sız o pozısyonda tutmuyorsunuz? ayaklarını ıttırmesını deılde oturma pozıysonu olmaması lagzım, kalcasının ustune kucagınızdada olsa oturma pozısyonunda cok olmaması lagzım

bende almıstım sutum cogalsın dıye ,sonra ıkı kere mastıt oldum, o yuzden bıraktım kullanmıyorum artık bende

senın gosundekı mastıt cokmu ılerlemıstı canım, antıbıyoktık duruma geldın? bendede ıkı kere oldu ama ben elektrıklı makına kullanıyordum ondan dolayı oldu, elle sagarak hallettık allahtan , bı dahada kullanmıyorum makınayı ama sankı azaldı sutum gıbı gelıyor, gogsum hep yumusak bole eskıden tas gıbıydı, senınkı nasıl su anda ?
Canım ben çok ateslendim 39 derece atesi vardı titriyord um gogsum çok aciyordu taş gibi olmuştu emziremiyordum kızımı antibiyotik ve ateş düşürücü verdi sağlık ocağına gitmiştim birde duş alıp sağ sütünü tamamen gogsun boşalsin dedi birkaç gün de geçti sütum de problem yok şu anda var sütum bir de hemşire bebeğim emzrdikten sonra göğsünü sık süt geliyorsa vardır sütun dedi ve hurma yı kesinlikle tavsiye ederim ben azaldığını hissedince hemen hurmaya yukleniyorum akşamları çayla beraber beş altı hurma yiyiyorum ertesi gün sütum fiskiriyor birini emzirirken diğerinden akıyor ve bol su iç ben gece yanıma bir litre şişe alıyorum uyandı kaç içiyorum gündüz de mutfağa gidip gelip şu içiyorum nette okumuştum ne kadar su icerde niz o kadar sütünüz olur diye

Evet olmadım daha olmayabilirmiş de emzirdiğim için. Ağrı spiralden kaynaklı ama ben adet olurken de her ay hele üşütmüşsem böyle yatak döşek olurdum, yine öyleyim. Takma işlemi de ağrılı değil ama bissürü şey yapıyor orda psikolojik olarak etkilendim. Tabii hepsinin geçeceğini bilmek ve bu yöntemin en sağlam korunma yöntemi olduğunu bilmek hepsine katlanmamı sağlıyor :)
Canim hangi kurumda ve kaca taktirdin. Saglik ocagindaki hemsire gel biz ucretsiz takiyoruz dedi ama guvenilir mi bilmiyorum?

Çok yalnızım. Annem babam vefat edei yıllar oldu. Sezeryanda yanında annesi babası olanları çok kiskandim. Itiraf ediyorum. Hala onlarin yaşadığını hayal edip ameliyatima cagiriyorum. Kapimda benim icin aglayan bir anam, beni dusunen bir babam, dua edenim olsaydı isterdim. Hayattaki tek yakinimi da doguma esim cagirmamam icin gözümün icine bakti. O kadar kötü bir insan ki o. Bugune dek hep susan kimseye agzini açmayan kizi seytana dönüştürdü o. Kiskaniyorum arkadaslar annesi 40 gun kizina baktiginda, dogumuna geldiginde, hamileyken caninin istedigini yaptiginda, bebek kiyafetlerini beraber yikayip utulediklerinde. Etrafimda bu haberleri duydugumda artk daha cok kiskaniyorum,kiskancliktan olucem. Bende istiyorum ben deeee
Canim Allah rahmet etsin annene babana. Kardeslerin teyzen halan vs kimsendemi yok.

Canim hangi kurumda ve kaca taktirdin. Saglik ocagindaki hemsire gel biz ucretsiz takiyoruz dedi ama guvenilir mi bilmiyorum?
Ben Acıbadem sigortalıyım doğumu da Acıbadem'de yapmıştım bebek de ben de oraya gidiyoruz. Fiyatını bilmiyorum spiralin, ben sigorta kapsamında ücretsiz taktırdım hatta rota aşısı bile sigorta kapsamında 26 liraya geldi

Evet olmadım daha olmayabilirmiş de emzirdiğim için. Ağrı spiralden kaynaklı ama ben adet olurken de her ay hele üşütmüşsem böyle yatak döşek olurdum, yine öyleyim. Takma işlemi de ağrılı değil ama bissürü şey yapıyor orda psikolojik olarak etkilendim. Tabii hepsinin geçeceğini bilmek ve bu yöntemin en sağlam korunma yöntemi olduğunu bilmek hepsine katlanmamı sağlıyor :)
Canim ben de 14 yıllık evliligimiz boyunca hep spiralle korundum eğer vücuda y an etkisi olmazsa en iyi kontrol yöntemi doğumdan sonra taktırmadim daha Dr rahim biraz toparlansin ondan sonra takalım demişti ben de bir ay sonra düşünüyorum

