Merhaba annisler
Uzun suredir giremedim kizimin gribi 1 hafta surdu ardindan benimki basladi ve hala gecmedi burnum tamamen tikali kendimi gectim artik nisanin az olan istahida ucup gitti ac ac dolaniyo iyice zayifladi yemiyor ben sinir krizlerindeyim az yiyor diye soyleniyordum simdi hic yemiyor keske yine yesede az yese yoruldum bu yemek yedirme sorunundan zaten bulantilarim tavan yapti iyice 2 haftadir resmen surunuyorum annemi tekrar cagirdim bisuru bahane uretti gelmemek icin oturup agladim en zor zamanlarim allah razi olsun alt komsum ugrayip ihtiyaclarimi soruyor yemek getiriyor arada ama evde biri olmayinca cok zor 55 kiloydum 53 kiloya dustum bulantilarim gecsin diye dua ediyorum hastaneye yattiracakti doktor yatamam dedim bi 5 saat durdum nisayi babasiyla eve gonderdim hastanede perisan olmasinlar diye ayakta durmakta zorlaniyordum bulantilardan bide ustune kafami duvarlara vuracak siddette bas agrilarim eklendi serumlarda kisa sureli etkisi bi sure sonra geciyor.
Tek derdim kizim onunla ilgilenememek ihtiyaclarina cevap verememek beni iyice psikolojikman cokuntuye ugratiyor bi kadin buldum oda ben evde bakarim ama evde siz olacaksaniz isimi iyi yapamam dedi bende rahatsiz etmem cok karismam kizimin yemegini yapip yedireceksin bana bakmayacaksin dedim kabul etmedi

oyle bi cocuga baktim annesi surekli emir veriyordu ne dedi. Zor bi donemden geciyorum isyan etmiyorum sadece sabir diliyorum allah tan sizlerdende dua bekliyorum arkadaslarim.
Cok yazdim yine dertlerimi basinizi agrittim zaten giremiyorumda bu bulantilar beni hayattan soguttu hepinizi opuyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakin