2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@azerikizi91 ve @emiragam teşekkürler, hala yerleşmeye çalışıyorum, malum tek tabanca çalışıyorum ve bir de eteğimde azad bey. Siper evdeki hiçbirşey bu eve uymuyor sürekli alışveriş ve yerleştirme ben bittim ama ev bitmedi hala :KK43: bu hafta sonu tam yerleşik düzene geçeceğiz inşallah.
@oslew burada da kesildi ve işim gücüm yarım kaldı :/
Bu arada taşınmadan önce iki gün alkali su yaptım içtim ara vermiştim bugün tekrar içtim, bi gelişme olursa haber veririrm. Ama içtiğim günler oğlum acayip rahat gaz çıkardı bırakınca durdu bakalım bugün yine olacak mı :)
Ayrıca tüm hasta anne ve bebeklere de geçmiş olsun. Ben de korkudan ölücem şunoğlanı hasta etmeden yerleşevilseydim keşke.
Buluşma meselesi benim için sallantıda kızlar gelemeyebilirim bu durumda :KK43: eşim dalga geçti aşmışsınız siz internet arkadaşlığından normale geçiyorsunuz diye. Ben de ne varmış millet internette tanışıp evleniyor biz görüşmüşüz çok mu dedim :KK66: bakalım işlerim yolunda giderse gelirim yoksa maalesef :KK43:
canım güle güle oturun yeni yuvanızda :) Allah yardımcınız olsun inş.

selam kızlar bayadır giremiyorum işe başladım 10 martta. ilk hafta çok zorlandım hem işler yoğundu hem ayrı kalmak zor geldi elifden. biz hala dişsiziz. üstte gözüküyor ama bi türlü patlamadı. zaten iştahsizdı iyice iştahsızlaştı. bu cuma kontrole gidicez. özele gidiyorduk bu sefer devletten sıra aldım bakalım. bi türlü toparlanamadı benim kız. çok hareketli maşallah. bi dakka durmuyor :) siteye girmeyi ve sizleri özlemişim. inş bütün anneler ve bebişleri iyidir. bu arada kızlar diş çıkartırken huysuzlanınca siz neler yaptınız. hem huysuz hem uykusuz oldu iyice. jel sürüyorum arada.
selam canım ilk haftalar çok zor oluyor sonra biraz daha alışır gibi oluyosun Allah hepimize sabır direnme gücü ve işlerimizde kolaylık versin.
bizim altta iki diş var sanırım yenileri gelicek onun huysuzluğu var son günlerde ben jel sürmüyorum ama eline pırasa ve yeşil soğan veriyorum sanırım onun cidden faydası var çünkü bir iki saat rahat ediyor iştahla ilgili hiçbir tavsiyem yok maalesef çünkü ne denediysem başarılı olamadım

Kızlar merhaba benim kızım 8,5 aylık kontrolünde 7700 kilo Boyuda 71 cm çıktı sağlık Ocağı'ndaki hemşire minyon olacak dedi doktora götürmedim bu ay ama her ay kontrolünde boyu için hep iyi diyordu sizce nasıl Zayıf mı sizin bebeklerin Gelişimi nasıl
canım benim kızda çok zayıf 5 haziran doğumlu. önceki ay kontrolde 7,900 çıkmıştı. boyuda 70 cm çok iştahsız. banada herkes boyu iyi diyor.

benim kızımda aynı yemez içmez uyumaz kilo alımı 4 aydan sonra ayda 50 gr 100 grlara düştü ama bizim artı kusma ve alerji sorunumuz var o yüzden bebişin sağlığı yerindeyse takma kafanı eninde sonunda hepsi büyücek boıyu da güzel maşallah
Bizim kusma problemimiz bitti şükür Reflü vardı ama Elif Beyzamında bünyesi Alerjik malesef

bizde reflü için ilaç kullanıyoruz inşallah bizimde düzelir ama alerji de bi o kadar zor tabi
Gaviscon vermişti bize doktor ama hiç veremedim ben şükğr zamanla kendiliğinden düzeldi ama alerji için yapacak bişey yok malesef zaditen diye bir damla verdi doktor uykusunu da rahatlatır dedi ama ben emin olamadığım için vermedim o damladan da yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum o kadar

Kolay gelsin aynı sokak bile olsa ev taşımak zor,biz de haziranda taşınacağız bakalım,Güle güle oturun yeni evinizde güzel günleriniz olsun hep inşallah
Sağol canım gerçekten çok zor. Ama en mantuklısı eski evden çıkmadan ye evin tadilatını yaptırmak eşyalarını düzenlemek olmalı biz öyle yapmadık ve sarpap sardı. Ne perdeler uyar ne halılar uyar ne eşyalar uyar. Sil baştan hepsi, alışverişi atılacaklar vs vs bitmiyor. Bin pişmanım taşındığıma :/

Back
X