2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Veeee biz 8. Dişimizi de patlatmış bulunuyoruz, 1 yaşına min 8 dişle girme hedefimizi tutturduk bu dişte de çok bi sorun yaşamadık şükürler olsun darısı öbürlerinin başına, sanırım sırada azılar var
Maşallah bu ne hız biz 4 te kaldık hepside sıkıntılı çıktı

Ooo hekes foto paylasmis ben instigramda paylastim ama olmayanlar icin ben de paylassyim haydutnazimin resmini.Bu arada bu proje performans odevlerine ben de sinir oluyorum.

Eklentiler

• 20150406_163838.webp
    20150406_163838.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 100
hamıleyken cok cılek ıstedı canım :):)
hep yıyordum :):)
ben henuz vermedım hıc canım, hanı daha tam dogal degıldır dıye, yoksa bende yedırmek ısterım :):):
bır sey olmadı demı kuzuya ??? ( ben gerıden , aradan her yerden konuya gırıorum daaa canım )
bu arada sıgar kullanıyormusun canım , sormusun sanırım ben de kullanıyordum hamılellıkten once ama hala ıcmıyorum hıc :Ç(
Çilek sorun yapmadı şükür bugunde verıcem ben sigara yı hamileyken bıraktım artık emmeyı bıraktı içiyorum tek tük malesef zaten aklımdan hiç çıkmamıştı senin ki emiyo mu?

Canim iki tane altta var bizim onun yanındakiler kabarmış evet zor olucak galiba Dr u arayacagim eşim gelecek onu bekliyorum Dr gel derse gidelim hemen senelerdir çok uykusuz kaldım proje performans ödevleri yüzünden çok kişiye rica ettim bazı şeyleri ama çocuklar yapmadı hiç verilen ödevleri kaldırılmıştı güya bu ödevler ama vermiş yine öğretmen ben müze yapcam simdi bakalım
Dr gıttınız mı üst dişlerse biraz zor oluyo

bende pamuk yastık kullanıyorum

betülll yicem seni hastasıyım saçlarının biz öyküye sadece o yanlara taktığın tokayı takıyoz yetiyo bizde de var ondan :) maşallah kendi yiyo herşeyi
Bizim kafa çok terliyo ve buz gıbı boynu yastığını surekli ters düz edıyorum yumusak pamuklu yastık kullanıyorum bızım gıbı terleyen varmı?

bayılyorum betulun saclarına ya kuyruga bak:KK36:

bize annem yapmıstı canım ben hep kullandım valla.kullanılmadıgını bilmiyodum.ince yastık kullanıyoruz

ohh maşallah size eh tabi bide bide o dişleri görsek mi ki sizi de bekliyoruz :))

betüll saçlarının hastasıyız maşallah sana

ben arada sırada kullanıyorum ama tek yatmıyor yanımda olduğu için benim yastığa sıçrama şeklinde :))

bende pamuk yastık kullanıyorum

betülll yicem seni hastasıyım saçlarının biz öyküye sadece o yanlara taktığın tokayı takıyoz yetiyo bizde de var ondan :) maşallah kendi yiyo herşeyi

Nutella sürüp yerim onu ben

Teşekkür ederiz teyzeler çarşı pazarda bile millet önce be kadarlık diyo sonra oo saçlara bak diyo çok terletıyo ama boynunu yazım mecburen kesilecek galiba

cok tatli masallah

Allah ( cc) razi olsun bacim ♥
Senim pasaninda masaallahi var :nazar:

Bacilarim tek tek yazamiyorum kusuruma bakmayin bu aralar nolur...
Kirilmayin bana...
Inanin gozlerimi dinlendirmek icin firsat gozluyorum...
Yan disler baya sikintili cikiyor...
Bir sure boyle devam ederse doktor yolu gorunuyor..
Belki baska sikintimiz vardir...
Hepinizi opuyoruz ♥♥♥

Back
X