Ben iki defa taktırdım ikisinide sağlık ocağında taktirmistim herhangi bir sorun yasamadim senelerce korudu ama Dr smear Alcam demişti sorcam çok istemezse ücreti gitmisken ona taktircam çok derse sağlık ocağında taktircam

ya ben de elektrikli ile sağıyorum. kızım normalde emiyor .akşam 8 gibi uyuyor 12-1 e kadar .ben de 9 buçk gibi sağıyordum yani günde bi defa.çok olmadı daha sağmaya başlayalı da, mastit yapar mı bu şekilde bende de yani dediğine göre?
aynen benımkı gıbı canım, bende ole yapıyordum bı tek akşamları kızım uyuyınca sagıyordum sonra ıkı kere oldum , sagıcaksan daha sık sagman gerekır, cunku sut doluyor bebeısın emmesı yetmıyor sut kalıyor kalıyor bırıkıyor, ben o yuzden 2. defa olunca bıraktım, bırıncısınde doktor tek tek elıyle sagdı, ama 1-2 hafta sonra bı daha olunca bıraktım makınayı, sende dıkkatlı ol cnm, acayıp acıyor gogsun cunku, cocukda ememıyor sagamıyorsunda boşalsın dıye, elınle dagıyorsun mecburen

Canım ben çok ateslendim 39 derece atesi vardı titriyord um gogsum çok aciyordu taş gibi olmuştu emziremiyordum kızımı antibiyotik ve ateş düşürücü verdi sağlık ocağına gitmiştim birde duş alıp sağ sütünü tamamen gogsun boşalsin dedi birkaç gün de geçti sütum de problem yok şu anda var sütum bir de hemşire bebeğim emzrdikten sonra göğsünü sık süt geliyorsa vardır sütun dedi ve hurma yı kesinlikle tavsiye ederim ben azaldığını hissedince hemen hurmaya yukleniyorum akşamları çayla beraber beş altı hurma yiyiyorum ertesi gün sütum fiskiriyor birini emzirirken diğerinden akıyor ve bol su iç ben gece yanıma bir litre şişe alıyorum uyandı kaç içiyorum gündüz de mutfağa gidip gelip şu içiyorum nette okumuştum ne kadar su icerde niz o kadar sütünüz olur diye
hım senın kı bayag ılerlemıs o zaman , allahtan ben o asamaya gelmemıstım ama gogsum tas gıbı olmustu agrıyordu acıyordu bı sabah kalktıgımda o sekılde doktora gıttık, sımdı gogsun yumusakmı canım , benım onceden hep sert sıkı oluyordu ama bu mastıtden sonra yumusak oldu gogsum acaba sut mu yok dıyordum , hımm hurma aldırıyım bende kardesıme

Canim ben de 14 yıllık evliligimiz boyunca hep spiralle korundum eğer vücuda y an etkisi olmazsa en iyi kontrol yöntemi doğumdan sonra taktırmadim daha Dr rahim biraz toparlansin ondan sonra takalım demişti ben de bir ay sonra düşünüyorum
Benim de geçen ay toparlanmadığı için takmadı, 3. Ayda taktırdım

aynen benımkı gıbı canım, bende ole yapıyordum bı tek akşamları kızım uyuyınca sagıyordum sonra ıkı kere oldum , sagıcaksan daha sık sagman gerekır, cunku sut doluyor bebeısın emmesı yetmıyor sut kalıyor kalıyor bırıkıyor, ben o yuzden 2. defa olunca bıraktım, bırıncısınde doktor tek tek elıyle sagdı, ama 1-2 hafta sonra bı daha olunca bıraktım makınayı, sende dıkkatlı ol cnm, acayıp acıyor gogsun cunku, cocukda ememıyor sagamıyorsunda boşalsın dıye, elınle dagıyorsun mecburen

hım senın kı bayag ılerlemıs o zaman , allahtan ben o asamaya gelmemıstım ama gogsum tas gıbı olmustu agrıyordu acıyordu bı sabah kalktıgımda o sekılde doktora gıttık, sımdı gogsun yumusakmı canım , benım onceden hep sert sıkı oluyordu ama bu mastıtden sonra yumusak oldu gogsum acaba sut mu yok dıyordum , hımm hurma aldırıyım bende kardesıme
Gogsum ilk zamandaki gibi sert degıl ama sutumun azaldığı bir dönem olmuştu o zaman sönük bir balon gibiydi çok farklıydı simdiyse öyle sönük değil zaten o ilk zamanlar gogsun çok dolu olmasi bebeğin çok cekemedigi için tam bosalmamasiyla ilgiliymis mesela ben iki buçuk saatte bir emziriyorum emzirdiğim zaman gogsum çok yumuşak oluyor aradan iki buçuk saat geçince biraz daha sert oluyor gogsum doluyor

oğlum 23 haziran doğumlu.seni anlıyorum.ilk oğlumda da yalnızdım.ikicide doğum temizliğine kadar yalnızdım.hatta sezeryandan çıkıp düşüncesiz misafirler ağırlamak zorunda kaldım.ama iyiyim böyle...çok güçlüyüm ve herşeyin üstesinden gelirim.bebişimle beraber abisini okula götürdük bir merasimle ama mutluyum.

