Kuzenimin yürüyem kızını görünce benim gözüm korktu :))Ben de bi yuruse de rahatlasam dyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenimin yürüyem kızını görünce benim gözüm korktu :))Ben de bi yuruse de rahatlasam dyorum![]()
Ay ne güzel maşallah. Bende koltuğun önüne koyuyorum çok güzel duruyo ayakta ama adım atmaya korkuyo yavrum:)) ellerini uzatıp gimi gimi diyo:)) elimi tutmadan hareket etmiyo kesinlikle.Ikinci dis bugun patladi cokmizmiz hep bni istiyo odadan cikamiyorum zorla temizlikyaptim annem sGolsunbakti hirayi. Buarad bugunu not almam lazim cunkuu hira yurudu.:) bir aydr taytay duruyodu emekliyodu. Yuruteci kaldirdik ozamndan beri. Cunku yurutece guveniyodu hep yurutecten alinca hep oturuyodu yere kalkmiyodu bnde sakladim yuruteci. Serbest biraktik tutunup kalkti dustu siraladi emekledi derken azonce taytay dururken iki adimda yanima geldi.
Afiyet olsun Hira ya bende Ecenin seveceğini düşünmemiştim sevdi çok ta vitaminli zaten yesinlerbugun bnde yaptim ama bulgur yerine pirinc koydum hira bayildi semizotuna btrdi tabagini
Ben de akşam ve haftasonu babasına verip dinleniyorum :)Allah kolaylık versin canım. Inan işte dinlenip evde yoruluyorum artık. Eşim dalga geçmeye başladı.
Rahatına geliyor sıpaların, zora gelmiyorlar :)Benim kizim da cok erken basladi yefi aylik olmadina bir hafta kalimi enekkefi yefi aylikken dikeldi iki ayfir da kaneoelere sehpelara tutunarak evi turluyor.Ben adlibda Azatla Elif Ece on aylikken yurumeye baslar dedim ama henuz tek yuruyemiyor sipalar![]()
Bizimki beşiğinde o yana bu yana gezip duruyor tutunarak ama koltuklara tutunup gidemiyor :) parkede ayağı kayıyor sıpanın.Ay ne güzel maşallah. Bende koltuğun önüne koyuyorum çok güzel duruyo ayakta ama adım atmaya korkuyo yavrum:)) ellerini uzatıp gimi gimi diyo:)) elimi tutmadan hareket etmiyo kesinlikle.
Yani diğer bebek arabalarının ağırlığını bilmediğim için kıyas yapamıyoum ama ben rahatlıkla arabanın bagajına koyup çıkarabiliyorum bu arada biz 1 yıl önce 800 tl ye almıştıkEvet mira emdigi halde kustuguna gore demekki sadece biberon degil sebeb ozamn doktorlarin hepsi bunu demisti bana ne agliyordum emzir biberon verme diye sanki ben sutu sagarak vermekten zevk aliyormusum gibi. Kusmayi refkleks haline getirmis ozaman buyuk ihtimalle midesinden agzina geliyor oda bogazini acittigi icin yemeyip kusmak istiyordur insallah gecer canim rabbim sifasini versin.
Evet bende ne alsak diye dusunuyorum esimi markete gonderiyorum sebze olarak bise yok diyor yeni sebzeler ciksin dedim dun bezelye bulmus cok tazeydi kizim kerevizi hic sevmedi nasil anliyorsa kereviz varsa yemiyor semizotunu nasil veriyorsun.
Ayy canim ya valla cok sagol ilac gibi geldin tamam ozaman vazgectim bosuna okadar para vermeyim halbuki ici 4 e katlanan diger pusetlerden genis diye heveslenmistim burdada bayb2go kraft sunny maksimo ricco baskada oyle bilindik bi marka yok off napacam ben ya bu ozelliklerde araba nerden bulacagim.
Sagol canim netten bi bakayim burda 3 tane bebek magzasi var bu marka yok zaten bi inceleyim hafifmi peki.
Gecmis olsun canim annelik her turlu seyi yaptiriyor. Nisada bugun dustu kanepeden uyumustu bende yataga yatirmaya gotururken uyanir diye kanepeye yatirdim yanina yastiklar koydum yanindaki kanepeyede ben uzandim uyanip duser diye herzaman uyanip oturur aglar etrafa bakar simdi tam uyandi bi anda kendini kanepeden asagi atti yetisemedim bas ustu dustu boynu bukuldu bi anda boynu kiirildi sandim o an elim ayagim titredi yuruyemedim agladim rabbim tum evlatlarimizi korusun.
