- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen brnde oyle yaptim az sicaklik geri mi gelse neBiz kapiyi pencereyi kapattık ve pike gitti yorgan geldi :) iki gündür Böyleyiz hatta bu gece uzun pijamalarımı giydim.
Kızlar bugünlerde bebişi min büyüdüğünü hissediyorum daha bilinçli bakıyor telefonuma onunla konuşurken kayıt yapmıştım abileri dinletiyor beni görmeden öyle heycanlanip gulucukler atıyor ki çok tatlı![]()
Gunaydin canim kizlar babaya erkeklerde anneye asik oluyorherkese gunaydin mutlu gunler![]()
Sanirim bu durum dra ve kisinin yapisina gore değişiyor. Ama zamanla kuculecek daha emin ol
evet bnmki baya boşaltıyor sanırım çünkü emdiktn sonra makinayla deniyorum gelmiyo,son damlasına kadar içiyor :) bebişim mi çok içiyor süt mü az bilmiyorum.süt artsın diye yiyipiçiyorum bişeyler ama etki etmedi ben de sağmayı o yüzden denemeye başlamıştımvalla tebrık edıyorum , bız bır cocukla felegımız sastı ıkı cocuk nasıl bır sey dusunemıyorum bıle :![]()
inşallah küçülür kıpkırmkızı duruyor hala yara gibi : (
hımm olbılır evett, ılk zamanlar bayag dolu oluyordu, bende acaba ıste mastıt olunca gogsumu hep sagdık acaba sagarken bır zararmı verdık bı sey oldu sut dolmuyor dıye dusunuyordum. benımde yumusak bole
makına cogaltıyor bu kesın, ama devamlı sagıcaksın, benım bebıs o zaman ıkı aylıktı cok ememıyordu belkı o yuzden kalıyordu sut , senınkı cok cekıyor boşaltıyorsa sorun olmaz sanırım ama cok sut dolunca bebegın emdıgınden de kalıyor sonra yıne makına yıne sut doluyor bu bole devam edınce tabı bır yerde olay patlıyor, benımde cok kotu acımıstı acayıp![]()
ben bindim,kızım 26 günlükken. ailemin yanından uçakla döndük evimize. hiç bir sorun olmadı.uyanınca biberondan mamasını verdim emzik verdim arada fln uyudu genelde ztn. bebekler uçakta uyuyormuş sanırım arabada olduğu gibiIcinizde bebegiyle ucaga binen oldumu hic ? Varsa nasil gecti naptiniz ?
aynen öyle, resmen aşk bunun adı :) bir de aklıma cinsiyeti öğrendiğim gün geldikçe nasıl kızıyorum kendime, eşek kafamGunaydin canim kizlar babaya erkeklerde anneye asik oluyoroglusumlada ben ask yasiyoruz
Gunaydinlar bizde 3. Ay kontrolumuzden geldik simdi 6 kg olmus benim zilli 62.5 cm boyu 42 de kafa kafamiz zaten buyuktu ama orantili gdiyo dedi doktorumuz kakamizi hala yapamiyoruz tekrar ultrason istedi ama temiz cikti o da 4.ayda ek gidaya baslicaz kakasini yapamadigi icin
Birde vajinal yapisiklik varmis onu da 4. Ayda acalim dedi
Gunaydin canim kizlar babaya erkeklerde anneye asik oluyoroglusumlada ben ask yasiyoruz
aaa ama kizlar da anneye can yoldasiaynen öyle, resmen aşk bunun adı :) bir de aklıma cinsiyeti öğrendiğim gün geldikçe nasıl kızıyorum kendime, eşek kafamüzülmüştüm erkek olduğunu duyunca, moralim bozulmuş, eşime de trip atmıştım
hatta bir arkadaşım beni teselli etmek için "kızlar zilli olur, 2-3 yaşına gelince elini beline koyar babayı senden alır, oğlan öyle değil 3 yaşında da 30 yaşında da sana hayrandır" demişti. o gün aklıma geldikçe utanıyorum ve üzülüyorum, halbuki cinsiyetin hiçbir önemi yokmuş, canımdan bir parça büyütmüşüm, daha neyin derdindeymişim
