Ne iyi olur valla hem hepimiz bunaldik sohbet ederiz hem evi toplariz belki emeklemeyen bebisler emekleyenlere oturmayan bebislerde oturanlara yemeyen bebisler yiyenlere bakip imrenirde onlarda ataga gecer :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmaniza sevindim canim
sagolun kızlarr cok sukurr, on tanıda bır sey yok dedı, kafa ultrasonundada bır sey yok, kan man ıcınde haftaya tekrar gıdıcez kı ondada bır sey yoktu ( gecen haftada yapılmıstı cunku tahlıllerı, adam ek olarak horman ıcın ayrı ıstedı )Canim cok şükür biseyi yokmuş cok sevindim
valla benımde bugunkı planım oydu ama kuzu bır turlu uyanmıyorrrSabah kahvalti yapip kizimla kendimizi parka attik sanirim beyza emeklemeyecek yuruyecek butun parki ben kollarindan tutarken yürüdü bide sallandik geldik :)
Ombre güzel olur ama iste kızla gidemem onu nereye birakcam o var zamanda yok haftaya cumartesi nişan var kararsız kaldımbnde boystmak istiyodum 7aylk oldu saclarim berbat durumdaydi boyadim gitti:) smdi yne boyatcm dogum gunu icin bide dugun var. Koyu renk yuzumu soluk gosterdi sari olunca canli oluyomus oyle diyo cevrem
Hado gel ombre yaptiralim bnce sana yakisirr
Seni cokiyi anliyorum canmbnde hira 3aylikken tasinmistim. Annm bakti. Bn kv yerlestrdim. Ama keske hc yardjm etmeseydi heryer karma karisik olmustu.koliyi aliyo aciyo amma cok ayakkabi almissn diyo rastgle koyuyo sen duzrltrsin sonra diyoisim ikiye katlanmisti. Ama kske azadi baksalardi ayip etmisler biraz ama olsun skma canini sen
Ellerine sağlık canım herşey mükemmel gözüküyor biz zevkle bakıyoruz paylaşmaya devamAy bıktırdım sizi ama masamin son halini yollayın daha da yollamam sözEki Görüntüle 1473537
Sormadım canım ıslak tülbentle silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını yrn doktorunu arayıp sorucam lekedir heralde 10 aylık bebeğin dişi çürür mü yahu? umarım lekedir yaniCanim doktoruna sordunmu neyle siliyosun
Canim benim kadın dogumcum boyayabilirsin demişti ben boyatmistimEmzirmede boya sute gecmiyormu canim eger gecmiyorsa hemen boyayacagim
Bence lekedir canım bu kadar erken diş curuyecegini düşünmüyorumSormadım canım ıslak tülbentle silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını yrn doktorunu arayıp sorucam lekedir heralde 10 aylık bebeğin dişi çürür mü yahu? umarım lekedir yani
Canim lekedir o demir ilaci leke yapiyor dislerde. Bize de kontrole gittigimizde firrcala dedi bana bende fircalayayim mi dedim saskin saskin evet dedi macunsuz fircayla temizle dedi ama normalde tulbentle silinmesi lazimmis ben de yeni ogrendim. A apriori11 yazdiklarini okuyunca Cok uzuldum keske evde olsam da sana yardimim olsaydi haftaya tenelli doncem ama akut donem gecti anladigim kadariyla olsun caniniz saolsun kimseye minnetin yok cok sukirSormadım canım ıslak tülbentle silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını yrn doktorunu arayıp sorucam lekedir heralde 10 aylık bebeğin dişi çürür mü yahu? umarım lekedir yani
Canim yine evine gecmissin bundan sonra ufaknufak halloulir yakinlarin cidden ayip etmis hele kizkardesinSağolun kızlar, hakikaten hazır toplanmışken bana yardıma gelin, evi yerleştirelim sonra da toplu sünnet gibi toplu diş buğdayı yapalım bebelere bizim evdeşaka bi yana da normalde de kendi göbeğini kendi kesen biriyimdir, ne evlenirken ne hamileliğimde ne de bu taşınma işinde benim özel bir yardım talebim olmadı, kimse de yardım etmedi. Nakliye evi topladı ve yerleştirdi, temizliği de kadınlar yaptı. Zaten evin yiyecek ve giyeceklerini kendim toplamıştım, yerleştirmesini de kendim yapacaktım. Onlar biz yaparız dediler çocuğa bakarız vs vs. Ama taşınma günü kimse yok. 21, 26 yaşında erkek ve 28 yaşında kız kardeşlerim var ama olay günü bir tanesi yoktu. Kız kardeş bikaç saat geldi ama sürat beş karış benim yüzümden planını iptal etmişmiş. Amcamlar 4 sokak ilerde oturuyor ve anne baba gibidirler normalde, yani iyi zamanda, taşınma günü kapıyı çalmadılar, Ocak bağlı değildi biz dışardan yemek söyledik kendimize ama azad bi çorba içsin bari diye davet bile etmediler. Allah'a şükür sütüm var da emziriyorum oğlumu ve arada kavanoz maması veriyorum. Kısacası taşındığıma da, düzenimi bozduğuma da bin kez pişmanım. Asıl sorun da oğlumla ilgili kısım ve oğlumu eleştirmeleri, onlar yüzünden bikaç kez oğluma bağırdım ve sonra çok kötü oldum. Amcamın evi oğlan hareketli bizimkiler hep bir ağızdan oğluma saydırıyorlar çok şımarık, çok edepsiz neler neler, halbuki oğlan diş yüzünden kendini nereye vuracağını şaşırmış. Ben de başkasının evi diye zaptetmeye çalışırken bağırdım oğluma, sonra da benim adımn çıktı ne biçim anneymişim falan. Dün kimse yoktu yardıma evde oğlumla beraberdik ve oğlum yine huysuzdu ama bir kez of demedim oğluma mutlu Mesut iş yaptık. Ya anlatsam sayfalar alır burda ama diz düşünün ki ilk kez böyle bişey yazdım burda ve ilk kez sabaha kadar sinirden başım ağrıdı ve uyuyamadım. Biliyorum bunlar da geçecek ve herkes tavrının karşılığını misliyle alacak.
