2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar kusura bakmayın geçmişi okumadan dalıyorum araya ama içimi dökmem Lazım:KK43: sinirden oturmuş ağlıyorum resmen. Işten yorgun argın geldim. Yorgunluktan ölüyorum. Eve bir girdim her yer heryerde. Kahvaltı yapılmış bulaşığı yıkanmamış. Koltuklar itilmiş dğzeltilmemiş. Kırlentler etrafa saçılmış. Yattıkları yorgan yatağımızın üzerine atılmış. Eeeeee ne yapayım ben şimdi. Bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa. Evi böyle bırakıp gezmeye gitmiş kv :KK57::mad::rolleyes:
Sen de olduğu gibi bırak vur kafayı dinlen

Kızlar kusura bakmayın geçmişi okumadan dalıyorum araya ama içimi dökmem Lazım:KK43: sinirden oturmuş ağlıyorum resmen. Işten yorgun argın geldim. Yorgunluktan ölüyorum. Eve bir girdim her yer heryerde. Kahvaltı yapılmış bulaşığı yıkanmamış. Koltuklar itilmiş dğzeltilmemiş. Kırlentler etrafa saçılmış. Yattıkları yorgan yatağımızın üzerine atılmış. Eeeeee ne yapayım ben şimdi. Bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa. Evi böyle bırakıp gezmeye gitmiş kv :KK57::mad::rolleyes:
işten gelince insanın yapmak istediği tek şey kuzusuyla ilgilenmekken gel de sinir olma tabi boşver canım sen de mutfağı odayı kapat kırlentleri itele al kuzunu kaynaş biraz kv den gelince hadi bi işin ucundan tutalım de işleri üstüne pasla olmadı

Allahım ya dusuncesizlige bak hiç elleme gelince gözünün önünde yap ki utansın

Bizimki en son 6aylıkken baktı. Geçen söyledim bakalım mı diye 1 yaşında bakıcam dedi. Sen bu zamana kadar kıyma etsuyu falan vermiyormuydun?
Veriyodm et kemik suyu her çorbasına koyuyorm bazende kiyma koyuyodum

canım benim bildiğim azerikizi91 azerikizi91 vardı değerleri düşük olan biraz artmıştı sanırım damlayla düzenli kullanmıştı diye hatırlıyorum bizim ki 10.9 du altı damla kullanıyoruz bütün çorbalarını et veya kemik suyuyla yapıyorum hoş çok yemiyo pekmez ağzına sürmez ama burada pekmezden fayda görende olmuştu senin değerlerin nasıl benim ki hep düşük doktor genetik yatkınlıkta olabiliyor demişti bize sınırda olduğu için[/QUOTE]
Benimde
Demirim hep dusuk hep Demir hapları kullandm depom bile yoktu

Canim yükselir değerleri inşallah üzülme yumurta sarısı ben hergun veriyordum simdi beyazini da verdiğim için gün aşırı veriyorum yumurta sarısı da kan yapıyor pekmez ama en önemlisi et ürünleri kan yapıyor her yemeğini kıymalı yap köftesini de hergun ver yukselene kadar yükselir inşallah kan ilacı veriyormuydun
Kan ilaci 4 damla ama cok aksattm ben bi gun veriyodum 5 gun unutoyodm bazi dr lar karsiya insani ikilemde birakiolar cok düzenli kullanmadm hic of ya bnm yuzumdenmi oldu smdi bole 10 damla ferrum ztn Kabızlık yapio keske düzenli kullansaydm

canım benim bildiğim azerikizi91 azerikizi91 vardı değerleri düşük olan biraz artmıştı sanırım damlayla düzenli kullanmıştı diye hatırlıyorum bizim ki 10.9 du altı damla kullanıyoruz bütün çorbalarını et veya kemik suyuyla yapıyorum hoş çok yemiyo pekmez ağzına sürmez ama burada pekmezden fayda görende olmuştu senin değerlerin nasıl benim ki hep düşük doktor genetik yatkınlıkta olabiliyor demişti bize sınırda olduğu için
Benimde

Kan ilaci 4 damla ama cok aksattm ben bi gun veriyodum 5 gun unutoyodm bazi dr lar karsiya insani ikilemde birakiolar cok düzenli kullanmadm hic of ya bnm yuzumdenmi oldu smdi bole 10 damla ferrum ztn Kabızlık yapio keske düzenli kullansaydm[/QUOTE]
canım ben hep düzenli kullandım ama sınırda burada hiç kullanmayıp kan değerleri çok ii olanda var dediğim gibi biraz genetikte önemli bide aksatmadan ver bakalım kısa süre de toparlar inşallah bide yine burda ferrum yerine başka bir damla kullanan vardı kabızlık yapmayan santafer miydi ya emin olamadım doktoruna onu da sorsan mı

