2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Baklayı bilemediğiö için almadım bende. Enginarı soyucam mı be yapcam onu bi araştırıp internetten yapıcam inşallah:kk77:
İlk defa enginar gördüm çünkü:KK53:
Canim pazarda yaprakları koparılmış sadece göbek olarak satılıyor öyle kaç tane istersen alıp buzluga koyabilirsin pisircegin zaman bir tane çıkarıp yaparsın bende göbeğini çıkartamıyorum hazır alıyorum ya da yapraklı alıp kendimize dolmasını yapıyorum bizimkiler dolmasını çok seviyorlar

Canim pazarda yaprakları koparılmış sadece göbek olarak satılıyor öyle kaç tane istersen alıp buzluga koyabilirsin pisircegin zaman bir tane çıkarıp yaparsın bende göbeğini çıkartamıyorum hazır alıyorum ya da yapraklı alıp kendimize dolmasını yapıyorum bizimkiler dolmasını çok seviyorlar
Burda pazara böyle sebzeler getirmiyolar alan olmuyo sanırım. Bende marketten buldum yapraklı. Daha büyük marketlere bakayım inşallah bulurum. Çünkü sabah elimde evirdim çevirdim be yapacağımı bilemedim:)) internette video falan vardır bakalım dedik eşimle :))
Kendimizede deneyim bakalım nasıl bişey:))

moralim çok bozuk 2 buçuga kadar olan süt iznim 3 buçuk oldu ogle arasi sacmaligi cikartip mesai saatlerinidr 08-17arasi yaptilar:(zaten hala alisamafi umyt bide bu çıktı tek tesellim izin alabildim ve yarın son gun

Kizamikla menenjit asisi ayni ay olabiliyo mu ben kizamigi yaptirttim menenjit icin mayis in 8 de yaptirtacam sanirsam @hiraysen demisti ayni ay olmuyo diye
Bugün Dr şu uyarıyı yaptı, kızamık ve menenjit cansız aşı olduğu için aynı ayda bikaçgün arayla yapılabilirmiş. Ama bi tanesi canlı aşı olsaydı aynı ay olmazmış. O yüzden yaptırabildim. Sen de drunla konuş bi istersen. Ben de yanlış hatırlamıyorsam @hiraysen de kısa aralıklarla yaptırmıştı iki aşıyı

Burda pazara böyle sebzeler getirmiyolar alan olmuyo sanırım. Bende marketten buldum yapraklı. Daha büyük marketlere bakayım inşallah bulurum. Çünkü sabah elimde evirdim çevirdim be yapacağımı bilemedim:)) internette video falan vardır bakalım dedik eşimle :))
Kendimizede deneyim bakalım nasıl bişey:))
Canim yaprakları kopar göbeğe geldiğinde göbeğin üstünde dikenler oluyor onları al iste ben bu diken alma kısmını abartı yorum göbek çok kuculuyor:))

Sagol canim benim dedigim arabaninda dino tekerleri seninki gibi sen sorun yasadinmi kucuk tekerlerde 590 tl fiyati okadar para verecegim sorun yasarsam surmede korkuyorum

Evet dediğin gibi ön iki teker hareketli olduğu için yan dönüyo bazen sürmesi zor oluyo baştan bende kullanırlen zorlandım ama şimdi alıştım heralde bi iki ker epazara bile gittim
Sanada zor gelebilir

Allah kabul etsin. Bizim sıpa biraz erken gelince planlarımız alt üst oldu maddi olarak toparlayamadık. Dolayısıyla kesemedik. Çocukla uğraşmaktan üstüne düşemedik daha doğrusu istesek bişekilde yine kesilirdi. Şimdi bişey olsa çocuğa direk aklıma o geliyo:KK43:

Aynen benimde yeni doğduğunda kesilecekti şöyleydi böyleydi derken kaldı şimdi de ev tantanası ilk fırsatta istiyorum bende akika kesmek

Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla burdan birileri adım adım seti almışlardı.ben henüz karar veremediğim için almaya danışmak istedim size..etkinlikler nasıl yapıyormusunuz?? Sizce almalımıyım?

