2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende dayanamadım burdan uzak kalmaya laptopu aldım ordan yazıyorum umut uyududa sankı hiçişim yok gibi oturuyorum:)umut bol bol yaramazlık peşinde ama oda huysuz bu aralar bu haziran bebeleride ikiz gibi hepsi aynı şeyi yapıyolar:)
Evet allahtan yemegim var butun gun oturdum 15dk uyutayim diye ugrastim tam daldi odanin kapisini actim sese uyandi simdi oturuyo gozlerini dinlendirdi :)

Bizim bebeler yine toplanmış ve karar almış anlaşılan , 9. Ayda atak adı altında bu kadınları nasıl delirtebiliriz diye ve gözleri ovuşturup uykusu gelmiş gibi huysuzlanıp ama asla uyumamak olarak kararlaştırmışlar. Bi de sanırım azadın önerisi olabilir, sürekli tırmanın ve düşün, annelerin ödü kopsun diye de bir karar alınmış. Ayrıca asla yemek yemeyin, olur da dayanamayıp yiyen olursa hemen kussun, sevindirmeyin bu anneleri de planlar arasında. Ben artık bebeklerimizin gizli ve hain bir örgütü olduğuna inanıyorum. Hatta çete lideri azad, bu çete liderlerinin bir de hanımağa sevgilisi olur ya, o da mira bence :) en hain saldırılar bu ikisinden geliyor

Bizim bebeler yine toplanmış ve karar almış anlaşılan , 9. Ayda atak adı altında bu kadınları nasıl delirtebiliriz diye ve gözleri ovuşturup uykusu gelmiş gibi huysuzlanıp ama asla uyumamak olarak kararlaştırmışlar. Bi de sanırım azadın önerisi olabilir, sürekli tırmanın ve düşün, annelerin ödü kopsun diye de bir karar alınmış. Ayrıca asla yemek yemeyin, olur da dayanamayıp yiyen olursa hemen kussun, sevindirmeyin bu anneleri de planlar arasında. Ben artık bebeklerimizin gizli ve hain bir örgütü olduğuna inanıyorum. Hatta çete lideri azad, bu çete liderlerinin bir de hanımağa sevgilisi olur ya, o da mira bence :) en hain saldırılar bu ikisinden geliyor
Ay cok guldum aynen cok fena oyuna getiriyolar bizi :)

bencede galiba bizim bebeler okumayi soktu kk sayesinde biz takip ederken aslinda onlarda takipci:)

[QUOepfordk, post: 40226901, member: 475157"]Ben arasıra ağlıyorum iyi geliyo tavsiye ederim[/QUOTE]
Ben kızımla ağlama yarışındayim o ağlar ben ağlar hergün akşamı ederiz. Yalnız beni aglatana kadar cildirtir ben ağlayınca o susar.

[QUOepfordk, post: 40226901, member: 475157"]Ben arasıra ağlıyorum iyi geliyo tavsiye ederim
Ben kızımla ağlama yarışındayim o ağlar ben ağlar hergün akşamı ederiz. Yalnız beni aglatana kadar cildirtir ben ağlayınca o susar.[/QUOTE]
Sen en bastan agla madem belki uslu durur kafayi yedik artik

Karni doyunca keyif yapiyo pasam:))

Eklentiler

• 2015-03-30 19.20.35.webp
    2015-03-30 19.20.35.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 91
TE="kmltm, post: 40234289, member: 442171"]Karni doyunca keyif yapiyo pasam:))[/QUOTE]
Maşallah kuzuya benim kız aç daha keyifli sanki. Kaşık sesi duyduğu anda tam gaz emekleyerek kaçıyor bu aralar. İki gündür çok şükür hırıltısi biraz azaldı ama emmesi daha da kotulesti nasıl besleyecegim i şaşırdım aç yaşıyor çocuk.

[QUOepfordk, post: 40226901, member: 475157"]Ben arasıra ağlıyorum iyi geliyo tavsiye ederim
Ben kızımla ağlama yarışındayim o ağlar ben ağlar hergün akşamı ederiz. Yalnız beni aglatana kadar cildirtir ben ağlayınca o susar.[/QUOTE]
Işe yararsa ağlarım bende yeterki sussun