Sen de olduğu gibi bırak vur kafayı dinlen
Valla öyle yapıyorun. Yatak odasına attıkları yorganı toparladım. Gittim Gökçe'nin yeni çıkan bulaşıklarını yıkadım. Onların hiç birşeyine dokunmadım. Eşimi Aradım çok yorgunum yemek yapamıcam gelirken bişeyler al dedim. Hayırdır dio. Yok bişey çok yorgunum sadece dedim. Tamam dedi. Gökçe ile takılıyoruz.
işten gelince insanın yapmak istediği tek şey kuzusuyla ilgilenmekken gel de sinir olma tabi boşver canım sen de mutfağı odayı kapat kırlentleri itele al kuzunu kaynaş biraz kv den gelince hadi bi işin ucundan tutalım de işleri üstüne pasla olmadı
Yok canım ben diyemem ki öyle :( keşke diyebilsem bende mutfağa salona dokunmuyorum eşim mi yapar yoksa gelince onlar mı yapar bilmiyorum. Kendileri bilir.
Allahım ya dusuncesizlige bak hiç elleme gelince gözünün önünde yap ki utansın
gözünün önünde de yapmıcam. Utanırsa kendi yapar yapmazsa kalır :) eşim ARada kalacak ona üzülüyorum :(

Valla öyle yapıyorun. Yatak odasına attıkları yorganı toparladım. Gittim Gökçe'nin yeni çıkan bulaşıklarını yıkadım. Onların hiç birşeyine dokunmadım. Eşimi Aradım çok yorgunum yemek yapamıcam gelirken bişeyler al dedim. Hayırdır dio. Yok bişey çok yorgunum sadece dedim. Tamam dedi. Gökçe ile takılıyoruz.

Yok canım ben diyemem ki öyle :KK43: keşke diyebilsem bende mutfağa salona dokunmuyorum eşim mi yapar yoksa gelince onlar mı yapar bilmiyorum. Kendileri bilir.

gözünün önünde de yapmıcam. Utanırsa kendi yapar yapmazsa kalır :) eşim ARada kalacak ona üzülüyorum :KK43:
neyse diyemesen de yapma aynı dediğin gibi görünce kendi anlasın yani inşallah anlar

canım benim bildiğim azerikizi91 azerikizi91 vardı değerleri düşük olan biraz artmıştı sanırım damlayla düzenli kullanmıştı diye hatırlıyorum bizim ki 10.9 du altı damla kullanıyoruz bütün çorbalarını et veya kemik suyuyla yapıyorum hoş çok yemiyo pekmez ağzına sürmez ama burada pekmezden fayda görende olmuştu senin değerlerin nasıl benim ki hep düşük doktor genetik yatkınlıkta olabiliyor demişti bize sınırda olduğu için
Benimde

Kan ilaci 4 damla ama cok aksattm ben bi gun veriyodum 5 gun unutoyodm bazi dr lar karsiya insani ikilemde birakiolar cok düzenli kullanmadm hic of ya bnm yuzumdenmi oldu smdi bole 10 damla ferrum ztn Kabızlık yapio keske düzenli kullansaydm[/QUOTE]
Canım kendini suçlama ben merak ettiğim için sordum bende kabızlık nedeniyle kullanmsdim hic 11.8 çıktı genetik yapıyla da ilgilidir biraz daha ete ağırlık verirsin Jan ilacida kullanınca normale döner inşallah

Geçmiş olsun cnm nasıl şimdi iyi mi?
Iyi canim cok şükür bugunde annem ameliyat oldu kv biraktim kizi anneme bakmaya hastaneye gittim oda iyi cok şükür mecburen tıpış tıpış eve geldim kp de 2 gun sonra ameliyat olcak ama Allah razi olsun kv den uyuttu yedirdi oynatti ben rahat gittim geldim

Geçmiş olsun cnm nasıl şimdi iyi mi?
Iyi canim cok şükür bugunde annem ameliyat oldu kv biraktim kizi anneme bakmaya hastaneye gittim oda iyi cok şükür mecburen tıpış tıpış eve geldim kp de 2 gun sonra ameliyat olcak ama Allah razi olsun kv den uyuttu yedirdi oynatti ben rahat gittim geldim

Oha demek istiyorum valla benim kv ben evde olmayim benim yatagima kadar toplar kaldiki kizimla evde yalniz kaldilar hem uyutmus hem yemek yapmis hem yedirmis geldigimdede oyun oynuyorlardi ve ev tertemiz cok ayip gercekten kafin olarak yakistiramadim kaldiki kendi evi degil dagitsin

Back
X