- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
Yanliz moralmcok bozuk bn mutfaktayken kv biskuviyi caya batirp hiraya vermis agzi yanmis ufledimdiyo ama cocuk ciglkk cigliga agliyodu sok oldum.
Hiiiii aaay içim gitti..kıyamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanliz moralmcok bozuk bn mutfaktayken kv biskuviyi caya batirp hiraya vermis agzi yanmis ufledimdiyo ama cocuk ciglkk cigliga agliyodu sok oldum.
yapmayın kızlar ya,deterjan da benzer şeyler yazmış,valla ben burdan doğru sinir oldum,Bugüne kadar ben eşime hiç laf söyletmedim. Oda bana söyletmedi çok şükür. Inşallah bügünde anlar beni. Kendimi Hizmetçileri gibi hissetmeye başladım. Bütün gün misafirlikte gezip akşam benden yemek bekliyorlar. Sofrayı kur kaldır bulaşıkları hallet vs. Bide arkalarını topla. 3 günde Öldüm resmen.
Geçmiş olsun canım.Iyi canim cok şükür bugunde annem ameliyat oldu kv biraktim kizi anneme bakmaya hastaneye gittim oda iyi cok şükür mecburen tıpış tıpış eve geldim kp de 2 gun sonra ameliyat olcak ama Allah razi olsun kv den uyuttu yedirdi oynatti ben rahat gittim geldim
Daha gelmedi hatta. Haber vermekte yok.isimdeyimgucumdeyim bu ne terbiyesizlik yaa toplayıp yardım edeceği yerde dagitip bide gezmeye mi gitmiş utanmadan. Çok sinir oldum kv ne
![]()
benim rahmetli kv dem de öyledi ben çalışıyorum diye hiç kıyamadı eşimden çok benim sevdiğim yemekleri hazırlardı bir de her yemek Dönüşü ertesi günün Yemeğini de hazırlar kaba koyar verirdi mekanı cennet olsun çok severdimAllahım ne kv ler var ya. Benimki de ne zaman temizliğe ya da işe başlasam otur bi kahve keyfi yapalım sonra yavaş yavaş beraber yaparız diyor :) kendi evinde de bizde de. Hele yemeği hep kendisi yapar oğlu özlemiştir diye, benim de canıma minnet :) bu ay sonu geliyo azcık rahat ederim
ben ona ağzımı açıp bişey demedim ki hiç. Neyin kastı anlamıyorum.@hiraysen hayırlı olsun canım dişiniz
isimdeyimgucumdeyim canım maşesef anlıyacağını sanmam kasıtlı bırakmış demekki yorgan senin yatağın üstünde dırduğuna göre allah yardımcın olsun
A apriori11 arada betülünde heyheyleri geliyo deli ediyo beni geçen gün artık rn son çubuk kraker alıp verdik eline de sustu bebek arabasında
M mutube allah razı olsun kv denden işte çok mu zor arkandan güzel konuşturmak ama anlamıyo bu millet
@yaz yagmuru ay ablamdan biliyorum bi tutturdular mı bitmiyo dertleri neyseki anlaşmışsınız hadi geçmiş olsun
Offfff öyle bişey ben Yaptım bi kezYanliz moralmcok bozuk bn mutfaktayken kv biskuviyi caya batirp hiraya vermis agzi yanmis ufledimdiyo ama cocuk ciglkk cigliga agliyodu sok oldum.
Ben sinirden Ağladımyapmayın kızlar ya,deterjan da benzer şeyler yazmış,valla ben burdan doğru sinir oldum,
İnsan ne ederse kendine eder derler ya onlar böyle yapar ama ben onları hiç aramiyorum nasılsınız diye onlara gidince de soğuk davraniyorum zaten bu onlara yeter. Insan Güler yüz gormedikten sonra işleri olsa ne yazar hem o işler sayesinde oturup muhabbet etmemiş oluyorum.yapma o zaman canım ya kullandırma kendini ne garip insanlar ,gıcık oldum valla
Canım bizim 1 ay önce 9.6.düşük diye ferrum şurup verdi.tekrar bakıldı 9.3 e düşmüş.şuruba ve et destekli devam dedi
Ben yanıma birinide alıyorum biyere çıkarken çünkü bebek arabasında sıkılıyo kucağıma gelmek istiyo.arabayıda yanımdaki sürüyo:))
Canım ya...şimdiye kadar atlatmışsındır umarım.yavaş yavaş yaparsın işlerini kv ye çaktırma boşver.eşini de üzmemiş olursun.sabır arkadaşım sabır...kızınla vakit geçirince unutursun herşeyi inş.
Hayırlı olsunnnn.......:)
Geçmiş olsun canım annene.umarım daha iyidir.ne ameliyatı olmuştu.belki yazmışsındır ama görmedim.bu arada kv konususunda çok şanslısın.benim üst katta oturuyo.bırak çocuk bırakmayı evimin işini yapmasını görmeye tahammülüm yok.tabi çaktırmıyorum ve eşim için görüşüyorum bişe yok gibi....