yaa..ben de hergün aynı saatte sağınca süt çoğalır diye düşünüp sağıyordum,zira sütüm az da :(ilk haftalarda benim de olacak gibi oldu ılık duş aldım geçmişti.ama o zmn bile ağrımştı fena bişey:(

oğlum 23 haziran doğumlu.seni anlıyorum.ilk oğlumda da yalnızdım.ikicide doğum temizliğine kadar yalnızdım.hatta sezeryandan çıkıp düşüncesiz misafirler ağırlamak zorunda kaldım.ama iyiyim böyle...çok güçlüyüm ve herşeyin üstesinden gelirim.bebişimle beraber abisini okula götürdük bir merasimle ama mutluyum.
Ben de doğumlarim dan sonra yalnizdim hamileligimde riskli donemleri oldu yalnizdim ucamayankelebek arkadaşım hiç üzülme benim annem kv kardeşim herbiri var ama kimseden fayda görmedim üç çocukla felegim şaştı kimse destek olmadı hamileyken mevlut için bir sürü hazırlık yaptım kızım gazliydi sabahlara kadar durmaksızın ağlıyordu mevlut yapamadım çok istemiştim ve bunu söylediğim halde durumumu bildikleri halde biz yardimci oluruz diyen olmadı sunnet yapmıştım yine herseyi tek başıma yapmıştım çok yipranmistim annem iki sokak uzağında oturuyor ama hiç destek olmuyor kardeşimin çocuğuna bakıyor hafta sonu annesi evde olduğunda bile senin annen vefat etmiş Allah rahmet eylesin ama inan benzer şeyleri dusunmusuz çok gucume giden şeyler var kendimi her zaman yalnız ve kimsesiz hissettim annemin tek kız torunu benim kızım hiç sevmiyor babasına benziyor diye düşünebiliyor musun kardeşim in çocuğunu ise annesinden fazla sahiplenmis durumda o kadar doluyum ki bunları düşünmek istemiyorum o zaman bunalıma giriyorum

Ben Acıbadem sigortalıyım doğumu da Acıbadem'de yapmıştım bebek de ben de oraya gidiyoruz. Fiyatını bilmiyorum spiralin, ben sigorta kapsamında ücretsiz taktırdım hatta rota aşısı bile sigorta kapsamında 26 liraya geldi
Ben de acibademde dogum yaptim ve bebisim oraya gidiyor. Habgi acibadem ve hangi cocuk doktoruna goturuyorsun canim?

Ben de acibademde dogum yaptim ve bebisim oraya gidiyor. Habgi acibadem ve hangi cocuk doktoruna goturuyorsun canim?
Acıbadem Fulya'da doğum yaptım . Jinekoloğum selin Özaltın dı, çocuk doktorum da arzu özgeneci öngün. Ikisinden de çok memnunum. Hele çocuk doktorumu internetten de araştırabilirsin Avrupa'da ve Amerika'da da yaşamış ve çalışmış. Birçok uygulama ve yaklaşıma hakim. Bu arada sen hangisinde doğum yaptın ve gidiyorsun

Acıbadem Fulya'da doğum yaptım . Jinekoloğum selin Özaltın dı, çocuk doktorum da arzu özgeneci öngün. Ikisinden de çok memnunum. Hele çocuk doktorumu internetten de araştırabilirsin Avrupa'da ve Amerika'da da yaşamış ve çalışmış. Birçok uygulama ve yaklaşıma hakim. Bu arada sen hangisinde doğum yaptın ve gidiyorsun
Ben de fulyada dogum yaptim husnu beyin hastasiydim. Cocuk doktoru olarak arzu hanimla basladim ama bakirkoye gectim sonra agop beyle devam ediyorum ben de cok memnunum. Enteresan benzerliklerimi var

Bakirkoye gecme sebebim arzu hanimdan da cok memnundum ama profa goturmek isyedim bebegimi bir de babasiyla goturmek istiyorum kontrollerine diye mesai saati cikisi prof bi rtek bakirkoy acibademde vardi ve iyiki de gitmisimcok memnunum bend e baska arkadaslarda faydalanmak isterlerse bu iki isimden faydalanabilirler.

Telefondan uygulamayi kullanmayi beceremiyorum. Yazim hatalarimin kusuruna bakmayin arkadaslar. Arayuzu degistiginden beri siteyi app dan kullanamiyorum bir turlu. Berbat oldu bu yenilik.

Ben de fulyada dogum yaptim husnu beyin hastasiydim. Cocuk doktoru olarak arzu hanimla basladim ama bakirkoye gectim sonra agop beyle devam ediyorum ben de cok memnunum. Enteresan benzerliklerimi var
Evet benim ameliyatıma da hüsnü bey de girmişti beraber diktiler beni :) evet baya ortak yanımız var umarım bi gün tanışırız da :)

Back
X