Ben hiç duymamıştım. İnternetten baktımda baya pahalıymış :KK57:

Bi ara bende alayım dedim hatta eşimde tamam dedi ama sonra vazgeçtim ayda 44 lira mı neydi sanırım sormuştum bırda arkadaşlara bana da pahalı geldi aynı fiyata belki de daha uyguna ğiyasada aktivite kitabı bulunabilir diye düşünüyorum

Geçmiş olsun. Emziriyomusunız bilmiyorum ama bi yerde okumuştum. Anne gripkeb çocuğunu emzirdiğinde anne sütünden antikorlar çocuğa geçiyomuş çocuk bağışıklık kazanıyomuş. Bende grip olmuştum. Kızım bana yapışmıştı o ara ama yinede geçmedi yavruma çok şükür. Ona bağlamıştım bende. İnşallah sizin brbeğinizede geçmez
Evet emziriyorum ben de duymuştum onu inşallah geçmez oğluma

geçmiş olsun inşallah oğluşuna bulaşmadan hızlıca atlatırsın bende bugün miranın doktoruyla konuştum balgam söktürücü verdi neredeyse on gün oldu artık iyileşsin kuzum zaten geçmezse buhar vericez dedi :KK43:

kolaylıklar canım peşpeşe geliyor dişler maşallah
okurken bian güldüm ama annelik insana kesinlikle her şeyi yaptırabilir çok geçmiş olsun canım

ilaçlarımız var ama çok ciddi bi faydası olmadı olur gibi olduğunda da hastalandık ileri tetkikler bir yaştan sonra şimdilik beklemedeyiz
Sağol canım inşallah faydasını görürsünüz de kurtulursunuz şu balgamdan bizimki de daha tam geçmedi

Screenshot_2015-04-20-18-24-13.webp
Değişik bir tarif paylaşmak istedim

Evet dediğin gibi ön iki teker hareketli olduğu için yan dönüyo bazen sürmesi zor oluyo baştan bende kullanırlen zorlandım ama şimdi alıştım heralde bi iki ker epazara bile gittim
Sanada zor gelebilir

Aynen benimde yeni doğduğunda kesilecekti şöyleydi böyleydi derken kaldı şimdi de ev tantanası ilk fırsatta istiyorum bende akika kesmek

Bi ara bende alayım dedim hatta eşimde tamam dedi ama sonra vazgeçtim ayda 44 lira mı neydi sanırım sormuştum bırda arkadaşlara bana da pahalı geldi aynı fiyata belki de daha uyguna ğiyasada aktivite kitabı bulunabilir diye düşünüyorum
12. Ayın sonuna kadar top 540 liraymış. Diğer paket ne kadardır bilemedim:)) bebekler için zeka geliştirici aktiviteler diye bi kitap vardı D&R da onu almıştım ben bu bana fazla gelir cidden

Bezelye nin de mevsimi ben almadim daha baklanin sanki verilmemesi gerektiğini duymuştum yanlış hatirlamiyorsam enginarin göbek kısmını çorbaların içine ilave edebilirsin canım
Ben geçen yıl buzluğa bezelye koymuştum. Bize pişirmek yerine Gökçe'nin çorbalarına koydum. Çok da seviyor Gökçe ama iki öğünlük kaldı sadece :/ biran önce çıksada Gökçe de yemeye devam etse. Enginar hiç almadım onuda bi deniyim :)

Kizamikla menenjit asisi ayni ay olabiliyo mu ben kizamigi yaptirttim menenjit icin mayis in 8 de yaptirtacam sanirsam @hiraysen demisti ayni ay olmuyo diye
Evt cnm bna doktorumuzda saglik ocagida ayni ay olmaz dedi
Bugün Dr şu uyarıyı yaptı, kızamık ve menenjit cansız aşı olduğu için aynı ayda bikaçgün arayla yapılabilirmiş. Ama bi tanesi canlı aşı olsaydı aynı ay olmazmış. O yüzden yaptırabildim. Sen de drunla konuş bi istersen. Ben de yanlış hatırlamıyorsam @hiraysen de kısa aralıklarla yaptırmıştı iki aşıyı
canm bn 9ayda mrnenjitin ilk dozunu doktrumuza yaptrdim. Kizamigi sordum yaptriyimmi diye yaptirmam bn olsam dedi eger yaptrcaksanda bir ay arasi olmasi lazim dedi canli asiymis dedi bizimkide

canm bn 9ayda mrnenjitin ilk dozunu doktrumuza yaptrdim. Kizamigi sordum yaptriyimmi diye yaptirmam bn olsam dedi eger yaptrcaksanda bir ay arasi olmasi lazim dedi canli asiymis dedi bizimkide
kizamik canli asi bende oyle bikiyorum

