2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bende somonu çorba yaptım @AreN5 in tarifi gibi betül iki kepçe yedi eşimde yedi güzel olmuş dedi ama ben tadına bakmadım
evt hirada cok sevdi afiyet olsun betuse:)

Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]hahahhhhh ayy cok guldm

evt hirada cok sevdi afiyet olsun betuse:)

Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))
Yaa canım şu tarifi tam olarak verebilir misin yarın bende öyle deniyim bi bi kaç Kaşık yese bile iidir bize

Yaa canım şu tarifi tam olarak verebilir misin yarın bende öyle deniyim bi bi kaç Kaşık yese bile iidir bize
Cnm ben bi kucuk patates bir havuc bir kibrit kutusu kdr somon hasladim. Blendrdan gecirdm.Sonra ayri bir yerde tereyag un kavurdum birlestrdim sonra birzdaha su koydum kaynadi suyu goz karari koydugm icin olcusnu bilmiyorm. Bir cimdikte tuz. Iki kase yedi asla yemez dedgim corbadan bn yemem sahsen:)

İkisi de aynı firmanın. Üretim yeri bana çok yakın. Bende aynı tulumu aldım 3 kere kullanabildim sadece. Gerçekten çok terletiyordu.

Yok yok geldi hemen :)
Evet öyleymiş bugün öğrendim :) Niğde'de çok bi Seçenek olmadığından alışveriş için, öyle çok bi marka bilmiyorum ;)

Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]
Aynısını yarım saat önce yaşadım resmen eşofman bileklerime kadar düştü bi ben degilmisim demekki o kadar çok güldüm ki kendi kendime şimdi seninkinide okuyunca tekrar gülme kirizine girdim:KK70::KK70::KK70:

Cnm ben bi kucuk patates bir havuc bir kibrit kutusu kdr somon hasladim. Blendrdan gecirdm.Sonra ayri bir yerde tereyag un kavurdum birlestrdim sonra birzdaha su koydum kaynadi suyu goz karari koydugm icin olcusnu bilmiyorm. Bir cimdikte tuz. Iki kase yedi asla yemez dedgim corbadan bn yemem sahsen:)
Sağol canım bi denicem bende inşallh mirada yer

Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]
Offff gülmekten karnım ağrıdı :)

Hakkaten tuhaf bî damak tatları var bunların. Ben de bazen kıtlıkta kalsam yemem dediğim şeyleri azad bayılarak yiyor. Bu akşam kuzu etiyle bulgur çorbası yaptım. Çorba dediysem et bulgur ve su yani, bayılarak yedi değişik oğlum :) gerçi yesin de ne yerse yesin diyorum :)

Gülmekten çeneme ağrı girdi :KK53:

ayyy cok guldum

Bende diyete devam ediyorum bugün biraz mantiyi kaçırdım aradan ama olsun.71 dim sonunda 69lu rakamları gördüm tartıda dahada gaza geldim.
Bende pazartesi tartılıcam. Bakim kaç kiloyum.
Aa benim ismimin altında popüler üye yaziyo ne zaman popüler olmuşum ben yahu:KK8:nasi popüler olunuyo onuda hiç anlamadim Gerçi de.
ben hala aktif bi üyeyim :) msj sayısına göre mi acaba değerlendiriyorlar.

Back
X