- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Herkese iyi akşamlar rabbım dilerse herşey olur ultrason çektirdik dr böbreklerınız tertemiz dedı inanamadım 2 böbreğindede taş vardı 3 kez film çektirmiştik ne büyüksün rabbim dua edenlerden allah razı olsun hepinizden gönlünüzün muradını versın eve geldik bütün gün açtı bebeğim yolda uyudu yatak odasına koydum uyudu derken bir çığlık yüksek yataktan düşmüş yavrum mosmor oldu çok korktum uyutmadım bidaha hala öksürüğümüz devam ediyo ağlayıp kustu balgamını çıkardı özellikle gece uykuda çok terliyo öksürükle uyanıp uyumuyo dr pedıtusu 5 gun kullanıp bırakın demişti hala öksürüğümüz gecmedı
Gecmis olsun canm.ben oksuruk icin tarcin ihlamur elma kabugu kaynatiyorum.icine de keciboynuzu pekmezi ekliyorum icirirken.kboynuzu pekmezi cigerleri temzlyomus sabah aksam birer kasik icilmeliymis.benm oglan ogurunce ihlamuruna kattm.bal yasak ama 10 aylik oldu artk bugun azck bal koydm pekmez yerine daha iyi geldi sanki.bi de yattigi odayi nemli tutsan burnu akiyosa acsan gunde bikac defa iyi geliyo.ben oyle yaptm sabah aksam da peditus verdm oksurugu bayagi azaldi.emre bronsit oldu malum her seye dikkat etmem gerekiyo

Ayy çok tatlı. Ayakkabılarına bayıldım. Bende almak istiyorum :) kaç numara?
Çok geçmiş olsn. Hiçbişey baş ağrısına benzemiyo. İnş. şimdi iyisindir.
Çok sevindim. Benim yeğenimde de var 4 yaşında. Bebekliginden beri tedavi görüyor. İnş. bigün bi mucize olur da onun da taşları erir. Kıyamam ya düştü demek. Artık 1 sn bile yalnız bırakılmıyo uykuda bile. Geçmiş olsn. Düştükten sonra mı kustu orasını anlayamadım?
18.5 canm:)