2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben aksamdan beri yaziyim.diyom siliyom bikac kez yazdim vazgectim ben biraz bu meseja uzuldum savci ölmüs ama iki cocuga uzuldum demene daha cok uzuldum ben iki katilin annesinin kendimi yerine koymadan once savcinin cocuklarinin yerine esinin yada annesinin yerine koyunca daha da uzuldum o zaman daha cok kotu oldum eger annelik yerine kyunca savcinin annesi olarak koyarim kendimi iki katilin annesi olarak degil
Aslında kurban kavramını nasıl yorumladığınla ilgili birşey, benim gözümde o çocuklar da kurban, saçma sapan beyinleri yıkanmış, yollarından saptıeulmış ve kurban edilmişler. Savcıya elbette üzüldüm tartışma konusu bile edilmez ama oğlunu üniversiteye savcı olsun diye gönderip savcı katili olarak cesedini almak da çok üzücü. Sadece bu bakımdan onların aileleriyle de empati kurdum. İşin kötüsü o çocukları şimdi birileri Kahraman ilan edecek birileri terörist ama onlar saçmalıklara kurban edilmiş ölüler.

Bugün eşimin teyzesinin mevludu vardı gitmeyecektim eşim eve geldi ayıp olmasın diye son dakika gitmeye karar verdim gittim uç görümce bir eltim eltimin kızı KV de oradaydı gorumcemin evi çok yakin oraya KV de gorumcemle oturuyor KV bize gel dedi bende bizim is yerine gidececegimi oradan da esimle markete gidecegimizi söyledim zaten gorumcemler çok soğuk davrandilar kv gelmiyorsunuz dedi ve abisinin gelinine kızım için ben bu çocuğu kaç aydır görmüyorum oğlumu görmüyorum oğlum bana taksicilik yapıyor beş dakika görüyorum o kadar dedi en son şubat ta gördüm dedi ben de kadına çok olmuş demi dedim o da güldü çok olmuş dedi kızımın montunu almaya gittim bir baktım hepsi gitmiş is yerimiz ve gideceğimiz market görümceye çok yakın yalandan da olsa insan teklif ederdi ya da biz gidiyoruz derdi sadece kv bekledi ben gidene kadar çok gücüme gitti daha önce de ayni şeyi yaptılar defalarca gorumcem diğerlerini ısrarla kahve içmeye çağırmıştı bana sende gel dememisti eşim onların her işini görüyor bizim araba onlara taksi gibi işliyor gecenin bir yarısı geçen de gorumcem aradı kızını havaalanından eşimin alması için eşim gitti aldı ki havaalanı bize çok uzak onların kızlarına oğullarına iş buldu ama bir kere bile hak ettiğim değeri görmedim birde eşimin abisinin kızı oradan çıktıktan sonra beni aramış duymadım ben onu aradım sonra sinirli bir tonda nişan davetiyeniz bende gonderemedim tembelligimden yanlış anlamayin gondercem dedi sanki biz nişana davetiye mi bekliyoruz hic aklimizdan öyle birşey geçmedi bütün hevesim kırıldı kızlar keşke bizim onlara verdiğimiz değeri onlarda bize verselerdi bunlar hep boyle senelerdir ağzımı acmiyorum alttan alıyorum ama yeter artik ben kendi tarafima bu kadar alttan almiyorum
Canim takma kafana inan tum ailelerde oluyir benim uc gorumcem var ikisi bebegi gormeye bile gelmediler.Bir tanesi ile aramizda yuz metre yok ama dogum yaptim bi hastaneye geldi o kadar

