2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar emrenin karninda kucuk benekler var ya alerji mi acaba?

Eklentiler

• 2015-04-21 20.41.44.webp
    2015-04-21 20.41.44.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 117
Dun bebelacin muhallebisini yedirdim farkli olarak o mu yapti bilemedm baska bir yerinde yok
Alerji bildiğim kadarıyla hemen etkiler. Balık alerjim var ordan biliyorum. Aynı gün çıktıysada şimdi farkettiyseniz bilmiyorum ama.
Önemli bişey değildir inşallah giydiği kıyafet falan mı tahriş etti ki

Alerji bildiğim kadarıyla hemen etkiler. Balık alerjim var ordan biliyorum. Aynı gün çıktıysada şimdi farkettiyseniz bilmiyorum ama.
Önemli bişey değildir inşallah giydiği kıyafet falan mı tahriş etti ki

Dun yedirmistim bu sabah olmus.smdi de baktm gecmemis.daha once de olmustu ama

bizimkide birlesik ama diger yanlar boz ya ordan inmeyrkalkarsa diye korkuyordum dayanamadim en asagi kademeye indirdim besigini prk besik bizimkisi[/QUOTE

Bizmki park yatak degl ben de ondan korkuyorm da cok sukur oyle biseye yeltenmedi daha.kalkarsa ben de park yatak alrm herhalde

Sğl cnm sadaka verıyorum da fırın ekmek onu bilmiyorum ne dir?
Fırına gidip askıya ekmek bırakmak istiyorum diyorsun. Kaç tane istersen. Durumu olmayan birileri de gelip bedavaya taze taze ekmek alabiliyor.
Kizlar emrenin karninda kucuk benekler var ya alerji mi acaba?
kızamık aşısını ne zaman yaptırmıştınız ?

valla yazılanları bile okuyamaz oldum,içimden bi ses bazen bas tokatı diyor tövbe estağfurullah el -azim
Cnm tatıl tatıldır dicem ama çocukla çok zor bizimde ist kuzenımın düğünü var halam çok ısrar edıyo lutfen gel benı yalnız bırakmayın dıyo ama ben kendime güvenmiyorum yol da nasıl yaparım düğünde kucakta abıye kıyafetle taşımak yok yedı yok uyumadı özenıyorum başka çocuklara arabada uyuyup ezıyetsiz gezenlere gecen gün düğüne gittik ve çıktık ağlamaktan çıldırdı herkes hadı gidin gıdın aman nasıl kaçtık bilmiyorum

Fırına gidip askıya ekmek bırakmak istiyorum diyorsun. Kaç tane istersen. Durumu olmayan birileri de gelip bedavaya taze taze ekmek alabiliyor.

kızamık aşısını ne zaman yaptırmıştınız ?
Aaaaa hiç duymamıştım bizim burda fırıncıya gıdıp söleyım de iyi oldu cnm çok sağol

Benim oğlum da aynı, ya bi dk durmuyor, sürekli tırmanıyor, ısırıyor saçımı çekiyor, oyuncak olarak sadece beni istiyor. Ama sadece bana karşı böyle. Babasıyla ya da benim anne babamla, çok akıllı bildiğin şu tv deki tatlı çocuklar gibi oynuyor :/ işte ben de bu yüzden bakıcı ya da kreş düşünmedim hiç çünkü azad tahammülü zor bi çocuk ve sadece ben tahammül ederim, bakıcı olsa şimdi kaç kez dövmüş olurdu da haberim olmazdı :KK43:
Cnm ya senın ki çok hareketlı her çocuk aynı değil sana çıkmış allah sağlık versın bıxımkıde hep kucak hep kucak

Geçtiğimiz hafta cuma günü doğum günü için aleşverişe gittim. Dalmaçyalı masa örtüsü, tabak, bardak, çatal, 2 tane saksı gibi şeyden tam adını bilmiyorum, peçete, 1 şeklinde kurabiye kalıbı, balonları ve şeker hamurunu aldım. Doğum gününde yapacağım ikramlıklarla ilgili biraz birşeyler araştırdım, Heyecan dorukta :)))))))))

Geçtiğimiz hafta cuma günü doğum günü için aleşverişe gittim. Dalmaçyalı masa örtüsü, tabak, bardak, çatal, 2 tane saksı gibi şeyden tam adını bilmiyorum, peçete, 1 şeklinde kurabiye kalıbı, balonları ve şeker hamurunu aldım. Doğum gününde yapacağım ikramlıklarla ilgili biraz birşeyler araştırdım, Heyecan dorukta :)))))))))
Kolay gelsin cnm nezaman doğum gününüz benımki pazartesıye gelıyo önceki c tesı mi yapsam sonraki ctesi mi kararsızım

Bizimki de esimle yan yana oturdukmu hemen yanımıza geliyor bana yapışıyor ama iki gündür babası eve gelince çok seviniyor çırpınıyor çığlık atıp gülüyor normalde babasının kucagindayken hemen bana gelmek ister dün gelince babası kucağına aldı gel kızım dedim bana gelmedi ilk kez tabi babasının da ağzı kulaklarında:)))
Cnm ya bu semiz otunun çamurunu nasıl yok ediyosun saatlerdır suda hala kum döküyo ıspanak bile daha kolay temizlemesi

Back
X