Kızamık aşısı hastalık yapıcı etkisi azaltılmış olan canlı virüs aşısıdır.

Bu yaziyi int buldum kafam karisti iyice.

Ya bu sıpa ayağa kalkmayı öğrendiğinden beri ben pertim :( bi kaç gündür de emeklemeye Çalışıyor ama beceremiyor :) emeklese ayvayı yedim sanırım. Uyumuyor da sıpa. Sürekli onunla oyun oynamamı istiyor. Ayağa kalkmaya Çalışıyor düşecek diye hep peşindeyim. İşte dinleniyorum resmen ;)
Burda da uyumama çalışmaları Gökçe'nin :KK53::eek:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 91
moralim çok bozuk 2 buçuga kadar olan süt iznim 3 buçuk oldu ogle arasi sacmaligi cikartip mesai saatlerinidr 08-17arasi yaptilar:KK43:zaten hala alisamafi umyt bide bu çıktı tek tesellim izin alabildim ve yarın son gun
ben 6 da anca evde oluyorum 5 dakka geçiksem mirayı zor tuttum diyo annem onlarada bizede alışmak çok zor inşallh çok sıkıntı çekmezsiniz izin ii olmuş bu moral bozukluğuna

Ya bu sıpa ayağa kalkmayı öğrendiğinden beri ben pertim :KK43: bi kaç gündür de emeklemeye Çalışıyor ama beceremiyor :) emeklese ayvayı yedim sanırım. Uyumuyor da sıpa. Sürekli onunla oyun oynamamı istiyor. Ayağa kalkmaya Çalışıyor düşecek diye hep peşindeyim. İşte dinleniyorum resmen :KK66:
bizde de uyumak istemiyorsa aynı böle ordan oraya atar kendini yatakta emeklediği de oluyo :)) bizde şimdi sıralamalar başladı ama çok acele ediyo bi kaç adımda istediği yere gidemeyince atlıyo pat popo üstü oturuyo :)) tabi ben yavaşlatıyorum

Allah Allah Dr bilgisayarından baktı hatta uyardı da, ya da ben mi yanlış anladım, iki canlı aşı olmaz ama bi canlı bi cansız olduğu için mi yaptı. Yani sağlık ocağı olsa şüphelenirsiniz belki ama Acıbadem hastanesi böyle bir risk almaz diye avutayım kendimi :/

Ya bu sıpa ayağa kalkmayı öğrendiğinden beri ben pertim :KK43: bi kaç gündür de emeklemeye Çalışıyor ama beceremiyor :) emeklese ayvayı yedim sanırım. Uyumuyor da sıpa. Sürekli onunla oyun oynamamı istiyor. Ayağa kalkmaya Çalışıyor düşecek diye hep peşindeyim. İşte dinleniyorum resmen :KK66:
Benim oğlan erken başlamıştı bu işlere ve ben ne zamandır çektiklerimi anlatıyordum sizlere, şimdi hepiniz yaşayın da görün ;) uykudan uyanıp dikilmeler, bulduğu het yere hatta bacağın da dahil tırmanmalar, peşinden 1 saniye ayrılamamak :(

Eki Görüntüle 1502130 Değişik bir tarif paylaşmak istedim

Ne puresi teyzesi ya yemeklere gectik coktan adam oldular:cool::-)

Gercekten zor oluyo canm.emre de bayagi suredir emekliyo.artik yuruteci de istemiyo emekleyip tutunacak sipa.biz de pespeseyiz gun boyu.tutunup kalltiktan sonra da ellerini birakip gitmeye calisiyo benmki bide sonra hooop asagi:KK70:

Back
X