2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oha demek istiyorum valla benim kv ben evde olmayim benim yatagima kadar toplar kaldiki kizimla evde yalniz kaldilar hem uyutmus hem yemek yapmis hem yedirmis geldigimdede oyun oynuyorlardi ve ev tertemiz cok ayip gercekten kafin olarak yakistiramadim kaldiki kendi evi degil dagitsin
Benim annemde öyle canım. Ben yokken temizliği yemeği yapar :) geldiğinde bende eşimde annem gitmesin istiyoruz. Ama kv çalıştığımı be yorulduğumu bildiği halde böyle işte. Dünde dağınıktı ev ama Bulaşık yoktu. Toparlamıştım heryeri. Herhalde bu kız hem çalışıp hem bizim dağınıklığımızı toplayabiliyorsa bulaşıklarımızıda yıkar Demiş.:KK53:

Cins hepsi bunların ya :) telefonumu rahat bıraksın diye benzer bi oyuncak telefon aldım oyuncak iPhone ses falan da çıkıyor, eline aldı fırlattı bi daha yüzüne bakmadı. Sürekli tırmanıyor bu çocuk ben anlamadım valla. Bişey bulamazsa ataktayken bacağıma tırmanmaya çalışıyor , bi de olmuyor diye ağlıyor :KK70:
@hiraysen hayırlı olsun dünürüm :KK66:
BiZim evde de bozuk note3 vardı. Telefonumuza elleşmesin die onu verdik eline. Beğenmeyip Attı :)

Canım bizim 1 ay önce 9.6.düşük diye ferrum şurup verdi.tekrar bakıldı 9.3 e düşmüş.şuruba ve et destekli devam dedi

Ben yanıma birinide alıyorum biyere çıkarken çünkü bebek arabasında sıkılıyo kucağıma gelmek istiyo.arabayıda yanımdaki sürüyo:))

Canım ya...şimdiye kadar atlatmışsındır umarım.yavaş yavaş yaparsın işlerini kv ye çaktırma boşver.eşini de üzmemiş olursun.sabır arkadaşım sabır...kızınla vakit geçirince unutursun herşeyi inş.

Hayırlı olsunnnn.......:):-):-)

Geçmiş olsun canım annene.umarım daha iyidir.ne ameliyatı olmuştu.belki yazmışsındır ama görmedim.bu arada kv konususunda çok şanslısın.benim üst katta oturuyo.bırak çocuk bırakmayı evimin işini yapmasını görmeye tahammülüm yok.tabi çaktırmıyorum ve eşim için görüşüyorum bişe yok gibi....

Ya bu tırmanma benimde derdim.heryere o kısa bacağı atıyo.düşerim diye korkmuyo.evimin girişinde basamak var gün boyu inip çıkıyo.her şeyin üstüne çıkıyo bi yürüse acaba neler yapar.bu arada oyuncakta oynamıyo ama yanına oturursam biraz oynar
Yok canım hiç dokunmadım. Çok da yorgun geldim işten. Iki gündür hizmetçiliklerini Yaptığım yeter. Biri biraz da beni düşünsün. Ben işten yorgun argın gelip onlara yemek hazırlıyorum. Sofraya yardım yok. Kaldırmaya yardım yok. Bulaşığa yardım yok. Bari kendi bulaşıklarını yıkasınlar. O bulaşıkları ben işteyken çıkarmışlar. Evde olsam gene tamam dicem ama.

Kızlar kusura bakmayın geçmişi okumadan dalıyorum araya ama içimi dökmem Lazım:KK43: sinirden oturmuş ağlıyorum resmen. Işten yorgun argın geldim. Yorgunluktan ölüyorum. Eve bir girdim her yer heryerde. Kahvaltı yapılmış bulaşığı yıkanmamış. Koltuklar itilmiş dğzeltilmemiş. Kırlentler etrafa saçılmış. Yattıkları yorgan yatağımızın üzerine atılmış. Eeeeee ne yapayım ben şimdi. Bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa. Evi böyle bırakıp gezmeye gitmiş kv :KK57::mad::rolleyes:
Canım sinirlenmemek elde değil kv yaptığı tam düşüncesizlik ama sen yine de sakin ol esinle aran kötü olmasın hem gökçe de etkilenmesin.

Canım sinirlenmemek elde değil kv yaptığı tam düşüncesizlik ama sen yine de sakin ol esinle aran kötü olmasın hem gökçe de etkilenmesin.
Bugüne kadar ben eşime hiç laf söyletmedim. Oda bana söyletmedi çok şükür. Inşallah bügünde anlar beni. Kendimi Hizmetçileri gibi hissetmeye başladım. Bütün gün misafirlikte gezip akşam benden yemek bekliyorlar. Sofrayı kur kaldır bulaşıkları hallet vs. Bide arkalarını topla. 3 günde Öldüm resmen.

