Canim benim resmime sende yorum yapmistin unuttum yazmayı kusura bakma güzel yorumun için çok teşekkür ederim sana daMaşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim resmime sende yorum yapmistin unuttum yazmayı kusura bakma güzel yorumun için çok teşekkür ederim sana daMaşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyor
Ahaha evet umraniye carsiymis adi ne annenin :)@oslew benim annem yrn bi ark ina davetli teyzen olmasin o)) umraniyede oturuodu dmi teyzen ne tarafta
oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Kötü düşünme canım inşallah basit bir soğuk algınlığıdır.oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Teşekkürler :)Maşallah gözler kirpikler çok güzel afacan olduğu fotoğraftan bile belli oluyor
Kötü Düşünme canım. Çok geçmiş olsun.oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Anlayan insan utanır yıkar aslında ama bunlar yıkamak yerine içtikleri molaların bardaklarını bırakıp gittiler. Eşim yıkadı hepsini. Eşimde erkenden yattı uyudu benimle.Anlamışlardır canım esinde kızmış kaynina iyi olmuş anlasinlar senin yorgunluğun sana yetiyor zaten eşin de sessiz kalmamış duruma ne güzel
valla onlar benim ağzıma sı..... Benden Güler yi beklicekler bide. Yanlarına bile gitmedim. Yattım uyudum.Şöyle yapıp bide onları baş tacı etmemizi bekliyorlar ya inanamıyorum. İlerde bende kv olucam biliyorum ama onlara hiç karışmıcağıma şimdiden söz veriyorum kendi kendime.
Çok geçmiş olsun annene.. İnş. kısa sürede toparlanır.
bende bikaç gün kv de kalmıştım. Ay resmen yattığım oda toz içindeydi. Çünkü ona göre evine misafir gelmişse biri asla temizlik yapılmazmış. O öyle söyleyince de ver bezi ben sileyim diyemedim tabi.
Insallah degildir canim gecmis olsun. Acil sifalar.oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
darisi umut beyin basina:) ustten ckti ilk. Seffafti icerde beyazlk belliydi sabh oglene dgru igne ucu gbi dis vardibu defa gercekten bir umut kaldi hayirlu olsunbu arada
Cok gecmis olsun canm insallh degildr doktra gotr istersen bide yastik kullanmiyomusunoğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Sagol bktm bj bisey yedirme sevdasindan verdigide paketli biskuvilerden biz cicibebe bile vermek istemezken o caykeyfi veriyoCok gecmis olsun canm insallah yoktur oyle bisey.gecen bi dr burnunun icine bakin en belirgin belirtisi burun icinin kizarik olmasi dyodu.bi bak istersen.su cold mix var ya o da guzel aciyo nefesi rahat uyuyo ben kullandm bikac defa azck ise yaradi.
@oslew pasta guzel.gorunuyo afiyet olsun simdiden:)
@mutube gecmis olsun canim
@hiraysen sana da gecmis olsun gecen bende corba veriyodm ekmek dogramstm icine sicakmis.aglamdi gerci cok yanmadi herhalde.
isimdeyimgucumdeyim Allah sabir versin canm ne dym.en azindan esin de onlar gibi degl.canini skma sen de gitcekler nasl olsa
![]()
Bzmde dugun var esimintarafindan. Nisaninda 4aylikti hira gttgimiz gbi ckmak zorunda kalmistik. Kucaklarina alip huzursuz yapmislardi kv alip masa masa cocukla gezmeye kalkmisti. Korkmustu birsuru insan gorunce okdr sac makyaj abiye emek cocuga bile gelinlik gydirmistim hevesle ama aglayinca kendimizi evde bulmustuk@hiraysen canım geçmiş olsun kiyamam ya bende büyük oglumda mamayi biraz sıcak yapmıştım farkında olmadan aglamisti cok kötü olmuştum bir de şu insanlarda ki bebeklere birşeyler yedirme gayretini anlamıyorum çok düşünüyorsanız gelin evimizi temizleyin yemek yapın benim cevremdekiler de öyle hep çocuğa birşeyler versinler geçen gün nişanda eşimin amcasının gelini aldı kızımı sevmek için başka masa da oturuyor pasta geldi vicik vicik krema uyduruk bir pasta bana diyor ki vereyim mi bende hayır dedim neden kaç aylık yemek yemiyormu dedi bende on aylık yiyiyor ama pasta yemiyor vermiyorum öyle şeyler dedim hâlâ vermeyeyim mi diyor bende sert ve net bir şekilde hayır verme dedim biraz sonra aldım kucağından
