2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
keşke daha erken gitse yahu Allahtan eşinle aranıza giremiyo Rabbim nazardan korusun siz hep birbirinize böyle olun onlar gelip gidici

bende çok yaşayamadım bir buçuk yıl sonra vefat etti evlendikten ama hep bi kız torun istiyodu bide çalışıyosun ben bakarım diyodu hoş mirayı tanısa bakmak istermiydi bilmiyorum kader nasip olmadı dualarımızda artık şükür ki kısa da olsa güzel geçirdik zamanımızı
Allah rahmet eylesin canım. O görüyordur yavru Kartal'ı ;) ve eminim bakardı. Benim kv bakamam Demişti. Gerçi baktıracak da yoktu ;)
Sağol canım inşallah :) bazen eşimin değil de kv nin kompleks yaptığını düşünüyorum benim üç Kuruş fazla kazanmamı.

Ayy ne konusmussunuz yaw :) bu da bizim dis pastamiz teyzem ve annemin eseri :) IMG-20150408-WA0004.webp

oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diye:KK62:inşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı

Benim haydut da bi durmuyor o yüzden bir ay önce azcık düzgün yakaladığım bi fotoyu koydum :) son fotoların hepsinde telefonu almaya çalıştığı için suratı ekrana yapışık çıkıyor şekil bir a :)
Maşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyor

Maşallah kuzucuğa

Tipi betülünde böyle ince uzun gövdesinden belli

Maşallah ablayla ne de keyifli

Betülü bilmeyen yok gerçi ama bi tane de ben koyayım değil mi ama
Eki Görüntüle 1484152 Eki Görüntüle 1484153 Eki Görüntüle 1484154

İlk iki dün akşamdan hanım sarma yiyo

En sonuncusu da haftasonu kahvaltısından nutellalı ekmekle portakal suyu içerken
Ben görmemiştim koyduğun iyi oldu. 10 aylık bebenin bu kadar saçı mı olur maşallah çok güzel Allah nazarlardan korusun. Senin kızı kesin burdan biri kapmıştır ama ben yine sorayım dedim yoksa talibiz :)

oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diye:KK62:inşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Geçmiş olsun canım içini ferah tut yoktur öyle birşey inşallah cabuk iyileşir Keremcik

Kızlar yanlış duymuşum bulaşıkları yıkayan yok hatta üstüne Bulaşık çıktı onlarda bırakılıp gidildi. Eşim fark etti durumu. Kardeşi yokken benim Yanımda kardeşine söylendi niye yıkamamış diye (annesine bişey demedi) şimdi eşim yıkıyor.
Bide dioki kv. Bulaşık makinesini boşaltacakmış ama yerlerini bilememiş. Makinayıda ben gece çalıştırmıştım. Sabah işe giderken boşaltamamıştım. Makina olmayınca elerine yapışır korkusu ile yıkamamışlar sanırım. Buarada kaynımda suratmı yapıyor ne. Anlayamadım.
Anlamışlardır canım esinde kızmış kaynina iyi olmuş anlasinlar senin yorgunluğun sana yetiyor zaten eşin de sessiz kalmamış duruma ne güzel

İnş ya.dualarımdasın canım.Rabbim şifasını versin inş

geçmiş olsun keremciğe inşallh çabuk iyileşir domuz gribi falanda değildir umarım ilaçta hemen etki eder birazda olsun uyusun

Kızlar kusura bakmayın geçmişi okumadan dalıyorum araya ama içimi dökmem Lazım:KK43: sinirden oturmuş ağlıyorum resmen. Işten yorgun argın geldim. Yorgunluktan ölüyorum. Eve bir girdim her yer heryerde. Kahvaltı yapılmış bulaşığı yıkanmamış. Koltuklar itilmiş dğzeltilmemiş. Kırlentler etrafa saçılmış. Yattıkları yorgan yatağımızın üzerine atılmış. Eeeeee ne yapayım ben şimdi. Bu nasıl bir düşüncesizlik yaaa. Evi böyle bırakıp gezmeye gitmiş kv :KK57::mad::rolleyes:
Şöyle yapıp bide onları baş tacı etmemizi bekliyorlar ya inanamıyorum. İlerde bende kv olucam biliyorum ama onlara hiç karışmıcağıma şimdiden söz veriyorum kendi kendime.
Iyi canim cok şükür bugunde annem ameliyat oldu kv biraktim kizi anneme bakmaya hastaneye gittim oda iyi cok şükür mecburen tıpış tıpış eve geldim kp de 2 gun sonra ameliyat olcak ama Allah razi olsun kv den uyuttu yedirdi oynatti ben rahat gittim geldim
Çok geçmiş olsun annene.. İnş. kısa sürede toparlanır.
kızlar Kaş dolgusu yaptıran varmı hiç. Sarışın olduğum için kaslarimda az doğumdan sonra iyice azaldı. Nasıl yapiliyo yaptirip memnun kalan varmı aranızda.[/QUOTE
Facemde biri video paylaşmıştı bende orda izledim. Kalem gibi boyadı. Acaba zamanla geçmiyo mu.
Allahım ne kv ler var ya. Benimki de ne zaman temizliğe ya da işe başlasam otur bi kahve keyfi yapalım sonra yavaş yavaş beraber yaparız diyor :) kendi evinde de bizde de. Hele yemeği hep kendisi yapar oğlu özlemiştir diye, benim de canıma minnet :) bu ay sonu geliyo azcık rahat ederim
bende bikaç gün kv de kalmıştım. Ay resmen yattığım oda toz içindeydi. Çünkü ona göre evine misafir gelmişse biri asla temizlik yapılmazmış. O öyle söyleyince de ver bezi ben sileyim diyemedim tabi.

Cok gecmis olsun canm insallah yoktur oyle bisey.gecen bi dr burnunun icine bakin en belirgin belirtisi burun icinin kizarik olmasi dyodu.bi bak istersen.su cold mix var ya o da guzel aciyo nefesi rahat uyuyo ben kullandm bikac defa azck ise yaradi.

@oslew pasta guzel.gorunuyo afiyet olsun simdiden:)

M mutube gecmis olsun canim

@hiraysen sana da gecmis olsun gecen bende corba veriyodm ekmek dogramstm icine sicakmis.aglamdi gerci cok yanmadi herhalde.

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim Allah sabir versin canm ne dym.en azindan esin de onlar gibi degl.canini skma sen de gitcekler nasl olsa:KK19:

Back
X