Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim küçüktü eve geldı kuafor 3.4 saat sürdü ama 9 ay oldu doğum gununde tekrar ysptırcam sen beyaz tenlisin daha çok yakışır dıplerı kumral boyanıyo uçlar platın fönlü yüz seklıne göre kesım harıka olur
Tesekkur ederim canım farklı bir fikir oldu düşüncem internetten baktım güzel gorunuyor umarım yarın kahvaltinizda keyifli geçerBebeğim küçüktü eve geldı kuafor 3.4 saat sürdü ama 9 ay oldu doğum gununde tekrar ysptırcam sen beyaz tenlisin daha çok yakışır dıplerı kumral boyanıyo uçlar platın fönlü yüz seklıne göre kesım harıka olur
Canım ya hiç kolay değil çocukla taşınmak çok zor oğlunu eleştirmek yerine keşke biraz destek olsalardı yorgunluk oğlunun diş huzursuzlugu bird yakınlarının öyle davranmasi germiş seni bayağı yavaş yavaş yerlesirsin canım uzme kendiniSelam kızlar. Taşınma faslı acayip yorucu, bi de 9,5 ay dişsiz gezen oğlum bu arada 2 diş çıkardı ve huysuz ve iştahsız ama herzamankinden daha tarzan. Yeni yer ya girmedik delik bırakmak istemiyor heryeri kurcalıyor.
Taşınırken kurduğum tüm hayaller boşa düştü bu aradaacayip moralim bozuk şuan baş ağrısından uyuyamıyırum. Binbir umutla taşındım buraya, hala da tam yerleşmedim dün geldik zaten. Ne annemden ne kardeşlerimden hayır görmedim yardım anlamında şoktayım o yüzden
halbuki ne vaatler vardı, yakına gel, yardımcı oluruz, çocuğa da bakarız sen de rahat çalışırsın ve rahat edersin vs vs. Daha taşınma günü herşey boşa düştü
bu çocuğa bakılmaz denildi. Halbuki yavrum diş patlatıyor o kadar huysuzluk elbet olacak, ama minnacık yavrunun ne mızmızlığı kaldı, ne edepsizliği
ev diZme yardımı için de herkes bi tarafa kaçıştı ve hem bebek hem ev işi bana kaldı. Hayatta babana bile güvenme dedikleri böyle birşey sanırım, tecrübeyle öğrenmeseydim keşke
![]()
Ben biraz evde yediyorum çok zorlamadan geri kalanı da gittigim yerde yediyorum. Hem çok acıktıgı için çok güzel yiyor. Bence de 1 gün doğru düzgün yemeseler hiçbişey olmaz. Kahvaltını yap sen doya doya.Canlarım millet bebekle yurt dışına çıkıyo biz ilkdefa yarın davetli olarak kahvaltıya gıdıcez kısmetse bide saatler alınıyo oğlum 2 den önce uyumaz sabah için telaş yaptım kahvaltısını nasıl yaptırcam erkenden hepsını nasıl haxırlıcam ordamı yedırsem evdemi uyandırdığım gıbı yemez ki tecrubelıler bır fıkır eşim bana sormadan kabul etmiş bir kaçkez yemeğe bebekle çıktık herdefasında kavga ederek döndük
ombre dedikleri krepe balyaj. Kuaförüm bana öyle demişti. Benim saçımda şuan öyle diplerim de gölge var uçlara doğru sarı. Uzun sürmesi tamamen saça bağlı bazı saçlar çok inatçı oluyo hemen açılmıyo. Bide yapan kişinin saçı nasıl yaptığı önemli kimisi çok kalın alıyo kimisi çok ince. Yine de 3 4 saat sürüyo. Evde yapacaksan da güzel bi kahve yapabilirsin sonuç da düz renk hiç bi risk yok. Bu arada fındık kabuğu çok koyu oluyor.Omre yapılırken uzun suruyormu canım ben gecen gölge yaptırdım fenalık geldi beklemekten önceden hep rofleliydi saclarim ama sıkıldm artık değişik renkler kullanmak istiyorum beyaz tenliyim ben
taşınmak başlı başına zor iş bide diş huzurlusuzlugu yaşayan bi bebekle uğraşmak çok daha zor. ailenin destegi olmadan bişeyleri tek başına yapman ise en zoru. Ama zamanla yavaş yavaş yerleşirsin. Annenler de eminim azadın diş sıkıntısı geçince sana yardım ediceklerdir.ALLAH kolaylık versin..Selam kızlar. Taşınma faslı acayip yorucu, bi de 9,5 ay dişsiz gezen oğlum bu arada 2 diş çıkardı ve huysuz ve iştahsız ama herzamankinden daha tarzan. Yeni yer ya girmedik delik bırakmak istemiyor heryeri kurcalıyor.
