2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi kadinla karsilastim 2 cocugmda kusma oldu neler cektim 1.5 yasindan sonra gecti bizde dedi allah varya korktum ikincidede kusma olursa diye ceken bilir o kusmalari onun yuzunden kilo alamiyor bebekler sanirim doktorlarin dedigi 1 yasini bekleyeceksin gecmesi icin doktor bize 1 yasinda gecer eger gecmezse ozaman ileri tetkik gerekebilir demisti sorunu bulmak icin ama yavrular kimbilir ne aci cekiyo bizim biberon kullandigi icin refluyu tetiklemistir demislerdi annesini emen bebeklerde kusma olmaz demisti doktor o zaman nekadar uzuluyordum emmedi emseydi kusmayacakti diye. Aceba yemek yemeyi sevmedigi icin kusmayi refleks olarak yapiyor olabilirmiki ben ilk okula gideken hatirliyorum sevmedigim biseyi yedikten sonra kusardim simdi kizimda aynisini yapiyo sevmemisse zorla yemisse arkasindan kusuyo valla hergun dua ediyorum istahsiz kusan nekadar bebek varsa duzelsin diye biliyorum cok zor hele kilo almamissa ayri bi uzuntu bizimki yine 2 aydir 50 gr almis rabbim yardimcin olsun insallah ciddi sorunu yoktur
canım kendini suçlama mira sadece emmese de kusuyo ama gerçekten bişi sevsede sevmesede reflekse dönüşmüş olabilir zira kaşık gördüğü zaman bile kusuyor inşallah 1 yaşan sonra düzelirler

Menenjit aşısı birinci dozu da olduk hastanemizde , içim bi nebze daha rahat, hiç aşı eksiği olmasın istedim.
@yaz yagmuru canım kalsiyumu sordum, önermiyorum dedi, böbrekleri etkiliyormuş, diş çıkarmak için kullanılması da gereksiz, zaten çıkacak dişler ve çıkışını da rahatlatmaz dedi. Ancak ciddi kalsiyum eksiği olanlara veriyorum dedi. Bol yoğurt peynir yemeli hele anne sütü de varsa hiç gerek yok ilaca dedi.
azerikizi91 azerikizi91 canım geçmiş oksun sana. Bebeklerimiz büyüdükçe uyku saatleri gözle görünür biçimde azalıyor maalesef:KK43: bu arada çocuk yapımına karışan kişilere sinir okuyorum ya bu çocuğu iki kişi yapacaksa bi zahmet kararı da ı iki kişinin almasına saygı duyun yahu :/
M mutube canım hakikaten birçok erkeğin kafası inceliğe basmaz, kasıt arama sonuçta hayat arkadaşın ama sakince bi açıklama isteyenilirsin , annende olmanın tadını çıkar :KK66:
canım teşekkür ederim ben de verme taraftarı değildim ama ne bileyim bu sürece faydası olurmu diye düşünmüştüm ben de vermeyeyim o zaman Ece yoğurt seviyor zaten peynir yemiyordu marketten az tuzlu peynir aldım çok sevdi küçük dilim yapıp eline veriyorum dört dilim falan yiyiyor emziriyorum da zaten yeterli kalsiyum aliyordur herhalde

Kızlar artik kış sebzeleri bitiyor kızıma sebze ne alacagimi şaşırdım geçen kereviz aldım içi çok kötüydü yarısını çöpe attım semiz alıyorum mevsimi olduğu için ne alsam şaşırdım enginar alcam göbek kısmından veririm başka ne alabiliriz

Kızlar artik kış sebzeleri bitiyor kızıma sebze ne alacagimi şaşırdım geçen kereviz aldım içi çok kötüydü yarısını çöpe attım semiz alıyorum mevsimi olduğu için ne alsam şaşırdım enginar alcam göbek kısmından veririm başka ne alabiliriz
Bende dün ne alacağımı şaşırdım. Daha önce hiç enginar pişirmedim yemedim. Baktım başka bişey yok görünce onu aldım kıza yedirmek için. Küçük dolmalık top kabaklardan aldım. Kerevizi de güzel bulunca küp küp doğrayıp buzluğa attım ben. Mercimek çorbasının içine atıyorum.
Bezelye mevsimiymiş görmedim daha ama çorbalarına atıcam patatesli yemeğini yapmayı düşünüyorum kıymalı falan. Birde bakla var ama onu nasıl yediririm bilemedim diye almadım. Bende çok kararsız kaldım..