Kurtulmussunuz asidan gecmis olsun nasil asi huzursuzluk ne yaptimi biz menenjiti yaptiramadik bi turlu ben istedikce bi engel cikti kac haftadir hasta hastayken olmaz dedi hemsire bu hafta yaptiralim biraz gecti hastaligi dedik malesefki pazar gunu tekrar ateslendi 38.5 lara cikti tekrardan grip olmus kulak bogaz agrisi burnu tamamen tikali akiyor yine kaldi asi bende ankaraya gidecegim esiemde dedim napacagiz havaalanlari tum hastalik dolu napacagiz bilmiyorum
isimdeyimgucumdeyim tam denk geldi kullanmis dino teker sorun sanirim kraftin bu tarz arabalari sorunlu vazgectim ne alacagimida bilemiyorum magzada denedim kaygan zeminde guzel gidiyodu hatta kucuk aralardan bile kolayca gecildi ama sorun disarisi
ayniydi dha dune kdr bugun hep denedi denedi basardiAy ne güzel maşallah. Bende koltuğun önüne koyuyorum çok güzel duruyo ayakta ama adım atmaya korkuyo yavrum:)) ellerini uzatıp gimi gimi diyo:)) elimi tutmadan hareket etmiyo kesinlikle.
evet cnm sagol. Bnde cok severim cig yogurtlu bile yerimAfiyet olsun Hira ya bende Ecenin seveceğini düşünmemiştim sevdi çok ta vitaminli zaten yesinler
Ben de yanimdayken birakiyorum kendi kendine dursun diye bir iki sn durup beni tutuyor.Babasi on aylukken yurumus usteluk kilolu bir bebekmisayniydi dha dune kdr bugun hep denedi denedi basardi
evet cnm sagol. Bnde cok severim cig yogurtlu bile yerim
Sağol cnm ya bilemiyorum her gün kusuyo yemeği sevmeyen bi oğlum var. Sizede çok geçmiş olsn inş. hemen düzelirsiniz.Gecmis olsun ya bu kusma bizdede basladi neden aceba ya biz yeniden grip olduk bogazi kulaklari kizarmis burnu akiyo ust uste 2. Kez grip oldu ne oldu anlamadim bu bebeklere
Canim ben 3 ana öğün veriyorum kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği seklinde yoğurdu öğle yemeğiyle birlikte veriyorum bazen aksam yemeğinin yanında da veriyorum yemeğe göre bir ara öğün meyve ikindi vakti veriyorum istedikce emziriyorum
Biz 6 gibi kalkıyoruz anne sütü
8 gibi kahvaltı sonra uyuyo.9 buçuk 10 gibi uyanıyo öğle yemeği. 2 saat sonra anne sütü ve uyuyo 12 gibi. 1 saat sonra uyanıyo sonra önce yoğurt sonra meyve veriyorum sonra yine anne sütü 4-5 gibi yine uyuyo bir saat kadar. Uyanınca akşam yemeği sonra 8 buçuğa doğru anne sütüyle uyku. Sabah 6 ya kadar 2-3 kez yine anne sütü alıyo.
Biz biraz çok yiyoruz![]()
Kuzenimin yürüyem kızını görünce benim gözüm korktu :))
Afiyet olsun Hira ya bende Ecenin seveceğini düşünmemiştim sevdi çok ta vitaminli zaten yesinler
Benim arabamda tıpkı bunun gibi çift yönlü ben de mina bebek ten almıştım
Bakla 7 yaşına kadar verilmiyor canım. Patlıcan da 3 yaşına kadar. Baklayı emzirdiğim için ben de yemiyorum.Bende dün ne alacağımı şaşırdım. Daha önce hiç enginar pişirmedim yemedim. Baktım başka bişey yok görünce onu aldım kıza yedirmek için. Küçük dolmalık top kabaklardan aldım. Kerevizi de güzel bulunca küp küp doğrayıp buzluğa attım ben. Mercimek çorbasının içine atıyorum.
Bezelye mevsimiymiş görmedim daha ama çorbalarına atıcam patatesli yemeğini yapmayı düşünüyorum kıymalı falan. Birde bakla var ama onu nasıl yediririm bilemedim diye almadım. Bende çok kararsız kaldım..
Ağzını öyle bi kilitliyor ki bakamıyorum. Bu arada oğlunun yaşadığı kazalar için çok geçmiş olsun. Ben fırına sık sık askıya ekmek bırakırım. Gerçi sende yapıyorsun. Kaza bela uzak olsun diye.Geçmiş olsun cnö bizde defalarca uyandık bizim 6.diş yolda kabarık sizinde dişmi ki?
Zaten mina bebekle aynilar canim iyiki de almisim hem kolay suruluyo bide bebek arabasina cok para vermek de istemedim zaten en kotu 180 lira para verdim cabuk pert olurasa biraz iyisuni alirim dedim skur gerek kalmadiBenim arabamda tıpkı bunun gibi çift yönlü ben de mina bebek ten almıştım