Bugün eşimin teyzesinin mevludu vardı gitmeyecektim eşim eve geldi ayıp olmasın diye son dakika gitmeye karar verdim gittim uç görümce bir eltim eltimin kızı KV de oradaydı gorumcemin evi çok yakin oraya KV de gorumcemle oturuyor KV bize gel dedi bende bizim is yerine gidececegimi oradan da esimle markete gidecegimizi söyledim zaten gorumcemler çok soğuk davrandilar kv gelmiyorsunuz dedi ve abisinin gelinine kızım için ben bu çocuğu kaç aydır görmüyorum oğlumu görmüyorum oğlum bana taksicilik yapıyor beş dakika görüyorum o kadar dedi en son şubat ta gördüm dedi ben de kadına çok olmuş demi dedim o da güldü çok olmuş dedi kızımın montunu almaya gittim bir baktım hepsi gitmiş is yerimiz ve gideceğimiz market görümceye çok yakın yalandan da olsa insan teklif ederdi ya da biz gidiyoruz derdi sadece kv bekledi ben gidene kadar çok gücüme gitti daha önce de ayni şeyi yaptılar defalarca gorumcem diğerlerini ısrarla kahve içmeye çağırmıştı bana sende gel dememisti eşim onların her işini görüyor bizim araba onlara taksi gibi işliyor gecenin bir yarısı geçen de gorumcem aradı kızını havaalanından eşimin alması için eşim gitti aldı ki havaalanı bize çok uzak onların kızlarına oğullarına iş buldu ama bir kere bile hak ettiğim değeri görmedim birde eşimin abisinin kızı oradan çıktıktan sonra beni aramış duymadım ben onu aradım sonra sinirli bir tonda nişan davetiyeniz bende gonderemedim tembelligimden yanlış anlamayin gondercem dedi sanki biz nişana davetiye mi bekliyoruz hic aklimizdan öyle birşey geçmedi bütün hevesim kırıldı kızlar keşke bizim onlara verdiğimiz değeri onlarda bize verselerdi bunlar hep boyle senelerdir ağzımı acmiyorum alttan alıyorum ama yeter artik ben kendi tarafima bu kadar alttan almiyorum
Az once trt 1 de bir ilahiyatci guzel bisey soyledi tam bizim konuya uygun bir din buyugu soylemis Ummaki kirilmayasin.Biz de ummuyacagiz ve kirilmayacagiz

kızlar adım adım setimiz geldi dün. kartları göstermedim henüz biraz kitapla aktivitelere alışsın ondan sonra gösteririm. ce ee yi oynadık zaten seviyodu ama böylesine şaşırdı aa aa diyip durdu :)) geç saat diye çok zorlamadım ama hergün biraz buna zaman ayırmayı düşünüyorum miranın da ilgisini çekti gibi bakalım

Ahhhh bacim ahhh...
Bende senin gibiyim....
Herkese hakettiginden fazla deger veririm....
Fakat karsimdakinden azda olsa karsilik goremedigimlede kalirim oyle....
Hersey tabi ki karsilikli degil ama konu insana verilen deger olunca , karsilik alamadiginda insan cok ama cok kiriliyor...
Bazi insanlar boyle iyi niyetli kisileri kullanmayi cok severler iste....
Ne diyim Allah (c.c.) sabir versin ♥

Canim takma kafana inan tum ailelerde oluyir benim uc gorumcem var ikisi bebegi gormeye bile gelmediler.Bir tanesi ile aramizda yuz metre yok ama dogum yaptim bi hastaneye geldi o kadar

Az once trt 1 de bir ilahiyatci guzel bisey soyledi tam bizim konuya uygun bir din buyugu soylemis Ummaki kirilmayasin.Biz de ummuyacagiz ve kirilmayacagiz
Boşver canım senin eşinin ailesi ne de olsa ben kendi ailemde yaşıyorum bunları :/ amcam yengem ki anne baba deriz onlara da o kadar yani 4 sokak yakına geldik merak edip gelmediler, babam hergün Beylikdüzü'nden kalkıp geliyor. Kardeşlerim ayrı cins çıktılar. Valla yaşamadan öğrenilmiyormuş ama herkesi boşverip kendi çekirdek aileni çitleyeceksin en temizi :KK66: git biraz eceyi çitle keyfin yerine gelsin :KK66:

bazen şöyle cevap verseydim keşke diye ben de uyuyamam,ama son zamanlarda beni üzen yada bileerek kıran herkese cevabım sert oluyor ben de kuş gibi hafifliyorum,ancak bazen eşi için insan susabiliyor korkudan değil elbette bi de o üzülmesin diye,hepimiz yaşıyoruz zaman zaman,güçlü bi kadın olman yavrularına sahip çıkman ve hepsinin maşallahının olması dokunur birilerine emin ol,hep bi yeri eksik kalsa diye bekleyenlerle dolu özellikle akraba kısmından,misal kızın da gelişimi iyi olan bi bebek ve sen 3 çocuğa bakıyorsun hepsi de Allah ın izniyle tabii güzel akıllı sağlıklı maşallah,bu bazılarına batsa da sen şükredip yavrularına bakıp mutluluktan huzur bulabilirsin ,ben öyle yapardım
moral ve destekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar biz o kadar iyi niyetliyken beni sürekli dislamalari gücüme gidiyor konu bu aslında ama neyseki eşim beni destekliyor insan nezaketen davet ederdi dedim bak ne güzel söylüyorsun insan davet ederdi ama insan değiller ki dedi eşim beni çok iyi tanıyor onları da Allah bilsin ne diyeyim kizlar