Hayırlı olsun dişiniZ :)))))

Hayirli olsun canım:)

@hiraysen gözünüz aydin canim

Gözün aydın canım hayırlı olsun dişiniz :))
annene geçmiş olsun canım kv den de Allah razı olsun ne güzel destek olmuş sana

azad ve sınır tanımaz haydutlukları :))

@hiraysen hayırlı olsun canım dişiniz

Cins hepsi bunların ya :) telefonumu rahat bıraksın diye benzer bi oyuncak telefon aldım oyuncak iPhone ses falan da çıkıyor, eline aldı fırlattı bi daha yüzüne bakmadı. Sürekli tırmanıyor bu çocuk ben anlamadım valla. Bişey bulamazsa ataktayken bacağıma tırmanmaya çalışıyor , bi de olmuyor diye ağlıyor :KK70:

Canım bizim 1 ay önce 9.6.düşük diye ferrum şurup verdi.tekrar bakıldı 9.3 e düşmüş.şuruba ve et destekli devam dedi

Ben yanıma birinide alıyorum biyere çıkarken çünkü bebek arabasında sıkılıyo kucağıma gelmek istiyo.arabayıda yanımdaki sürüyo:))

Canım ya...şimdiye kadar atlatmışsındır umarım.yavaş yavaş yaparsın işlerini kv ye çaktırma boşver.eşini de üzmemiş olursun.sabır arkadaşım sabır...kızınla vakit geçirince unutursun herşeyi inş.

Hayırlı olsunnnn.......:):-):-)

Geçmiş olsun canım annene.umarım daha iyidir.ne ameliyatı olmuştu.belki yazmışsındır ama görmedim.bu arada kv konususunda çok şanslısın.benim üst katta oturuyo.bırak çocuk bırakmayı evimin işini yapmasını görmeye tahammülüm yok.tabi çaktırmıyorum ve eşim için görüşüyorum bişe yok gibi....

Ya bu tırmanma benimde derdim.heryere o kısa bacağı atıyo.düşerim diye korkmuyo.evimin girişinde basamak var gün boyu inip çıkıyo.her şeyin üstüne çıkıyo bi yürüse acaba neler yapar.bu arada oyuncakta oynamıyo ama yanına oturursam biraz oynar

@hiraysen hayırlı olsun canım dişiniz

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim canım maşesef anlıyacağını sanmam kasıtlı bırakmış demekki yorgan senin yatağın üstünde dırduğuna göre allah yardımcın olsun

A apriori11 arada betülünde heyheyleri geliyo deli ediyo beni geçen gün artık rn son çubuk kraker alıp verdik eline de sustu bebek arabasında

@mutube allah razı olsun kv denden işte çok mu zor arkandan güzel konuşturmak ama anlamıyo bu millet

@yaz yagmuru ay ablamdan biliyorum bi tutturdular mı bitmiyo dertleri neyseki anlaşmışsınız hadi geçmiş olsun

Hadi gözünüz aydın olsun inşallah sıkıntı yaşamadan çıkarır hiramiz.
tesekkurederiz teyzeler:) gordugumde aglicaktim cok duygulandim. Ama iki gundr bnii isirmaya calisiyodu

Yanliz moralmcok bozuk bn mutfaktayken kv biskuviyi caya batirp hiraya vermis agzi yanmis ufledimdiyo ama cocuk ciglkk cigliga agliyodu sok oldum.

Senin oğlan dağcı olacak belli bence yeteneğini göz ardı etme canım. sen izin vermedikce oda yapıyor hadi yap oğlum de emin ol ona çok cazip gelmeyecek.

kızlar Kaş dolgusu yaptıran varmı hiç. Sarışın olduğum için kaslarimda az doğumdan sonra iyice azaldı. Nasıl yapiliyo yaptirip memnun kalan varmı aranızda.
Ben de düşünüyorum da emzirme bittikten sonra yaptırıcam, benim kaşlar iyi de dökülen yerler var kalemle dolduruyorum, oraları kalıcı yaptırıcam.

BiZim evde de bozuk note3 vardı. Telefonumuza elleşmesin die onu verdik eline. Beğenmeyip Attı :)
Cingözler bunlar ya bizi suya götürüp susuz getirir.

Yanliz moralmcok bozuk bn mutfaktayken kv biskuviyi caya batirp hiraya vermis agzi yanmis ufledimdiyo ama cocuk ciglkk cigliga agliyodu sok oldum.
Senin kv de ya seni yakıyor ya yavrunu azcık uzak durun bence :( geçmiş olsun gelinime nazarlar değdi tabi

Senin oğlan dağcı olacak belli bence yeteneğini göz ardı etme canım. sen izin vermedikce oda yapıyor hadi yap oğlum de emin ol ona çok cazip gelmeyecek.[/QUOTE
Bi de öyle deneyeyim ama sanmıyorum bırakacağını. Bişey hoşuna gidince takıyıor kafayı