Taşınırken kurduğum tüm hayaller boşa düştü bu aradaacayip moralim bozuk şuan baş ağrısından uyuyamıyırum. Binbir umutla taşındım buraya, hala da tam yerleşmedim dün geldik zaten. Ne annemden ne kardeşlerimden hayır görmedim yardım anlamında şoktayım o yüzden
halbuki ne vaatler vardı, yakına gel, yardımcı oluruz, çocuğa da bakarız sen de rahat çalışırsın ve rahat edersin vs vs. Daha taşınma günü herşey boşa düştü
bu çocuğa bakılmaz denildi. Halbuki yavrum diş patlatıyor o kadar huysuzluk elbet olacak, ama minnacık yavrunun ne mızmızlığı kaldı, ne edepsizliği
ev diZme yardımı için de herkes bi tarafa kaçıştı ve hem bebek hem ev işi bana kaldı. Hayatta babana bile güvenme dedikleri böyle birşey sanırım, tecrübeyle öğrenmeseydim keşke
![]()
Valla biz 1 çocukla resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorsak senin yaşadıklarını düşünemiyorum bile. Bide havalar ısınsın yaz gelsin daha enerjik oluruz en azından ben öyle oluyorum.Bende kendimi kötü hissediyorum kızlar bu aralar içimde bir mutsuzluk hissi var çok gerginim bütün gün bulaşık yemek ev toparla süpur çocuklar her gün aynı hiç keyfim yok çok asosyal bir hayat
Teşekkür ederim canım aslında kızıma bakacak biri olsa ombre yaptirirdim E emiragam söyleyince baktım hoşuma gitti yarın iyice dusuneyim karar vereyim önerilerin için çok sağolBen biraz evde yediyorum çok zorlamadan geri kalanı da gittigim yerde yediyorum. Hem çok acıktıgı için çok güzel yiyor. Bence de 1 gün doğru düzgün yemeseler hiçbişey olmaz. Kahvaltını yap sen doya doya.
ombre dedikleri krepe balyaj. Kuaförüm bana öyle demişti. Benim saçımda şuan öyle diplerim de gölge var uçlara doğru sarı. Uzun sürmesi tamamen saça bağlı bazı saçlar çok inatçı oluyo hemen açılmıyo. Bide yapan kişinin saçı nasıl yaptığı önemli kimisi çok kalın alıyo kimisi çok ince. Yine de 3 4 saat sürüyo. Evde yapacaksan da güzel bi kahve yapabilirsin sonuç da düz renk hiç bi risk yok. Bu arada fındık kabuğu çok koyu oluyor.
Bende yazı bekliyorum dört gözle en azından rahatça dışarı çıkarız gezeriz ama hava soğuk olunca salginlar vs korkuyor insanValla biz 1 çocukla resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorsak senin yaşadıklarını düşünemiyorum bile. Bide havalar ısınsın yaz gelsin daha enerjik oluruz en azından ben öyle oluyorum.
Selam kızlar. Taşınma faslı acayip yorucu, bi de 9,5 ay dişsiz gezen oğlum bu arada 2 diş çıkardı ve huysuz ve iştahsız ama herzamankinden daha tarzan. Yeni yer ya girmedik delik bırakmak istemiyor heryeri kurcalıyor.
![]()
Bende kendimi kötü hissediyorum kızlar bu aralar içimde bir mutsuzluk hissi var çok gerginim bütün gün bulaşık yemek ev toparla süpur çocuklar her gün aynı hiç keyfim yok çok asosyal bir hayat
Nerde o günlerDevlet memuruyum ben canım bize yok diye biliyorum ama bir daha inceleyim sağolasın. Tek çocuğa 2 ay ,iki çocuğa 4 ay boyunca yarım gün çalışıp tam maaş diye bişeyler duymuştum duyan bilen var mı acaba?
Aynen :) hiç boyatmadım ben. Omre ne ki diye düşünüyordum. Google BakacamAllahim nasil seyler duyuyorum benim sac bilgim sadece kesim :)
Selam kızlar. Taşınma faslı acayip yorucu, bi de 9,5 ay dişsiz gezen oğlum bu arada 2 diş çıkardı ve huysuz ve iştahsız ama herzamankinden daha tarzan. Yeni yer ya girmedik delik bırakmak istemiyor heryeri kurcalıyor.
![]()
ayy her ikisinede çok geçmiş olsun Allah korumuş Büyüdükçe daa tehlikeli herşey
canım hiçbişi çıkmıcak Allah'ın izniyle gidin güzel haberleri yazmak için acele edin :))
m bizim ki yemez diyorum malum Ağzına bişi götürmeyi işkence sanıyor
Bn oyle bliyorum cnm doktra sorarsinn. Guzel haberlerle gel canm
A
Bence de yavrunda anormal bir durum yoktur canım güzel haberlerle bekliyoruz seni
Dr gıttınız mi cnm
gunaydın kızlarrr herkezeeee ;Artık çok hareketliler bide sürekli keşif peşindeler. Çok dikkat etmek lazım. Geçmiş olsn.
Ne dedi dr? Merak ettim.
1.