2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben cok suslu puslu pasta yaptirmayi dusunmuyorum hatta pastaneden pandispanya yaptirip kendim suslemeyi dusunuyorum ya da kaliplar ucuzsa kalip alicam daha arastirmadim kendini bilince istedigi gibi yaptiririm diye dusunuyorum
canım ben bunu kendime yapıyorum neler çektim oh ama değdi kutlaması bu :)) aslında ilk başlarda bende anlamıyo diye küçük bişi yapacaktım ama sonra aklımı çeldiler yok ilk yaş hatıra falan derken şimdi de bu kadar detay hazırlık hem stres hem heyecan oldu bakalım iki yaşı es geçip üçte de mira için bi tane yaparım artık :))

Yulaf unuyla kendin ekmek yapabilirsin canim evde bi intden arastir istersen
Merhaba haziran anneleri benîm bir sorum olcaktı size benim kızım yumurta, pekmez, buğday, nişasta vs birçok şeye alerjisi var. Bir çeşit çorba yapıyorum kahvaltıda ekmek veriyordum ama buğdaydan dolayı onu da veremiyorum ekmek olmadan da doymuyor kahvaltıda alerji yapmayacak ne verebilirim şimdiden teşekkür ederim..

Kremin adi ne canim benimkindede kizariklik yok ama kabarik duruyor
Kızlar spiral taktitdim bugün on beş gün sonra kontrole gitcem birde sizin nasıl bilmiyorum ama benim sezeyan yerim kırmızı Dr baktı geçmiş olmasi gerekiyordu dedi bir tane krem yazdı günde uç defa en az uç ay kullan geçecek iz kalmayacak dedi pahalı bir krem aldım bakalım

Kizlar pek fazla giremiyorum girdigimdede okuyup 2 satir bisi yazip ya da yazmadan cikmak zorunda kaliyorum malum kv ve kp bizde sagolsun kv okadar sey yaptiki sonra sen pisirirsin diye buzlugumu doldurdu 2 haftadir bizde ve tatli sut yapar duye neler yapmadiki 2 kilo aldim ne yazikki daha kizim dogdugunda kendisine küsüp 6ay konusmamistik oysaki evimi vile dip bucak temizledi kizimlada ilgilenip arada sen yat diyo sen bi dolaş kizim hava al beyzayla dururum diyo ilac gibi geldi anlayacaginiz ama vel hasil kendimede pay cikarmadan edemicem bi suru olay yasamamiza ve 6 ay konusmamamiza ragmen ben el opmeye evlerine gittimki sehir disindalar esim kv ben aramizda bi konusma gecerse esim yok oyle degil derse kv ben gelinime inanirim çünkü yalan soylemez der ki inşallah hic soylemek zorunda kalmayiz ve asla tartismaya girmem ses yukseltmem bunlari soyleyince kv mi melek sandiniz demi oglunu kiskanmazsa belki ;)

Kizlar pek fazla giremiyorum girdigimdede okuyup 2 satir bisi yazip ya da yazmadan cikmak zorunda kaliyorum malum kv ve kp bizde sagolsun kv okadar sey yaptiki sonra sen pisirirsin diye buzlugumu doldurdu 2 haftadir bizde ve tatli sut yapar duye neler yapmadiki 2 kilo aldim ne yazikki daha kizim dogdugunda kendisine küsüp 6ay konusmamistik oysaki evimi vile dip bucak temizledi kizimlada ilgilenip arada sen yat diyo sen bi dolaş kizim hava al beyzayla dururum diyo ilac gibi geldi anlayacaginiz ama vel hasil kendimede pay cikarmadan edemicem bi suru olay yasamamiza ve 6 ay konusmamamiza ragmen ben el opmeye evlerine gittimki sehir disindalar esim kv ben aramizda bi konusma gecerse esim yok oyle degil derse kv ben gelinime inanirim çünkü yalan soylemez der ki inşallah hic soylemek zorunda kalmayiz ve asla tartismaya girmem ses yukseltmem bunlari soyleyince kv mi melek sandiniz demi oglunu kiskanmazsa belki :KK66:
canım melek olmasa da en azından şeytan değilmiş :)) öyleleri de var ne yazık ki buna da şükür diyelim bak en azından birazda olsa dinlenebilmişsin

Kizlar pek fazla giremiyorum girdigimdede okuyup 2 satir bisi yazip ya da yazmadan cikmak zorunda kaliyorum malum kv ve kp bizde sagolsun kv okadar sey yaptiki sonra sen pisirirsin diye buzlugumu doldurdu 2 haftadir bizde ve tatli sut yapar duye neler yapmadiki 2 kilo aldim ne yazikki daha kizim dogdugunda kendisine küsüp 6ay konusmamistik oysaki evimi vile dip bucak temizledi kizimlada ilgilenip arada sen yat diyo sen bi dolaş kizim hava al beyzayla dururum diyo ilac gibi geldi anlayacaginiz ama vel hasil kendimede pay cikarmadan edemicem bi suru olay yasamamiza ve 6 ay konusmamamiza ragmen ben el opmeye evlerine gittimki sehir disindalar esim kv ben aramizda bi konusma gecerse esim yok oyle degil derse kv ben gelinime inanirim çünkü yalan soylemez der ki inşallah hic soylemek zorunda kalmayiz ve asla tartismaya girmem ses yukseltmem bunlari soyleyince kv mi melek sandiniz demi oglunu kiskanmazsa belki :KK66:
Sabah yazmistim gorumcelerimin ilgisizligini ama k.v dogumdan bir hafta once geldi ve dogumdan bir hafta sonra gitti bana ve kizima bakti sag olsun annem seker hastadi benimle ilgilenemedi k.v sag olsun cok ilgilendi hatta haziranda gelecek ve ben ise baslicam seminer doneminde on bes gun o bakacsk Elif Eceye

canım ben bunu kendime yapıyorum neler çektim oh ama değdi kutlaması bu :)) aslında ilk başlarda bende anlamıyo diye küçük bişi yapacaktım ama sonra aklımı çeldiler yok ilk yaş hatıra falan derken şimdi de bu kadar detay hazırlık hem stres hem heyecan oldu bakalım iki yaşı es geçip üçte de mira için bi tane yaparım artık :))
Aaa bende oyle dusunuyorum sadece pasta konusunda abartmamayi dusunutorum geri kalaninda sınır yok tabiki de abarticaz hakettik :)