gunaydın kızlarrr herkezeeee ;
dun yazamanadım kusura bakmayın, butun gun dısrada olunca eve gelınce ucumuzde bayılmısızz uyumusuzzz 2 saatt :):):)
sabah gıttık kızlarrr hastana zaten ana baba gunu ( cakmak erdem hst) park yerı bıle bır garıpmış. ben ındım gırdım sonra esım geldıı. dr ıyı guzeldıı ılgılıydı. ılk normal muayenesınde bır sey yok dedı sanırım alısmamıss anremansızz, yoksa tepkılerı falan gayet ıyı dedı . bızde kucakcı oldugundan bahsettık hep kucaktaydı dogdugundan berı su son 2-3 aydır bıraz koltugunda yada yerde bırakıuyoruz dedık. kan tahlılelerıne baktı yenı yapılmıstı cunku ama malesef yıne kan tahlılı ıstedı hormon testı ıcın bıde tıroıt varmı dıe. bıde kafa uultrasonu ıstedı onuda cektırdık onun sonucunu verdıler hemen, madde madde yazmıslarr normal boydadır vs vs dıe. kan tahlılı ogleden sonra cıkıcaktı o sırada dr 12 de cıkıyordu zaten beklemedık bızde. haftaya sonucunu gostercez yıne gıtcez.
heee bıde kızlarr psıkologdan akte dıye bır sey varmıs psıkologada yonlendırdı aktıf gelısım bılmem ne testı dıye, bızım sıgorta vardı orası psıkologu karsılamıyormuss ( ne alaka anlamadım , bızım sıgortamızda psıkologda dahıl, ama bu hastanede psıkolog un anlaşması yokmus, muhtemelen dısardan gelen ucretlı bır psıkolog ) bızde 150 tl ıstedıler bende yaptırmadım , ben başka hastanede yaptırırım dedım. ole bır test varmıs kısılık testı dıye, haftaya olmadı bu norologla bır goruselım başka hastanede yaptırıyım dıycem. bu norologda doc dr. hanı o yuzden ona gıttık hemde anadolu yakasında cok sınırlı bu alanda dr bulmak.ama adam ılgılı bırısı.
kısacası kızlarr ılk ızlenım dr unda dedıgı bır sey yok , alısmamısz antremansız gorulen o dedı. zaten bızım 40 haftayı doldurup o sekılde mecburen sezeryana yoneldıgımızı duyunca oda sasırdı bıraz :) hanı kızın tembel oldugu ordan bellı hesabı :):)
cok sagolun kızlarrr, Allaga sukur bır sey cıkmadı gıbı ( testlerde ole, kan tahlılı yenı yapılmıstı zaten bır daha olmasına cok uzuldum ama napalım )
sımdı kahvaltıyı yıyop gerıye donuk okıycammm, almıs basınızı gıtmısınız kızlar yıne :)
Ay bıktırdım sizi ama masamin son halini yollayın daha da yollamam sözEki Görüntüle 1473537
Sabah kahvalti yapip kizimla kendimizi parka attik sanirim beyza emeklemeyecek yuruyecek butun parki ben kollarindan tutarken yürüdü bide sallandik geldik :)
Ombre güzel olur ama iste kızla gidemem onu nereye birakcam o var zamanda yok haftaya cumartesi nişan var kararsız kaldım
Benim kizimda yerde surunuyordu bir haftadır emekliyor çok hareketlendi bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor sürekli yalniz birakamiyorum hiç[/
QUOTE]
bizdeee:)Biz daha hic salincaga binemedik![]()
Ayyy canım benim. Çok geçmiş olsun. Zaptetmek cidden zorlaştı.@kmltm@ Isimdeyimgucumdeyim hem emreye hem gokceye gecmis olsun beyzada benim kucagimdan kv nin kucagina gecerken bi atti kendini kapinin sivri kosesine kafasi geldi cok agladi kuzum yani birakin yatagi ayakta durmayi kucakta bile zaptolmuyolar artik
Kizlar.selam. 25 haftalik gebeyim kasiklarimda hafif bi.sislik var sanki asagi inmis bebek gibi .. agrimda var sizce normalmi yarin doktora gtcem ama evham yaptim biraz..