Ya bu tırmanma benimde derdim.heryere o kısa bacağı atıyo.düşerim diye korkmuyo.evimin girişinde basamak var gün boyu inip çıkıyo.her şeyin üstüne çıkıyo bi yürüse acaba neler yapar.bu arada oyuncakta oynamıyo ama yanına oturursam biraz oynar
Canım bizim 1 ay önce 9.6.düşük diye ferrum şurup verdi.tekrar bakıldı 9.3 e düşmüş.şuruba ve et destekli devam dedi
Ben yanıma birinide alıyorum biyere çıkarken çünkü bebek arabasında sıkılıyo kucağıma gelmek istiyo.arabayıda yanımdaki sürüyo:))
Canım ya...şimdiye kadar atlatmışsındır umarım.yavaş yavaş yaparsın işlerini kv ye çaktırma boşver.eşini de üzmemiş olursun.sabır arkadaşım sabır...kızınla vakit geçirince unutursun herşeyi inş.
Hayırlı olsunnnn.......:)
Geçmiş olsun canım annene.umarım daha iyidir.ne ameliyatı olmuştu.belki yazmışsındır ama görmedim.bu arada kv konususunda çok şanslısın.benim üst katta oturuyo.bırak çocuk bırakmayı evimin işini yapmasını görmeye tahammülüm yok.tabi çaktırmıyorum ve eşim için görüşüyorum bişe yok gibi....
Ya bu tırmanma benimde derdim.heryere o kısa bacağı atıyo.düşerim diye korkmuyo.evimin girişinde basamak var gün boyu inip çıkıyo.her şeyin üstüne çıkıyo bi yürüse acaba neler yapar.bu arada oyuncakta oynamıyo ama yanına oturursam biraz oynar
Masaallah subhanallah bacim cok tatli ♥♥♥
Bacilarim bizim forumun kizlari hepsi birbirinden guzel ama...
Erkeklerimizde yakisikli tabi ♥♥♥
Rabb'im nazarlardan korusun hepsini
Gecmis olsun bacim ...
Ins. Onemli birsyi yoktur...
Korkmustir kuzum benim ya
Allah (c.c) rahmet etsin ...
Ailesine sabir versin ...
Rabb'im kimseye evlat acisi yasatmasin..
(AMIN )
Stankim hosgeldin
Bana kirgin misin ?
Ozur dilerim
Bu arada masaalah forumumuzun ilk yuruyeni Arda oldu ( Yanilmiyorsam )
Dislerden su an bizde cekiyoruz ...
En kisa zamanda cikartsinlar ins♥
Gecmis olsun bacim ♥
Cani cok acimistir kiyamam ya ..
Benimkide hergun basini belaya sokacak yerler arayisinda ....
Bir sure pur dikkat gozetmek zorundayiz da nereye kadar
Masaallah Ervosumuza 10. ayini deviriyor demek...
Ins. Sonuclariniz guzel cikar bacim ♥
Bu arada bulusma haftasonuymus...
Ins. Oglum o zamana kadar toparlanirda bizde geliriz ♥♥♥
Sagol cnm sanada cok gecmis olsun kv cok gicik oldumOfffff öyle bişey ben Yaptım bi kezo ağladı ben ağladım.
Çok geçmiş olsun
Sağol canım.Sagol cnm sanada cok gecmis olsun kv cok gicik oldum
Çok kıskandım:/benim rahmetli kv dem de öyledi ben çalışıyorum diye hiç kıyamadı eşimden çok benim sevdiğim yemekleri hazırlardı bir de her yemek Dönüşü ertesi günün Yemeğini de hazırlar kaba koyar verirdi mekanı cennet olsun çok severdim
Eminim bilmiyordır yerlerini yemesin insanı. Yeryüzünde bi kaynana yoktur ki gelini arkasını döner dönmez tüm evi karıştırsın. Seninki de tüm çekmeceleri talan etmiştir. Yerlerini biliyordur da işine gelmemiştirKızlar yanlış duymuşum bulaşıkları yıkayan yok hatta üstüne Bulaşık çıktı onlarda bırakılıp gidildi. Eşim fark etti durumu. Kardeşi yokken benim Yanımda kardeşine söylendi niye yıkamamış diye (annesine bişey demedi) şimdi eşim yıkıyor.
Bide dioki kv. Bulaşık makinesini boşaltacakmış ama yerlerini bilememiş. Makinayıda ben gece çalıştırmıştım. Sabah işe giderken boşaltamamıştım. Makina olmayınca elerine yapışır korkusu ile yıkamamışlar sanırım. Buarada kaynımda suratmı yapıyor ne. Anlayamadım.
keşke daha erken gitse yahu Allahtan eşinle aranıza giremiyo Rabbim nazardan korusun siz hep birbirinize böyle olun onlar gelip gidiciKızlar yanlış duymuşum bulaşıkları yıkayan yok hatta üstüne Bulaşık çıktı onlarda bırakılıp gidildi. Eşim fark etti durumu. Kardeşi yokken benim Yanımda kardeşine söylendi niye yıkamamış diye (annesine bişey demedi) şimdi eşim yıkıyor.
Bide dioki kv. Bulaşık makinesini boşaltacakmış ama yerlerini bilememiş. Makinayıda ben gece çalıştırmıştım. Sabah işe giderken boşaltamamıştım. Makina olmayınca elerine yapışır korkusu ile yıkamamışlar sanırım. Buarada kaynımda suratmı yapıyor ne. Anlayamadım.
bende çok yaşayamadım bir buçuk yıl sonra vefat etti evlendikten ama hep bi kız torun istiyodu bide çalışıyosun ben bakarım diyodu hoş mirayı tanısa bakmak istermiydi bilmiyorum kader nasip olmadı dualarımızda artık şükür ki kısa da olsa güzel geçirdik zamanımızıÇok kıskandım:/
bu defa gercekten bir umut kaldi hayirlu olsunbu aradaDisimizzzzzz ciktiiiiii