Kızamık aşısı yaptırdınız mı yakın zamanda o da döküntü yapabilir demişti drKizlar emrenin karninda kucuk benekler var ya alerji mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızamık aşısı yaptırdınız mı yakın zamanda o da döküntü yapabilir demişti drKizlar emrenin karninda kucuk benekler var ya alerji mi acaba?
Benimki kucağımda 1 sn durmuyor kurtlu gibi aşağı atıyo krndiniCnm ya senın ki çok hareketlı her çocuk aynı değil sana çıkmış allah sağlık versın bıxımkıde hep kucak hep kucak
bizimkinde de kurt kayniyor bunlarin kicondaBenimki kucağımda 1 sn durmuyor kurtlu gibi aşağı atıyo krndini
iyi oldun mu cnm geçmiş olsunsağolun kızlar bugün öğlen portakal suyu alıcam kantinden bitki çayı devam pekmez annemde söylemişti sabah unuttum ama geceye göre daa ii gibiyim
Yanı tüm enerjısını kucağımda atıyor keşke kucakta sakin dursa yerınde saymak yok gezdircem sürekli ordan elıyle ayağıyla bışeyler yapıyorBenimki kucağımda 1 sn durmuyor kurtlu gibi aşağı atıyo krndini
Evet yalnızlık çok zor ama yanında olup faydası olmayanda olabılırdı bazen yakınlarımın uzakta olmasını istediğim zamanlar çok oluyobazen ağlayamıyor bile insan..donup kalıyorum ben sık sık...ailem ve eşimin ailesi herkes arkadaşlarım hep istanbnlda olmasına rağmen çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu/oluyor..nasılsın nasıl gidiyor diye içtenlikle soran yardımcı olmaya çalışan yok..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, bugünümüzü aratmasın...
bnde aldim cogu seyi 4 haziran dogumgunumz persembeye geliyo o gun yapicam yinedeGeçtiğimiz hafta cuma günü doğum günü için aleşverişe gittim. Dalmaçyalı masa örtüsü, tabak, bardak, çatal, 2 tane saksı gibi şeyden tam adını bilmiyorum, peçete, 1 şeklinde kurabiye kalıbı, balonları ve şeker hamurunu aldım. Doğum gününde yapacağım ikramlıklarla ilgili biraz birşeyler araştırdım, Heyecan dorukta :)))))))))
bnde aldim cogu seyi 4 haziran dogumgunumz persembeye geliyo o gun yapicam yinede
Alerjı olabilir miki cnm?
Fırına gidip askıya ekmek bırakmak istiyorum diyorsun. Kaç tane istersen. Durumu olmayan birileri de gelip bedavaya taze taze ekmek alabiliyor.
kızamık aşısını ne zaman yaptırmıştınız ?
Geçtiğimiz hafta cuma günü doğum günü için aleşverişe gittim. Dalmaçyalı masa örtüsü, tabak, bardak, çatal, 2 tane saksı gibi şeyden tam adını bilmiyorum, peçete, 1 şeklinde kurabiye kalıbı, balonları ve şeker hamurunu aldım. Doğum gününde yapacağım ikramlıklarla ilgili biraz birşeyler araştırdım, Heyecan dorukta :)))))))))
Kızamık aşısı yaptırdınız mı yakın zamanda o da döküntü yapabilir demişti dr
Benimki kucağımda 1 sn durmuyor kurtlu gibi aşağı atıyo krndini
bizimkinde de kurt kayniyor bunlarin kicondakucahimda sadece ziplamak icin geliyor at saniyor beni heralde digidik yapiyor
![]()
genelde telefonda anneme şikayet ediyorum keremi 1saat kadar o iyi geliyor,Bana da oluyo canm arada agliyorum iyi geliyo tavsiye ederim![]()
Yani azad tam yakışıklı bi erkek :) neresi kız. Babası haklı :)Benimkinin de kirpikleri benden uzun maşallah, kaşı gözü pek güzel oğlumun, onu da görenler kız sanıyor. Eşim de kız mı diye soranlara, şu bıyıklara bakın bi kıza benziyor mu diye kızıyor![]()
Gökçe yi anlatmışın resmen:)Ya bunlarin hepsimi ayni olur beyzada ayni ve asla oyuncaklarla oynamaz yogurt kabi sise kapaklari magnetler bide vazgecilmezi buldugu kartonu yemek
minnie mause konseptimiz cnm pecete, kek kapsulu ,kek standi,1yas kurdanlari,1yas balonlari,1yas flama,iyiki dogdun yazan susler asmak icin, hediyelik magnet aldim resmini koyucam, seker hamurlari aldm , kaliplar vs..Neler aldın canım, neler düşünüyorsun o gün için. Çalışmıyor olsam çarşamba yapmayı isterdim ama şu anki durumda yorgunluk ağır basacak keyif alamıycam gibi geliyor çarşamba yaparsam.
canım acaba sıcakladı mı miranın Alerjik döküntüleri daha belirgin oluyo yine de önem olarak verme tabi değişik bişiKizlar emrenin karninda kucuk benekler var ya alerji mi acaba?
sağol canım daa ii gibiyimM
iyi oldun mu cnm geçmiş olsun
kullan at markete bak istersen netten orda da uyguna malzemeler var canımminnie mause konseptimiz cnm pecete, kek kapsulu ,kek standi,1yas kurdanlari,1yas balonlari,1yas flama,iyiki dogdun yazan susler asmak icin, hediyelik magnet aldim resmini koyucam, seker hamurlari aldm , kaliplar vs..
eksiklerde hediyelik renkli kolanyalar yapicam, afis yaptricam fotografciya,aklima gelmeyen dha bir suru eksik var. Liste yapip eminonune gtmem lazim
genelde telefonda anneme şikayet ediyorum keremi 1saat kadar o iyi geliyor,
oğlundaki bana alerjik döküntü gibi geldi,tekrarlamaz umarım
Ayyyy ilk dogumgunusuler geldi bile ne cabuk buyudu bu veletler :) allahim hepsine saglikli uzun yillar nasip etsin ins.
Bende kiyafetini kendim yapmaya karar verdim becerebilirsem tütü yapicam renkli. Bi de ust yapcam ama bakalim bi tül arastirmasi yapmam lazim hazirlar 100 tl civari daha uciza cikar diye dusunuyorum
minnie mause konseptimiz cnm pecete, kek kapsulu ,kek standi,1yas kurdanlari,1yas balonlari,1yas flama,iyiki dogdun yazan susler asmak icin, hediyelik magnet aldim resmini koyucam, seker hamurlari aldm , kaliplar vs..
eksiklerde hediyelik renkli kolanyalar yapicam, afis yaptricam fotografciya,aklima gelmeyen dha bir suru eksik var. Liste yapip eminonune gtmem lazim
canım acaba sıcakladı mı miranın Alerjik döküntüleri daha belirgin oluyo yine de önem olarak verme tabi değişik bişi
sağol canım daa ii gibiyim
kullan at markete bak istersen netten orda da uyguna malzemeler var canım
Ben on gün önce yapıcam malum Ramazan