Öğlende uyurken iyiydi kızdım diye vicdan Yaptım filan parka çıkarmadım rüzgar vardı akşamüstü uyku vakti geldi ya ana kız yine çıldırdık Allah'ım napcam bilmiyorum şimdi eşim geldi baktı çıldırmışım markete gidelim dedi gittiler bana sende gel diyo yok dedim az ayrı duralım ya hep yapışık hep yapışık napcam böyle bilmiyorum

yani bencede bunun altında böle bi örgüt var başka türlü bu kadar aynı olamazlar

Karni doyunca keyif yapiyo pasam:))
oh maşallah küçük beye

Öğlende uyurken iyiydi kızdım diye vicdan Yaptım filan parka çıkarmadım rüzgar vardı akşamüstü uyku vakti geldi ya ana kız yine çıldırdık Allah'ım napcam bilmiyorum şimdi eşim geldi baktı çıldırmışım markete gidelim dedi gittiler bana sende gel diyo yok dedim az ayrı duralım ya hep yapışık hep yapışık napcam böyle bilmiyorum
bizde şuan tersi eşimle kavga ediyoruz ben diyorum ben ilgileneyim o diyo ben hergün özlüyoruz ama Pazartesi başka şimdi babası salladı uyuttu

yani bencede bunun altında böle bi örgüt var başka türlü bu kadar aynı olamazlar

oh maşallah küçük beye

bizde şuan tersi eşimle kavga ediyoruz ben diyorum ben ilgileneyim o diyo ben hergün özlüyoruz ama Pazartesi başka şimdi babası salladı uyuttu
Işe mi başlasam dersin

TE="kmltm, post: 40234289, member: 442171"]Karni doyunca keyif yapiyo pasam:))
Maşallah kuzuya benim kız aç daha keyifli sanki. Kaşık sesi duyduğu anda tam gaz emekleyerek kaçıyor bu aralar. İki gündür çok şükür hırıltısi biraz azaldı ama emmesi daha da kotulesti nasıl besleyecegim i şaşırdım aç yaşıyor çocuk.[/QUOTE]

Hastayken emre de oyleydi canm.yogurdu cok sevmesine ragmen onu bile yemedi 10 gun kadar.kasik gorunce kitliyodu agzini.sadece biberona aciyodu.israr etmedm ben de hemsire oylet demsti.simdi toparladi sukur eski duzenimize donduk sayilir.darisi basiniza:)

bikaç gün giremedim sayfaları okuyamadım valla maşallah
,umarım hepiniz iyisinizdir

Istahsiz uykusuz kipir kipir yerinde duramayan bebislerle ugrasiyorz biz valla:))senin bebis nasl oldu yemesi falan? A apriori11 in meyve tarifi ise yaradi mi?

D delimavi 35

canım tüm hazırlıkların birbirinden güzel süpersin ellerine sağlık

canım çok sevindim bebişin ii olmasına şükür birşeyi yokmuş o kadar tembellikten bişi olmaz :)))
Adimadim.com canım site
canım sofrada oturmak istiyo ama sadece masayı kurcalamak için babası öyle iştahla denemedi onuda denerim yeterki iki lo

bende bakınim bi internet alışverişini seviyorum farklı oluyo :))

Çok sevindim. Sonuçun böyle çıkacağını biliyorduk ama yinede uzman bi kişiden bunu duyman seni çok rahatlatmıştır.

İ
hepsini yemek istiyorum :) harika olmuş..

cok sagolun kızlarrr,Allaha sıukur bır seyı yokmus evett.
ya ıste bır dr ıcıme kurt dusurduu yoksa ne bılıyım aynen ıllakı bır belırtı verırdıı ama cok sukurrr dr tarafından danda teyıt edıldı. ama uzuldugum tekrar kan alınmasıı, kuzum delık desık oldu su 1 aydır kaç kere :KK43::KK43:
1 yasına kadar goturmıycem bı daahaa hıc bır yeree :KK43:

Akşam üstü Ecenin bacaklarima yapışıp ağlaması bir yandan başım agriyor bir yandan mutfaktan ağlayarak çıktım tansiyonumu olctum sonuç 14-9 hâlâ başım çok kötü
ah canım keşke biraz uzanıp dinleyebilsen umarım daa iyisindir şimdi

D delimavi 35

ya ıste bır dr ıcıme kurt dusurduu yoksa ne bılıyım aynen ıllakı bır belırtı verırdıı ama cok sukurrr dr tarafından danda teyıt edıldı. ama uzuldugum tekrar kan alınmasıı, kuzum delık desık oldu su 1 aydır kaç kere :KK43::KK43:
olsun doktora gittin için rahat etti ben bir yasında bile kan alınsın istemiyorum 4. Ayda 6. Ayda birde dokuzda bakıldı iki üç ayda bir kan mı alınır

D delimavi 35

Canim çok şükür birşey çıkmamış çok sevindim

Back
X