allahım bana iyi ki oğlumu vermiş, canım benim, daha ameliyat sonrası o kirli haliyle kucağıma verdiklerinde aşık oldum bu kara böcüğe ve her geçen gün büyüyen bir aşkla bağlandım
![]()
Oyle canim rabbime sukur cok ugrastik ama degdi demi:)gercekten cok farkli bir sevgi esimi coookk severdim ama oglusum dogdu anladimki duliger sevgiler bosmus gercektenaaa ama kizlar da anneye can yoldasi
saka bi yana rabbime cok sukur bize evlat sevgisini nasip etti ne anneye ne babaya ne de eşe duydugun sevgiye benzemiyo bambaska![]()
Benim doktor her gittigimde cirilciplak soyup dakikalarca her yerini kontrol ediyo arkadaslar siz de yle yapmasini talep edin. Vajinal yapisikligi ilk kez duydum. Benimki de 4-5 gunde bir yapiyor kakasini ama doktorumuz bir problem olmadigini soyluyormasallah canim bizim de cuma gunu bakalim ne kadar olmus duruma gore mamaya basla dicem demisti ben de simdi den ara sira vereyim dedim ama almiyo sipa bakalim ne olcak
nasil farketti canim her kontrole gittiginde bezini acip bakiyomu bizim dogumdan sonra doktor bakmisti ama sonraki kontrollerde bezini acip bakmadi hic yani bi sorun mu vardi da bakti genel kontrolde mi farketti
Bende senin gibi hissettim ilk duydugumda kizim olsun cok ustemistim ne sacma bisimis oysa kiz erkek fark etmez muhtesem bir duygu anne olmakaynen öyle, resmen aşk bunun adı :) bir de aklıma cinsiyeti öğrendiğim gün geldikçe nasıl kızıyorum kendime, eşek kafamüzülmüştüm erkek olduğunu duyunca, moralim bozulmuş, eşime de trip atmıştım
hatta bir arkadaşım beni teselli etmek için "kızlar zilli olur, 2-3 yaşına gelince elini beline koyar babayı senden alır, oğlan öyle değil 3 yaşında da 30 yaşında da sana hayrandır" demişti. o gün aklıma geldikçe utanıyorum ve üzülüyorum, halbuki cinsiyetin hiçbir önemi yokmuş, canımdan bir parça büyütmüşüm, daha neyin derdindeymişim
allahım bana iyi ki oğlumu vermiş, canım benim, daha ameliyat sonrası o kirli haliyle kucağıma verdiklerinde aşık oldum bu kara böcüğe ve her geçen gün büyüyen bir aşkla bağlandım
![]()
her kontrolde bakar bezini açıp beline kadar kontrol edernasil farketti canim her kontrole gittiginde bezini acip bakiyomu bizim dogumdan sonra doktor bakmisti ama sonraki kontrollerde bezini acip bakmadi hic yani bi sorun mu vardi da bakti genel kontrolde mi farketti
bizimki yapamıyo 4 günde bire çıkar fitili demişti ama 3.günde kıyamet kopuyo çok rahatsız oluyo ben anlamamıştım dikkatli bakmadığım için eve gelince baktım anlaşılıyo gerçekten vajina dudakları yapışmış üst taraftan dikkatli bakarsanız anlarsınız bişey varsaBenim doktor her gittigimde cirilciplak soyup dakikalarca her yerini kontrol ediyo arkadaslar siz de yle yapmasini talep edin. Vajinal yapisikligi ilk kez duydum. Benimki de 4-5 gunde bir yapiyor kakasini ama doktorumuz bir problem olmadigini soyluyor