2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Zaten mina bebekle aynilar canim iyiki de almisim hem kolay suruluyo bide bebek arabasina cok para vermek de istemedim zaten en kotu 180 lira para verdim cabuk pert olurasa biraz iyisuni alirim dedim skur gerek kalmadi
O dönemde mina da kampanya vardı 500 liralık alışverişe 200 lira hediye veriyorlardı ben arabayı 350 liraya aldım 150 lira daha alışveriş yapıp 500 liraya tamamladım 200 liralık alışveriş hakkı verdiler onu da kullandım ama herseyini aldım yorgan yastık nevresim takimi kıyafet banyo malzemeleri arabası dahil bize 500 liraya geldi

Ben de yogurdu ayni seklde veriyorm canm oglen yemegmz yok bizim.gec uyandigi icin de vermek istemiyorm agir gelir midesine dye.iyi fazla verdgmi dusunuyodm ben de:)

Bir ogun eksigiz sizden:)oglen uyanirsa sipa yiyemez tabi.asiya gittigmzde 9300 gr di 17 martta.gecen hafta tarttm 9725 cikti.yetiyo demek ki:)

Her halleri zor bu bebelerin ama ben de onunla surunmekten skldm yahu:KK70:

Ben de alym bari:kk77:
Ben de yogurdu ayni seklde veriyorm canm oglen yemegmz yok bizim.gec uyandigi icin de vermek istemiyorm agir gelir midesine dye.iyi fazla verdgmi dusunuyodm ben de:)

Bir ogun eksigiz sizden:)oglen uyanirsa sipa yiyemez tabi.asiya gittigmzde 9300 gr di 17 martta.gecen hafta tarttm 9725 cikti.yetiyo demek ki:)

Her halleri zor bu bebelerin ama ben de onunla surunmekten skldm yahu:KK70:

Ben de alym bari:kk77:
Yoğurdun meyvenin çok etkisi yok aslında zaten ne zaman istersen ver.
Gayet iyi kilosu biz 9 kiloyuz. Normal ama yemesine göre az. Gerçi ekmek vermiyorum ondan olabilir.

Bakla 7 yaşına kadar verilmiyor canım. Patlıcan da 3 yaşına kadar. Baklayı emzirdiğim için ben de yemiyorum.
İnternetten baktımda çocuğu zehirliyomui süte karışıp:KK57: iyiki almamışım. Severimde aslında eşim yemem dediği için almamıştım. Hiç duymamıştım bunu iyiki yazdınız.

S stepfordk çok geçmiş olsun inş. oğluna bulaştırmadan atlatırsın.
M mutube erkekler bizim gibi olamıyorlar malesef. herşeyden çok çabuk bunalıyorlar. Bence eşinde sizi yalnız bırakmamak için siz gidince dışarı çıkmıştır. Erkekler bana çok saf geliyo kötü bişey düşündüklerini pek düşünemiyorum :)

Zaten mina bebekle aynilar canim iyiki de almisim hem kolay suruluyo bide bebek arabasina cok para vermek de istemedim zaten en kotu 180 lira para verdim cabuk pert olurasa biraz iyisuni alirim dedim skur gerek kalmadi
Ben 450 Liraya Kraft aldım pert olmadı ama çok da sağlam olduğu söylenemez :KK53:

tatlim bence yuruyunce azcik daha iyi oluyor. ama surekli sende oesindesin 1 dk ayrilmamiyorsun yine. simdi ruzgar evi turluyo odadan odaya bende pesinde tabi. dusuyo kalkiyo ama ozgur olunca elini bile tutturmuyo artik:))
Gördük rüzgarın özgürlüğünü :) çok tatlı maşallah

Gunaydin benim cadi beraber yatiyoz diye uyuyomus yatagi ayirinca zorla uykuya daldi 4 kere aldim yataktan gecede 5 te kalkti mama icti uyudu ama tekrar uyumakta zor oldu yataga yatmak istemedi :) sonrada 7.30 da gumaydin :)

Gunaydinnn annislerr ve meleklerii

günaydın kızlar,
ilk yurttışı kaçamağımız pek güzel geçmedi,oğlum dünyayı bana dar etti,tek güzel yanı yürümeye başladı düşmeden birkaç metre gidebiliyor,tabii yine her adımda peşindeyim her türlü yoruluyorum :KK4:

hiraya da kereme maşallah yavaş yavaş artmaya başladı yürüyen bebişlerimiz büyüyor sıpalar yahu :KK68:

bende hastalanıyorum sanırım boğazım kötü yutkunurken çok acıyo ballı limonlu ıhlamur yaptım inşallah biraz rahatlarım dün akşam da başım inanılmaz ağrıdı bir saat kestireyim dedim ama ne mümkün mira sadece benimle olmak istiyor babada da ananede de durmadı bende kıyamadım tabi dinlenemedim sanırım bağışıklık sistemin çökmek üzere

günaydın kızlar,
ilk yurttışı kaçamağımız pek güzel geçmedi,oğlum dünyayı bana dar etti,tek güzel yanı yürümeye başladı düşmeden birkaç metre gidebiliyor,tabii yine her adımda peşindeyim her türlü yoruluyorum :KK4:
Maşallah :)
hiraya da kereme maşallah yavaş yavaş artmaya başladı yürüyen bebişlerimiz büyüyor sıpalar yahu :KK68:

bende hastalanıyorum sanırım boğazım kötü yutkunurken çok acıyo ballı limonlu ıhlamur yaptım inşallah biraz rahatlarım dün akşam da başım inanılmaz ağrıdı bir saat kestireyim dedim ama ne mümkün mira sadece benimle olmak istiyor babada da ananede de durmadı bende kıyamadım tabi dinlenemedim sanırım bağışıklık sistemin çökmek üzere
dikkat edin kendinize hanımlar. Eşim hep der çovuk hasta plunca bi şekilde idare ediyoruz. Ben hastalansam zaten pek sorun değil. Ama sen hastalanınca sistem çöküyo:KK53:

günaydın kızlar,
Maşallah kereme. Olsun en azından çocukla dışarı çıkma fobini atlattın ;)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Maşallah :)

dikkat edin kendinize hanımlar. Eşim hep der çovuk hasta plunca bi şekilde idare ediyoruz. Ben hastalansam zaten pek sorun değil. Ama sen hastalanınca sistem çöküyo:KK53:

Günaydın anneler ve kuzular güzel bir gün olur inşallah..
@minnakkartal umarım ayakta geçirir, hastalanmzsın..vitamin, bitki çayları, pekmez falan yüklenmeli

Maşallah kereme. Olsun en azından çocukla dışarı çıkma fobini atlattın :KK66:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sağolun kızlar bugün öğlen portakal suyu alıcam kantinden bitki çayı devam pekmez annemde söylemişti sabah unuttum ama geceye göre daa ii gibiyim

Uykusuzluk iştahsızlık had safhada, durduk yere ağlama krizleri ve dolu dolu kötü kokulu kaka :/ 5. Diş bugün yarın geliyor sanırım ama bu oğlan diş çıkaracak diye ben mahvoldum :(

Canım geçmiş olsun benim de hafif boğaz ağrısıyla başlamıştı şimdi ilerledi iyice gribim, sürekli ıhlamur limon bal çayı yapıp içiyorum biran önce bebeğime bulaştırmadan atlatmak için dua ediyorum

Back
X