Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun bacim...gittigidiyordan 89tl ye aldim canim kullanuncada yazarim Eki Görüntüle 1480709 sonrada bu sekilde kullaniliyormus oyle olunca kullanusli bisi aldik bakalim insallah memnun kaliriz:)
Ohhhhh missss....Dis pastamiz nasil teyzeleriki isimi sigdiramayinca ilk ismini yazmislar
Ins. Istedigin kriterlere sahip biridir bacim...Kizlar sonunda güvenilir birini buldum Evimi temizleyecek. Karşımda yaşlı teyzemiz var ona ne zamandır geliyodu sordum çok iyi birisi demisti bugün yine geldi biraz sohbet ettim gercekten iyi biri. cildirmak uzereydim yoksa evin işine yetisemedikce en azından haftada bir gün dip köşe yaptirirsam rahat ederim diye düşünüyorum. Hiç kimse yok yardım eden herşeye kendim kosturuyorum 3 çocugun dağınıklığı çok zor toparlaniyo bıride kucak cocuguysa vay halinize.temiz ve ozenlide yapiyo dedi teyze inşallah öyledir.
Pasta patlatma fotosu için bunu aldım bugün üstüne kalın Boncuklu kolye bulamadım araştırıyorum
@oslew sen söylemiştin galiba a101 de somon var diye iglonun onu da aldım eve geldim zor olsada minik minik doğrayıp buz dolabı poşetiyle tek yapımlık ayarlayıp derin dondurucuya koydum yarın ilkini denicem bakalım
Eki Görüntüle 1480820 Eki Görüntüle 1480823
Canim benimki sakin cok sukurde...Allah kolaylık versın cnm senin oğlun sakin sorun olmaz inşaallah benımki hala kucakta yalnız oynamıyo bile sadece reklamda oturuyo reklam cd si yaptırdım tv reklam kalmayınca çıldırıyoruz ikimizde
Canim disler belki yatirmiyordur...Benim kızım 9 aylık oldu,tüm kuzulara maaşallah Kızım geceleri emmek için min 4 kez kalkiyor hep ağlayarak sinir oluyorum aglamasina, aglamamasi icin elimden geleni yapan ben sırf aç diye aglayinca deliriyorum
Canim bazi cocuklar emeklemeden yururmus...Bu arada diş çıkarma faslı artık hic bitmeyecek di mi,ozellikle azeri kızı tecrubeni aktarir misin,kizimin emeklemeye niyeti yok normal mi
Bacim hayirdir neden kullaniyor ki ?Buraya düzenli yazmayı çok ozlemisim ve eş konusunda ne şanssizmisim, beni köle gibi kullanıyor kizim da onu hiç istemiyor
Sizede kocaman bir masaallah canim...Tullu etek canm @minnakkartal in resimdekinden
masallah bizimle araniz tam bir ay.. bnde dogum gununden 2 3 gun once resimcektrcem pastayi resimli dusunuyorum.
sagol cnm amin hepimizinkilerin insallh
@kmltm guzelmis adi gibi bi insan olsun ins neyse artik geline kismetmis :)
İyi akşamlar güzel anneler ben oğluma ayakkabı baktım ama istediğim gibi bulamadım aldıklarımı çıkarıyor hiç istemiyı giymek çoğunun teki kayıp sürterek çıkarıyo sadece patık çıkaramıyo tavsiyelerınızı bekliyorum
Aaa görmüşler begenmenize sevindim kızlar hepinize teşekkür ederim![]()
Hayirli olsun bacim...
Kullanisli birseye bennziyor ...
Memnuniyetini bizlerede belirt lutfen
Ohhhhh missss....
Hayirli olsun bacim ♥
Diger adini bende ilk defa ogrendim...
Degisikmis adiyla buyusun ♥♥♥
Disleride saglam olsun ♥
Ins. Istedigin kriterlere sahip biridir bacim...
Allah ( cc) yardimcin olsun...
1 cocukla ben zor yetisiyorum evimin islerine seni dusunemiyorum bile...
Canim cok sirinmis...
Guzel guzel pozlar versin ins. ♥♥
Canim benimki sakin cok sukurde...
Emekleyerek dip kose girilmedik yer birakmiyor...
Kucakta durmayi sevmiyor gozumu ayirmaya gelmiyor gecen gun kapiya carpti kasla goz arasinda hala morlugu gecmedi
Kv yardim eder sagolsun...
Allah (c.c.) hepimizin yardimcisi olsun ♥
Senin isinde zor valla... jn
Canim disler belki yatirmiyordur...
Muhallebi yedirmiyor musun aksam?
Bi kaseye yakin yediriyorum neredeyse tum gece kalkiyor...
Tabi su birkac gun haric dislerimiz tesrif edecek ins.
Canim bazi cocuklar emeklemeden yururmus...
Bence dert etme zamani geldiginde herseyi kendileri yapiyor....
Misal benim pasa daha bugunlerde bababa dedede gibi kelimeleri soylemeye daha yeni basladi
Dis faslina gelince valla ben yaklasik 21 ocaktan beri 5.6. Disleri bekliyorum...
Disimiz 2 aydirda geldi gelecek ust yan damaklari asiri sert hala patlamadi...
Bu aralar baya huzursuz
Bacim hayirdir neden kullaniyor ki ?
Araniz mi acik bu aralar ?
Ins. Onemli birsey yoktur...
Sizede kocaman bir masaallah canim...
Sizinde 2 ay kalmis desene. ♥
Resimli yaptirip kafasinada seker hamundan bir tac koydurmayi planliyorum bakalim...
yok canım yanlış anlamamıştım sevimlilik diye düşündüm :)) teşekkür ederiz ki@minnakkartal
Bacim yukaridaki yorumumda dil ifadesi nasil cikti anlamadim..
Dalga geciyormusum gibi goatermiste duzeltmek istedim yanlis anlasilma olmasin diye ♥♥♥
Gökçe de emeklemiyor canımBu arada diş çıkarma faslı artık hic bitmeyecek di mi,ozellikle azeri kızı tecrubeni aktarir misin,kizimin emeklemeye niyeti yok normal mi
Valla bayıldım resimlere maşallah. Senmiydin diyet yapan hiiiiç ihtiyacın yok bence kilon süper görünüyo benceAaa görmüşler begenmenize sevindim kızlar hepinize teşekkür ederim![]()
GunaydiiiiinHerkese günaydın :)
Kızlar resimler instagramda
Sen bulusmaya gelcekmisingunaydın annişlerrrrrr:)
(kızlarr valla ne cok yazıyoersunuzzz, takıp edemıyorum vallaaa)