Slm kizlar size bi sorum olacak simdi ben kizima bebek arabasi almamistim gerek olmadi gidecegimiz yere arabayla gittik kucukken ana kucaginda tasidik kisinda biyere gezmeye gitmedik gerek olmadi simdi ben ankaraya annemin yanina gidecegim kizimin dogum gunuden sonra simdi bebek arabasi dusunuyorum yalniz yeni dogan bebegimede kullanabilecegim bi araba olsun istiyorum cift yonlu tam yatabilen ve en onemlisi hafif kolay katlanabilen katlaninca kuculen bisey olsun istiyorum burda cok cesit yok bi model buldum kraft dino ama nette yok gitmiyo tekerleri vs yazmislar aslinda begenmistim ama tereddutte kaldim casual son modeli vardi ici cok dar geldi kizimda oturmadi bayb2go da hafif bi model vardi 4 e katlanan onun icide dar kizim sevmiyo dar seyleri dino iyi gibiydi ondada tekerleri problem demisler burda 3 bebek magzasi var havaalaninda bebegi tasimam zor olacak bebek arabasi almam gerek ama sizlere sorayim kizlar oneriniz varmi kullanip memnun oldugunuz araba hafif katlaninca kucuk olacak cift yon ve tam yatmali bana yardimci olurmusunuz
canım Diğerlerini bilmem ama dino nin tekerleri çok sıkıntı. Bende aynı senin gibi özelliklerde olanı Aradım. Dino yu aldım ve hiç memnun Değilim. Haziranda Eskişehir'e gidicem. Ordan küçük hafif bir araba alıcam. Dino san uzak dur :)

Slm kizlar size bi sorum olacak simdi ben kizima bebek arabasi almamistim gerek olmadi gidecegimiz yere arabayla gittik kucukken ana kucaginda tasidik kisinda biyere gezmeye gitmedik gerek olmadi simdi ben ankaraya annemin yanina gidecegim kizimin dogum gunuden sonra simdi bebek arabasi dusunuyorum yalniz yeni dogan bebegimede kullanabilecegim bi araba olsun istiyorum cift yonlu tam yatabilen ve en onemlisi hafif kolay katlanabilen katlaninca kuculen bisey olsun istiyorum burda cok cesit yok bi model buldum kraft dino ama nette yok gitmiyo tekerleri vs yazmislar aslinda begenmistim ama tereddutte kaldim casual son modeli vardi ici cok dar geldi kizimda oturmadi bayb2go da hafif bi model vardi 4 e katlanan onun icide dar kizim sevmiyo dar seyleri dino iyi gibiydi ondada tekerleri problem demisler burda 3 bebek magzasi var havaalaninda bebegi tasimam zor olacak bebek arabasi almam gerek ama sizlere sorayim kizlar oneriniz varmi kullanip memnun oldugunuz araba hafif katlaninca kucuk olacak cift yon ve tam yatmali bana yardimci olurmusunuz
ben mamas papas armadillo kullanıyorum, doğumdan itibaren kullanılabiliyo oğlum kucağımdayken tek elle açıp kapatabiliyorum zor da olsa, içi baya geniş tavsiye ederim

Dün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.
Cnm ya geçmiş olsun şimdi nasıl neden olmuş?