Bugüne kadar ben eşime hiç laf söyletmedim. Oda bana söyletmedi çok şükür. Inşallah bügünde anlar beni. Kendimi Hizmetçileri gibi hissetmeye başladım. Bütün gün misafirlikte gezip akşam benden yemek bekliyorlar. Sofrayı kur kaldır bulaşıkları hallet vs. Bide arkalarını topla. 3 günde Öldüm resmen.
Canım benim kv geldiğinde gorumcem ve kızı da geliyor yer içer dağıtırlar. Bir de evlerindeki duzenlerinin olmasıni isterler sampuandan sabunlarina kadar alır eşim. kendi evlerinde yemek pismez temizliği temizlikci yapar 15 günde bibir.ama bize gelince durup durup gorumcem evi temizleyelimmi der isguzar halbuki ben her sabah onlar uyurken ev temizler özel kahvaltı hazirlarim onlara oglene kadar sofradan kalkmazlar miy miy sonra suslenip gezme derdine düşerler bende habire arkalarini toplar murfaktan cikamam.dogumumda geldiler eşim onlara sofra kurdu düşün sonra biz fazla kalmayalim siz herseyi hallediyosunuz deyip gezmeye urgupe gectiler. önümüzdeki hafta adanaya gidiyoruz benim hizmetcilik devam anlayacağın.

Allahım ne kv ler var ya. Benimki de ne zaman temizliğe ya da işe başlasam otur bi kahve keyfi yapalım sonra yavaş yavaş beraber yaparız diyor :) kendi evinde de bizde de. Hele yemeği hep kendisi yapar oğlu özlemiştir diye, benim de canıma minnet :) bu ay sonu geliyo azcık rahat ederim

Canım benim kv geldiğinde gorumcem ve kızı da geliyor yer içer dağıtırlar. Bir de evlerindeki duzenlerinin olmasıni isterler sampuandan sabunlarina kadar alır eşim. kendi evlerinde yemek pismez temizliği temizlikci yapar 15 günde bibir.ama bize gelince durup durup gorumcem evi temizleyelimmi der isguzar halbuki ben her sabah onlar uyurken ev temizler özel kahvaltı hazirlarim onlara oglene kadar sofradan kalkmazlar miy miy sonra suslenip gezme derdine düşerler bende habire arkalarini toplar murfaktan cikamam.dogumumda geldiler eşim onlara sofra kurdu düşün sonra biz fazla kalmayalim siz herseyi hallediyosunuz deyip gezmeye urgupe gectiler. önümüzdeki hafta adanaya gidiyoruz benim hizmetcilik devam anlayacağın.
Allah kolaylık versin canım. Bide kadın olacaklar. Bizi en iyi onlar anlamalı oysa ki. Ama nerdeeeee

Ben de düşünüyorum da emzirme bittikten sonra yaptırıcam, benim kaşlar iyi de dökülen yerler var kalemle dolduruyorum, oraları kalıcı yaptırıcam.

Cingözler bunlar ya bizi suya götürüp susuz getirir.

Senin kv de ya seni yakıyor ya yavrunu azcık uzak durun bence :KK43: geçmiş olsun gelinime nazarlar değdi tabi
Valla yakti kadn bizi. Zaten alisveristeydim aradi kapiyi acsana diyo dedim evde yokum tmm ozmn annende bekliyim seni dedi. Tamam haklid gorcek tabi torununu ama insan arar evdemisin diye. Esimle kavga ede ede geldik eve onun yuzunden.bide bu yaptgi iyice canimi skti.

Geçmiş olsun fıstığa yalnız bırakamıyoruz başkasıyla da mı bırakamıcaz nedir bu dikkatsizlik yahu
5dk birakmaya gelmiyo oyle aglayinca odaya isinlandim resmen

Kızlar benim kızım son zamanlarda peynir yemek istemiyor labne veriyordum sonra normal yağlı teneke peynirini aksamdan suya koyup öyle verdim çok tuzlu çünkü önceleri yiyiyordu sonra yemek istemedi labne aldım tekrar onuda yemiyor siz hangi peynirden veriyorsunuz hangi marka onerilerinizi bekliyorum
Çeçil peynir var onu çok seviyo Gökçe. Labneyi önce yiyordu artık tükürüyor.

yapma o zaman canım ya kullandırma kendini ne garip insanlar ,gıcık oldum valla

Benim kizimda cok kansiz olanlardan ama ferrumun duzenli kullanip yeni yeni ete gecip hallettik diyebilirim korkma toparlar seninki de L Lilium3 uykuduzluk istahsizlik buna bagli olabilir demisti dr muz. Kahvalti konusu gecmis ben bebe biskuvisi hipp bir yumurta sarisi labne peynir pekmez ve ceviz karistirio veriyorum yiyor. Ayri ayri verdigimde de yiyor. Boregi de sevdi. Bole degisik seyler yiyip beni sasirtiyor. Mesela misir ekmegiyle karalahana corbasini yedi beni sok etti.

Back
X