Nasl yaptn yemek olarakmi yogurtlumu cnmKızlar bugün semiz pisirdim yedikten iki uç saat sonra goguslerimde bir sızı hissettim goguslerimi bir elledim maşallah ikiside taş gibi olmuş süt dolmuş şaşırdım acaba semizdenmi uzun zamandır boyle olmamıştı baktım internete süte faydası varmış birde sütun kalitesini arttiriyormus bebeklerde de kabizliga iyi geliyormuş bundan sonra daha sık alıp yapcam
Sagol cnm
bakiyim bnde gdipGunaydin hanimlar bugun a101 de bebek haftasi bakin isterseniz. Ben chicconun gunes spreyini tembih ettim kp e. Sizin bakip begendiginiz birsey olursa bizede haber edin :)
Merhaba. Benimde kızım bir hafta kadar önce aynen böyleydi. Uyku uyuyamıyordu. Cold mix aldık. Bi önlük taktım yavruma en alt kısmına 2 damla damlattım. Kucaüımda oturur pozisyonda uyuttum bir saat kadar. Hırıltı kesildi rahatladı.oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diyeinşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
miranın da sevdiği yegane şeylerden biri üstelik semiz yediğinde azıcık yese bile kabızlığına iyi geliyor bir de bende bir çok yeşillik aybı etkiyi yapıyor özellikle dereotu ve kıvırcıkla salata yapınca baya farkediyoKızlar bugün semiz pisirdim yedikten iki uç saat sonra goguslerimde bir sızı hissettim goguslerimi bir elledim maşallah ikiside taş gibi olmuş süt dolmuş şaşırdım acaba semizdenmi uzun zamandır boyle olmamıştı baktım internete süte faydası varmış birde sütun kalitesini arttiriyormus bebeklerde de kabizliga iyi geliyormuş bundan sonra daha sık alıp yapcam
tabi güzel şeyleri tavsiyelerini de paylaşmanı isteriz :))Bende haziran annesiyim. 6 haziranda doğdu minik kızım. Konuyu gördüğüme çok sevindim bi sıkıntım olursa yada kafamda soru paylaşmak isterim.
ben denedim mira kesinlikle yemedi tadı biraz tatlı gibi olunca malum arası yok tatlı şeylerle keçi boynuzu pekmezini denedim yarım çay kaşığı zor içirebildim biraz dudak büktü ama sanırım vermeyi başarabilcemKizlar arada degisiklik yapmak istiyosaniz kahvaltida bebelac misirli cavdarliyi deneyin derim hira versem iki kase yer cok seviyo. Sanirim pufpuff ta kullaniyodu
Kizlar arada degisiklik yapmak istiyosaniz kahvaltida bebelac misirli cavdarliyi deneyin derim hira versem iki kase yer cok seviyo. Sanirim pufpuff ta kullaniyodu
Hoşgeldin canım benim kızımda 19 haziran doğumlu yapabildiğimiz birbir trcrübelerimizden faydalanıyoruz buradaBende haziran annesiyim. 6 haziranda doğdu minik kızım. Konuyu gördüğüme çok sevindim bi sıkıntım olursa yada kafamda soru paylaşmak isterim.
miranın da sevdiği yegane şeylerden biri üstelik semiz yediğinde azıcık yese bile kabızlığına iyi geliyor bir de bende bir çok yeşillik aybı etkiyi yapıyor özellikle dereotu ve kıvırcıkla salata yapınca baya farkediyo
tabi güzel şeyleri tavsiyelerini de paylaşmanı isteriz :))
ben denedim mira kesinlikle yemedi tadı biraz tatlı gibi olunca malum arası yok tatlı şeylerle keçi boynuzu pekmezini denedim yarım çay kaşığı zor içirebildim biraz dudak büktü ama sanırım vermeyi başarabilcem
günaydın kızlar dün gece miranın burnu tıkandı zaten zor uyuyodu hiç uyuyamadı evde serum fizyolojikte yokmuş inşallah hasta olmaz bir iki gecedir terliyo üstünü çok açıyo umarım üşütmemiştir anneme söyledim çıkarken abimi arıcak serum için bide ıhlamur içirmeye çalışcak duruma göre haberleşicez ilerlemeden ilaç veririm olmazsa