Kızlar spiral taktitdim bugün on beş gün sonra kontrole gitcem birde sizin nasıl bilmiyorum ama benim sezeyan yerim kırmızı Dr baktı geçmiş olmasi gerekiyordu dedi bir tane krem yazdı günde uç defa en az uç ay kullan geçecek iz kalmayacak dedi pahalı bir krem aldım bakalım

Kızlar spiral taktitdim bugün on beş gün sonra kontrole gitcem birde sizin nasıl bilmiyorum ama benim sezeyan yerim kırmızı Dr baktı geçmiş olmasi gerekiyordu dedi bir tane krem yazdı günde uç defa en az uç ay kullan geçecek iz kalmayacak dedi pahalı bir krem aldım bakalım
canım benimde hala iz var kırmızı doktor ilk kontrolde krem vermişti emziriyorum diye kullanmak istemedim geçer dedim ama hala geçmedi genelde ilk sezeryanda iz bir yılda geçer diye okumuştum senin oğlanlarda sezeryan mı bende mi krem kullansam of doktor kontrolüne bir yıldan önce gitmek istemiyorum şu ara gerçekten kendime ayıracak böyle bi zamanım yok

canım benimde hala iz var kırmızı doktor ilk kontrolde krem vermişti emziriyorum diye kullanmak istemedim geçer dedim ama hala geçmedi genelde ilk sezeryanda iz bir yılda geçer diye okumuştum senin oğlanlarda sezeryan mı bende mi krem kullansam of doktor kontrolüne bir yıldan önce gitmek istemiyorum şu ara gerçekten kendime ayıracak böyle bi zamanım yok
Yok canım benim diğer dogumlarim normal

Benim nerdeyse hiç iz yok gibi, dikişin başı ve sonu belli sadece

ayy direktörüm izinli olunca kendimi doğum günü konseptlerine verdim daha var ama böyle bakınırken içimi bi heyecan sardı o kadar güzel şeyler var ki nasıl karar vericez acaba he bide pasta fiyatları uçmuş yahu ayrıca şu bloggerlarda iiyi ki var bi sürü fikir verip insanın aklını iice karıştırıyorlar :)))

ayy direktörüm izinli olunca kendimi doğum günü konseptlerine verdim daha var ama böyle bakınırken içimi bi heyecan sardı o kadar güzel şeyler var ki nasıl karar vericez acaba he bide pasta fiyatları uçmuş yahu ayrıca şu bloggerlarda iiyi ki var bi sürü fikir verip insanın aklını iice karıştırıyorlar :)))
ben cok suslu puslu pasta yaptirmayi dusunmuyorum hatta pastaneden pandispanya yaptirip kendim suslemeyi dusunuyorum ya da kaliplar ucuzsa kalip alicam daha arastirmadim kendini bilince istedigi gibi yaptiririm diye dusunuyorum

Yürüteci koltuğa dayayıp yürüteçten sıyrılıp koltuğa da geçti ya bu oğlan ben pes diyip azadın önünde saygı ve korkuyla eğiliyorum :KK35:
Vallahi korkulur Azad dan Ece de hareketli ama Azad kadar değil koltuğa tutunup ayağa kalkıyor ayağını koltuğa atmaya çalışıyorlardı ama basaramiyor simdilik:)

Yürüteci koltuğa dayayıp yürüteçten sıyrılıp koltuğa da geçti ya bu oğlan ben pes diyip azadın önünde saygı ve korkuyla eğiliyorum :KK35:
Vallahi korkulur Azad dan Ece de hareketli ama Azad kadar değil koltuğa tutunup ayağa kalkıyor ayağını koltuğa atmaya çalışıyor ama basaramiyor simdilik

Back
X