Ne güzel canım elinden geldiğince destek olmuş onu yapmayıp hem oğlunu kiskanip hem de hizmet bekleyip hiçbir şeye yardımcı olmayan sürekli konuşan kvlerde var Hoppa

Vallahi korkulur Azad dan Ece de hareketli ama Azad kadar değil koltuğa tutunup ayağa kalkıyor ayağını koltuğa atmaya çalışıyorlardı ama basaramiyor simdilik:)

A apriori11 Sen unut isi bu saatten sonra senden baska kimse basedemicek bu oglanla anlasilan cok fena bacaksiz :)
Öyle valla kızlar çok zor. Bakıcı diyosun ya benim hiç umudum kalmadı, bakıcı da zaten azadı görse aylık 4-5 bin tl ister ki het kuruşu da helal olur ona. Bu çocuğa da ancak o kadara bakılır. Bi de büyük bir iş aldım kızlar pek mutluyum ama şehir dışında artık azad la gidip gelirim :p eğer şu işi kotarabilirsem kazanacağım parayla burada koca bir kreş açıp hepinizi buraya toplayacağım ;)

Öyle valla kızlar çok zor. Bakıcı diyosun ya benim hiç umudum kalmadı, bakıcı da zaten azadı görse aylık 4-5 bin tl ister ki het kuruşu da helal olur ona. Bu çocuğa da ancak o kadara bakılır. Bi de büyük bir iş aldım kızlar pek mutluyum ama şehir dışında artık azad la gidip gelirim :p eğer şu işi kotarabilirsem kazanacağım parayla burada koca bir kreş açıp hepinizi buraya toplayacağım :KK66:
Ohh yasadik :) hayirlisiyla kalkarsin sen bu isin altindan eee azada bu genler nerden geldi :)

Ohh yasadik :) hayirlisiyla kalkarsin sen bu isin altindan eee azada bu genler nerden geldi :)
İnşallah ya geçenlerde demiştim ya hasta hasta iş görüşmesine gidiyorum diye, vekalet çıkarmışlar bana veriyorlar davayı hatta başkalarına da tavsiye ediyorlar, ama ilk kez bu kadar büyük taşın altına giriyorum. Allah yardım etsin kalkayım şunun altından

Parklara gittik :) çok yoruldum ama Gökçe'nin mutluluğuna değdi. Sallandık kaydık Yürüdük. Abi abla Peşinde koştuk. Abilerin topuna el koyduk. Salıncağa tutunup bırakmamak için çaba sarfettik. Eve yürüyere yürüye geldik. Sitenin Bahçesinde oynayan ablalara gülücük attık ve eve girince ağladık. Evde de elimdeki çileği Alıp yalaya yalaya bitirdi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    image.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 100
Parklara gittik :) çok yoruldum ama Gökçe'nin mutluluğuna değdi. Sallandık kaydık Yürüdük. Abi abla Peşinde koştuk. Abilerin topuna el koyduk. Salıncağa tutunup bırakmamak için çaba sarfettik. Eve yürüyere yürüye geldik. Sitenin Bahçesinde oynayan ablalara gülücük attık ve eve girince ağladık. Evde de elimdeki çileği Alıp yalaya yalaya bitirdi.
ne guzel burda da hava ben isten cokana kadar superdi ciktim ruzgar cikti:(basska zamana kaldi hayallerim umutla gezme planlarii

Bebeleri oyalarken besleyecek bir yöntem kızlar. Salatalığın başını azıcık kesip, içini çay kaşığının sap kısmıyla kabak oyar gibi oyup, salatalık içinde bıraktım. Salatalığı o haliyle azada verdim. Bayıla bayıla emdi azıcık incelmiş kenarlarını dişledi, hem eğlendi hem beslendi ilk kez ;)

Öyle valla kızlar çok zor. Bakıcı diyosun ya benim hiç umudum kalmadı, bakıcı da zaten azadı görse aylık 4-5 bin tl ister ki het kuruşu da helal olur ona. Bu çocuğa da ancak o kadara bakılır. Bi de büyük bir iş aldım kızlar pek mutluyum ama şehir dışında artık azad la gidip gelirim :p eğer şu işi kotarabilirsem kazanacağım parayla burada koca bir kreş açıp hepinizi buraya toplayacağım :KK66:
hayırlı olsun canım Allah'ın izniyle altından kalkarsın inşallah tabi kreşte fena olmaz yani :))

ohh ne güzel maşallah fıstığada

İnşallah ya geçenlerde demiştim ya hasta hasta iş görüşmesine gidiyorum diye, vekalet çıkarmışlar bana veriyorlar davayı hatta başkalarına da tavsiye ediyorlar, ama ilk kez bu kadar büyük taşın altına giriyorum. Allah yardım etsin kalkayım şunun altından
azadin sansina isler cogaldi desene bereketiyle geldi kalkarsin ins allah utandirmasin

ohh bugun gokcenin gunuymus bizde ciktik disari gunes vardi cok guzel ama cokta ruzgarda vardi o yuzden sadece arabayla gezdik

Back
X