2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
masallah canim bizim de cuma gunu bakalim ne kadar olmus duruma gore mamaya basla dicem demisti ben de simdi den ara sira vereyim dedim ama almiyo sipa bakalim ne olcak

nasil farketti canim her kontrole gittiginde bezini acip bakiyomu bizim dogumdan sonra doktor bakmisti ama sonraki kontrollerde bezini acip bakmadi hic yani bi sorun mu vardi da bakti genel kontrolde mi farketti
bizim kontrolde çırılçıplak soyup pipisini, poposunu kontrol eder, göğsünü sırtını dinler, omurgasını, kol ve bacaklarını kontrol eder, bıngıldağını yoklar, yüzüne, kulak arkalarına, gıdısına bakar, yani pişiğine kadar muayene eder. sonra ben sorularımı sorarım, sonra da doktor o ay bebeğin neler yapacağı gelişimi üzerine kısaca ve nasıl davranmam gerektiği konusunda kısaca bilgilendirir. çok şükür bir problem çıkmadı bugüne kadar ama yapmıyorlarsa bile doktorunuzdan talep edin. zaten ayda bir gidiliyor kontrole onda da kapsamlı muayene ettirin.

Kizlar telefondan chrome kullaniyorum foruma girmek icin. Guncelleyemiyorum artik sayfalari. Bi yardimci olun sizden ayrilmak istemiyorum ben yaaaaa:mad:

aaa ama kizlar da anneye can yoldasi :KK48:
saka bi yana rabbime cok sukur bize evlat sevgisini nasip etti ne anneye ne babaya ne de eşe duydugun sevgiye benzemiyo bambaska :KK46:
Kızımı da ogullarimida öyle derinden seviyorum ki hayatta hiç kimse için yapmayacağım fedakarliklari onlar için yaptım yapmaya da devam ediyorum Rabbim herkesin evladını bağışlasin benimkileri de isteyen herkese de bu duyguyu tatmayi nasip etsin

Gunaydinlar bizde 3. Ay kontrolumuzden geldik simdi 6 kg olmus benim zilli 62.5 cm boyu 42 de kafa kafamiz zaten buyuktu ama orantili gdiyo dedi doktorumuz kakamizi hala yapamiyoruz tekrar ultrason istedi ama temiz cikti o da 4.ayda ek gidaya baslicaz kakasini yapamadigi icin
Maşallah canim :nazar:ben de beşinci ayda yavaş yavaş ek gıdaları tattircam çünkü altıncı ayda pat diye ek gıdalara geçince bebek için zor oluyor yemiyor hatta kilo alması azalıyor bir aylık zamana yayacagim alismasini sagliyacagim

Kizlar telefondan chrome kullaniyorum foruma girmek icin. Guncelleyemiyorum artik sayfalari. Bi yardimci olun sizden ayrilmak istemiyorum ben yaaaaa:mad:
Cann bacim chrome yenilenmis ...
Ayarlar sayfasina acikken sol tustan gir...

Sayfanin en ust sag tarafinda yenileme tusu var orayi tikla ;-)

Benim doktor her gittigimde cirilciplak soyup dakikalarca her yerini kontrol ediyo arkadaslar siz de yle yapmasini talep edin. Vajinal yapisikligi ilk kez duydum. Benimki de 4-5 gunde bir yapiyor kakasini ama doktorumuz bir problem olmadigini soyluyor

dogum yaptigin hastanedeki dr dediginiz gibi soyup heryerine bakiyodu ama kadinin tavrini pek sevmemistim o da ozel hastane simdi gittigimiz dr da ozel hastanede ama o bezini acmiyo ama adamin tavri cok guzel muayene ederken oyle seviyoki kizimi dersiniz kendi cocugu of ya 4. ay da ilk dr a gideyim bakalim o nasil bakacak

kızlar bebeklerinizin alnındaki kulaklarındaki fln ufak tüycükler döküldü mü
maalesef benim kara böcük baya kıllıydı, gerçi azalmış ama hala var, bu aralar sırtüstü yatışta kafasını süretmesi sonucu saçlar dökülüor, arka tarafta biçimsiz bir kelleşme var

dogum yaptigin hastanedeki dr dediginiz gibi soyup heryerine bakiyodu ama kadinin tavrini pek sevmemistim o da ozel hastane simdi gittigimiz dr da ozel hastanede ama o bezini acmiyo ama adamin tavri cok guzel muayene ederken oyle seviyoki kizimi dersiniz kendi cocugu of ya 4. ay da ilk dr a gideyim bakalim o nasil bakacak
aslında tavrını beğeniyorsan değiştirme doktorunu sadece istediğin ayrıntıları talep et doktorundan bebeğinle iletişimi de çok önemli. benim doğumdan sonra hastane kendiliğinden bir doktor ataamıştı ama felaketti, ne bebekle ilgileniyor ne bizim sorularımızla ilgileniyordu, hemen değiştirdik, yeni doktorumuz bebekle oynuyor, oğlum da ona gülücükler saçıyor, ayrıca oldukça iyi muayene ediyor ve benim gibi pimpirikli bir yeni anneyi de oldukça iyi motive edip rahatlatıyor :)

Benim doktor her gittigimdehalciplak soyup dakikalarca her yerini kontrol ediyo arkadaslar siz de yle yapmasini talep edin. Vajinal yapisikligi ilk kez duydum. Benimki de 4-5 gunde bir yapiyor kakasini ama doktorumuz bir problem olmadigini soyluyor
Canm ablamin kizinda var ayni durum su an 15 aylik. Birkac aylikken dr farketmis hatta kızmış ablama nasl farketmezsin dye krem falan verms masajla acabilirsn biraz dems acilmis ama su an yine kapandi tekrar krem kullanck.acilmazsa cerrahi müdahale gerekirmis o da cocugun psikolojisini etkiliyomus

sakaryada mıydın ?kime gidiyorsun?

Kizlar kafama takildi. Ek gidaya bebek 5. Ayi doldurup 6. Aya girdiginde mi baslaniyor yoksa 6. Ayi doldurup 7. Aya girdiginde mi baslaniyor, ben anlamadım

kızlar bebeklerinizin alnındaki kulaklarındaki fln ufak tüycükler döküldü mü
epey azaldı ama hala var.
maalesef benim kara böcük baya kıllıydı, gerçi azalmış ama hala var, bu aralar sırtüstü yatışta kafasını süretmesi sonucu saçlar dökülüor, arka tarafta biçimsiz bir kelleşme var
benim kızım süleyman demirel gibi önden kel arkası saç dolu :) yastık kılıfını neredeyse her gün değiştiriyorum saçları çok dökülüyor şuaralar.

azaldi ama bitmedi

epey azaldı ama hala var.

benim kızım süleyman demirel gibi önden kel arkası saç dolu :) yastık kılıfını neredeyse her gün değiştiriyorum saçları çok dökülüyor şuaralar.

bizimki de biraz döküldü ama hala var ilerde istenmeyen tüylerle çok uğraşmak zorunda olmazlar inşallah :)

Ya bu oğlanı emzirmek işkence ikimiz de kan ter içindeyiz iki fırt çekiyor sonra başını geri atıp gülüyor memeyi mıncıklıyor oyun yapmaktan ememiyor. Ben zorlayınca da ağlıyor. Koltukta yatırıyorum kucak için çırpınıyor ama alıp alıştırmak da istemiyorum . Ayy 30 yaşında kadınım 3 aylık veledin elinde oyuncak oldum :)

Back
X