2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hangi bebek daha tatlı karar veremedim. Maşallah hepinizin ki çok güzeller ablaları da öyle..

Yazyağmuru 2 günde tekrarlamış olabilir bizde öyle olmuştu. Belki de diştir üst falansa sancılı oluyordur.
Alt yan dişler sanırım canım orası kabarmış üstte görünen birşey yok gibi

Canım diştir inş.benim kızında ingilizce yazılısı var bugün.bayağı zor.kuzular allah yardımcıları olsun

Neee azadın 4 dişimi.çok şey kaçırmışım.bizim 2 diş var 3 aydır başka tık yok
Ben demiştim benim oğlan içerde biriktirip bi kerede hepsini çıkaracak diye :) 20 günde oldu bitti :)

bu şimdi işte hareketten poz bile sayılmaz,kafasındaki mi o giydirmeye çalıştığım süeteri:KK46:
hastalıktan gözleri baygın kuzumun

Maşallah kuzucuğa

Tipi betülünde böyle ince uzun gövdesinden belli

Eki Görüntüle 1484089 Benim can özlerim...bal böcüklerim....1saat önce çektim bi türlü koyamadım buraya.akifcik çok yaramaz

Maşallah ablayla ne de keyifli

Betülü bilmeyen yok gerçi ama bi tane de ben koyayım değil mi ama
image.webp
image.webp
image.webp

İlk iki dün akşamdan hanım sarma yiyo

En sonuncusu da haftasonu kahvaltısından nutellalı ekmekle portakal suyu içerken

Kizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik

Kizlar atlaya atlaya bakabildim artik yastik kullanmaya baslamayi dusunuyorum siz bebislerinizin basinin altina yastik koyuyormusunuz koyuyosaniz nerden aldiniz ve nasil bir yastik

Canım ben bayadır kullanıyorum.başta bi bebek yastıyğı almıştım.ama şimdi kendim doldurdum saf pamuktan birazda yüksek.genizeti var horluyo diye erken başladık rahat nefes alması için.

Maşallah kuzucuğa

Eki Görüntüle 1484152 Eki Görüntüle 1484153 Eki Görüntüle 1484154

En sonuncusu da haftasonu kahvaltısından nutellalı ekmekle portakal suyu içerken

bayılyorum betulun saclarına ya kuyruga bak:KK36:

bize annem yapmıstı canım ben hep kullandım valla.kullanılmadıgını bilmiyodum.ince yastık kullanıyoruz

Veeee biz 8. Dişimizi de patlatmış bulunuyoruz, 1 yaşına min 8 dişle girme hedefimizi tutturduk bu dişte de çok bi sorun yaşamadık şükürler olsun darısı öbürlerinin başına, sanırım sırada azılar var
ohh maşallah size eh tabi bide bide o dişleri görsek mi ki sizi de bekliyoruz :))

Maşallah kuzucuğa

Eki Görüntüle 1484152 Eki Görüntüle 1484153 Eki Görüntüle 1484154

betüll saçlarının hastasıyız maşallah sana

ben arada sırada kullanıyorum ama tek yatmıyor yanımda olduğu için benim yastığa sıçrama şeklinde :))

bende pamuk yastık kullanıyorum

betülll yicem seni hastasıyım saçlarının biz öyküye sadece o yanlara taktığın tokayı takıyoz yetiyo bizde de var ondan :) maşallah kendi yiyo herşeyi

İlk aylarda varla yok arası yastıklardan kullandık sonra linenstrn bambu yastık almıştım onu kullandık ama son zamanda çok dağınık yatıyo küçük yastıkla beşik kenarındaki süngerler varya o arada sıkışır nefes alamazsa diye beşiğin içinde normal yumuşaklıkta pamuk yastıkta yatıyo büyük yastık

Tesekkurler canim:)

Biz de hic olmadi ates.ama hemsire olabilir demsti bize de

Cok guzel ozellikle ayakkabilar:KK68:

Allah yardimcin olsun.iyi ki calisyosn daha az gorcn:))hepsi mi laf sokar bunlarin arkadas ya:KK62:benmki de iyidir ama bazen sacmaliyo gercekten

Bi tuhafmis o da.simdi ne diye gelmis madem bebek gormeye mi:KK70:

Diyete devam dunur :KK20:

Masallah kuzuya:nazar:

Instagramda gormustum gelinm dye soylemiyorum cok tatli masallah:)oglusumla yakisiyolar:cool::-)

Kizin cok guzelmis canm:nazar:oglun da cok tatli.sen de erken dogm yapmistn degl mi?ne cabuk toparlandilar da adam oldular.bazen emrenin ilk fotolarina bakyorm ne kadar da ufakmis.hic buyumycekmis gibi geliyodu o zaman:)
Sğl cnm senın pasada çok tatlı 33 haftalık doğdu cnm kövezde kaldı 1,5ay nerdeyse küçücüktü çok şükür büyüyolar

Kızlar kızım bütün gece çığlık atarak uyandı kulağını kasiyor cuma günü kontrole goturmustum Dr kulağının iyilestigini söylemişti ama normal bir durum değil dişten supheleniyorum zaten iştahı da yok bugünlerde Dr arayacagim olmazsa bir daha baksın gerçekten diş mi o kadar yorgunum ki kafam kazan gibi bir de oğlum okuldan geldi öğretmen proje ödevi vermiş İngilizce dersi müze yapilacakmis of of nasıl yapcam ben ya 3. sınıf öğrencisine insan daha basit birşey verirdi:KK43:
Cnm ya kulak birdaha yenılemez bence inş gecer

Back
X