Balık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzum :KK43: ağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı :KK43:
Allahım geçsin inşaallah bu kusmalar bizde tam 6 ay fışkırtarak kustuk ama şimdi azaldı eskısı gıbı değil

A
Kızlar bugün dışarı çıktık hava güzeldi biraz alışveriş yaptık gezdik çocuklar oynadı parkta esimle kahve ictik ve Ece çok mutluydu gerçekten dışarı çıkmaya ihtiyacım varmış o kadar rahatladim ki[/QUOTE
Ay ne guzel olmuş hep yapmak lazım benımkıde hala burnu tıkalı ıykusuzluk ay nı ama ben dışarda gezdırurken eser yok o yuzden çıkıyorum

Ge
Arkadaşlar az önce karnima kramp girdi kalkamadim ayagi cok fena oldu aninda da karnim tas gibi oldu sezeryan yerinin etrafi karnimdan cok rahmim kasildi boyle bisi yasayan var mi aranizda biraz karisok oldu umarım anlatabilmisimdir
geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi?

@yaz yagmuru kulak bukadar uzun sürer mi acaba. Diştir belki.
@oslew sizede geçmiş olsn.
@minnakkartal arenin de kusması çok arttı bu aralar bırak kusmayı her verdigim kaşık da midesini bulandırıyor. İnan çok iyi anlıyorum çok.
@temmuzhaziran tatildesin sanırım kerem de iyidir inş.
E emiragam arabanın camını kedinin girebilecegi kadar mı açık bırakmıştınız?
Cnm sadece 4 parmak açık kalmış fare değildir inşaallah dün benı perişan ettı acaba yutmuşmudur diye yıkattım arabayı
Dün oğlumu banyo yaptırmak için soymuştum yataktan düştü arabanın kapısı sivri yerı göz altına çarptı morardı niye böyle oluyo bılmıyorum o kadar üzüldümki yataktan bende aynı acıyı yaşamak için kendimi yere attım çok acıdı cnm gülmeyın bana annelik delilik demek aynı zaman da yoksa vicdan dan ölücektim biraz hafıfledım

Yarin uc aylarin baslangici ya oruc tutcm nasl gececek bakalim:)sutu sagip veriyorm nasl olsa zorlanmam herhalde
Allah kabul etsın cnm nasıl geçiyo ben şimdiden ramazanı nasıl tıtarım dıye düşünüyorum emmeyı de bıraktı gecen sene borcum da duruyo

Günaydın.. Aren bütün gece uyumadı gecenin bi yarısı kustu. sabahta 07.30da kalkı. Kahvaltı yaptık birazdan tekrar uyutucam. Allahım bitsin artık bu kusmalar:KK43:
Geçmiş olsun cnö bizde defalarca uyandık bizim 6.diş yolda kabarık sizinde dişmi ki?

Menenjit aşısı birinci dozu da olduk hastanemizde , içim bi nebze daha rahat, hiç aşı eksiği olmasın istedim.
@yaz yagmuru canım kalsiyumu sordum, önermiyorum dedi, böbrekleri etkiliyormuş, diş çıkarmak için kullanılması da gereksiz, zaten çıkacak dişler ve çıkışını da rahatlatmaz dedi. Ancak ciddi kalsiyum eksiği olanlara veriyorum dedi. Bol yoğurt peynir yemeli hele anne sütü de varsa hiç gerek yok ilaca dedi.
azerikizi91 azerikizi91 canım geçmiş oksun sana. Bebeklerimiz büyüdükçe uyku saatleri gözle görünür biçimde azalıyor maalesef:KK43: bu arada çocuk yapımına karışan kişilere sinir okuyorum ya bu çocuğu iki kişi yapacaksa bi zahmet kararı da ı iki kişinin almasına saygı duyun yahu :/
M mutube canım hakikaten birçok erkeğin kafası inceliğe basmaz, kasıt arama sonuçta hayat arkadaşın ama sakince bi açıklama isteyenilirsin , annende olmanın tadını çıkar :KK66:
Aaa oldunuz mu menenjıt hayırlı olsun ben sormuştum yaptırma demişti sizin dr bende zaten 13 ay da yapılıyo dıye sadece kızamık Aşısını yaptırdım bak pişman oldum şimdi geçti artık dimi bizim sorsam mı dr?

Back
X