Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de degisik bi versiyonu sirti yastikta kafasina boslukta yatiyoYastigi bu sekilde kullanan kac bebis var acabaEki Görüntüle 1477534
Everelim ama bizimkiler apartman dairesinde yaoamaz her her gun sikayet glir aoatmandan hatta imza toplayip atirirlar valla oblara mustakil ev lazim yiksinlar ortaligiIzin neymiş yahu benim gibi önce yap sonra haber ver
Bizim veletleri everelim, azadı da sana içgüveysi verelim
Kavga anında üste çıkmaya bak
Yuh yahu insan yemeğini bile fırunda unutmaz insan nasıl unutulur cihazda. Bırak mesleki etiği insan olan azıcık özenir ya bebek ya bu. İçim yandı gerçekten
Benim söylemeye çalıştığım onlar da masum bebeklerde çocuklardı bir zaman, benim öfkem o çoluk çocuktan böyle katiller yaratan zihniyete. Hastane haberi için girdim İnternet'e şimdi de emniyet müdürlüğüne saldırmışlar. Nasıl vicdandızlıktır nasıl amaçtır bu gencecik çocukları gencecik çocuklara öldürtüyotsunuz, insanları nasıl birbirinden bu kadar nefret eder hale getiriyorsunuz. Nasıl bu kafalara giriyorsunuz. Bizim evlatlarımız da yarın bir gün başka şehirlere Üniversite okumaya gidecekler, Allah hepsini kötü insanlardan korusun.
Sağol canım inşallah başarırım ki başarırsam zaten niyetim mesleği bırakmak ve şaka yapmıyorum cidden kreş açmayı düşünüyorum elime geçen ilk büyük parayla. Azada da artık patron çocuğu diye bakarlar
Valla kafam karıştı 15 gün sonra 10. Ay kontrolümüz var, hastaneme güveniyorum, orada yaptırırım Dr isterse ama sağlık ocağında asla
benim hesabım yok daha,resim paylsşılıyor sanırım,ben foto çekmiyorum ihmal ediyorum çünkü sevimli anlarımız gayet az genelde cinnet modundayız,valla düşündüm de benim oğlumla bir iki resmim var,hep tek yada başkalarıyla ,saçım başım darmadağın kendime bakamıyorumki ,banyo yapmak lüks,giyinip kuşanmak da yok, valla yaramı deştin instagram mevzusuyla ,ben ki çok seri tezcanlı ve kısa sürede çokşey yapabilen biriyken bugün bir bebeğe bakamıyorum,bence oğlumdan kaynaklı,yoksa çok bebek gördüm bundan 10tane bakarım dediğim ,ama tabii sevmediğim akrabalarım benim oğlanı görünce " yaaaa okul okumaya çalışmaya benzemiyor zordur çocuk bakmak bak seni bile ne hale getirdi "diyorlar,ne varmış halimde desem de çıkışıp,görünen köy kılavuz istemiyorBu arada hala instagramda olmayanlarınız var bekliyorum ve merak da ediyorum sizleri ve bebişlerinizi :) ayşegül, temmuzhaziran, mahtuana, mutube, stepfordk, emiragam ve adını sayamadıklarım. Bi de instagramda burcu 1957 kimdir acaba güzel tosuncuk bi oğlu var :)
uyusun da nasıl olursa olsun annesi,çok şeker maşallahYastigi bu sekilde kullanan kac bebis var acabaEki Görüntüle 1477534
Çilek in instgrmi varmı ben onuda merak ediyorum. Burcu yu bende bilemiyorum kim.Ben de bi kaç Kişiyi hala çıkaramadım burcu1957 de dahil :)
AYNİ yiğitYastigi bu sekilde kullanan kac bebis var acabaEki Görüntüle 1477534
Olurmuki ince olmasin sonra yani bi pastaya simdi kimbilir kac para isticekler 150 kesin belkide daha ustu
ben de sizleri cok merak ediyorum ama hala izin cikmis degil![]()
Çilek in yok instagram hesabıÇilek in instgrmi varmı ben onuda merak ediyorum. Burcu yu bende bilemiyorum kim.
Olcu nasil yaptin 2kati 3kati micanım önce bi dene ben pandiapanyaları yapıp buzluğa koydum diş buğdayına pasta yapacağım zaman çıkarttım hepsini fırın tepsisinde yaptım @oslew
Borcam da yapıyorum sakarya da daha da pahalı şeker hamurlu pasta çokmuapan yer olmayınca millet kafayı yemiş 250 demişlerdi bana da sonra bi arkadaş evinde yapan bi bayana yaptırmıştı görüntü güzeldi 70 tl ye yapmış küçül pasta ama ben yrmedim bile tadı hiç güzel değildi
Olcu nasil yaptin 2kati 3kati mi
Teyzem hiç yumurta yemez midesi almıyomuş gelini kekleri yumurtasız yapıyo mecburen olmıcak diye bişey yok olur tabikiBende kendim yapcam kizimin pastasini yumurtasiz olmasi lazim kimseyede yaptiramam bizimki biraz daha oldugu kadar olacak artik
yaprak sarmaBu arada bacilarim dogumgunu icin ikramlik neler hazirlamayi dusunuyorsunuz....
Malumunuz ilk kutlayanlardan olacagim ins. Ve erkenden paylasirsaniz cok mutlu olurum....♥♥♥
hadi gözünüz aydın canım artık gerçekten bir iki kaldı topikte sanırım darısı onlara hazırlıklar içinde şimdiden kolay gelsinBizimde dişimiz çıktı.. dişliler kervanına katıldık... diş buğdayı yapacağız tarih 18 Nisanhazırlıklar başlıyor.. dişini gören teyzesi yapacak.. bende evde yapılması gerekenleri... ohh hayat Elif Hira'ya güzel...
![]()
Kurabiyeyi nasil yaptin canim tarif verebilir misin.Firsat bulup bi ara deneme yapmak istiyorum kizimla yapsik ildugumuz icin ilk firsatta yaoacam bunlariPastayı iki katlı yaptım her katta 3 er pandispanya bi tepsi pandispanyayı iki yuvarlak 1 i büyük 1 i küçük kestim
Burda yer kaplamasın diye özeldrn yazmıştım diğer arkadaşa ama yazayım
Fırın tepsisine yapacaksan eğer
3 yumurta
3 finca şeker
3 fincan un
2 kabartma tozu
1 vanilya
1 çaybardağına yarım limon üzerine su
Fırını önceden ısıtıyptum iyice sonra 200 derecede bi 15-20 dk dursa yetiyo yumuşacık oluyo
Bunun gibi 3 tane yap iyice kenarlarını kesersin istersen ortası daha kabarık olursa valla rahat yeter 50 kişiye bence
Bi dene tek pandispanya yap baktın olmuyo hazır al olmazsa da o pandispanyayı atacak halin yok yap üzerine bi puding oh afiyet otur ye akşam