Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emre icin soylemistim canim benim kizimda alrrjik bi bebek oldugu icin hemen bizdede boyle belli ediyorDoktor mu söyledi canım? Geömiş olsun. Yatıldı mı yoksa . Kaşındırmıyodur inşalLahnbebişi
Bizde sabah erken kalkanlardaniz ama 5 bucukla rekor gokcede insanin yatmasymis keske ne ara uyuduki diyesi geliyo :))Herkese günaydın , bşz beş buçukta uyandık :/ çok uykum var.
Bu arada dün annem sürpriz yapıp geldi :) çok mutlu oldum. Pazartesiye kadar bizde kalacak.
Karıştırmışım:))Emre icin soylemistim canim benim kizimda alrrjik bi bebek oldugu icin hemen bizdede boyle belli ediyor
Canim ya camasir suyu olduysa kuru temizleme bisi yapamaz ne yazikki mürekkep dokersende ton farki olur belli olurKizlaaarr gunaydin cok moralimbozukazonce camasr astim bi baktim esimin en sevdigi gomlegi camasr suyu olmus nerden nasil bulasti okdar camasr icinde onu nasil buldu bilmiyorum
napicam bn simdi ? Kurutemizlemeciler duzeltebilirmi. Yada lacivert gomlek ustune murekkepmi doksem nolur yardimmm edinn
![]()
Nedense benim de ayni oldu bi Allahin kulu arayip yarfima ihtiyacin varmi diye sornadi kendimi o kadar yanliz hissediyorum ki.O yuzden dogum gunune kimseyi cagirmicam kotu gunumde yanimda olmayan iyi gubumde de olmasi.Digum gunune sadece cok yakinlarimi davet edecem ailem gubi edimde kendi tarafindan istediklerini csgirsin;(bazen ağlayamıyor bile insan..donup kalıyorum ben sık sık...ailem ve eşimin ailesi herkes arkadaşlarım hep istanbnlda olmasına rağmen çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu/oluyor..nasılsın nasıl gidiyor diye içtenlikle soran yardımcı olmaya çalışan yok..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, bugünümüzü aratmasın...
Eçmiş olsun gitti o gömlek:)Kizlaaarr gunaydin cok moralimbozukazonce camasr astim bi baktim esimin en sevdigi gomlegi camasr suyu olmus nerden nasil bulasti okdar camasr icinde onu nasil buldu bilmiyorum
napicam bn simdi ? Kurutemizlemeciler duzeltebilirmi. Yada lacivert gomlek ustune murekkepmi doksem nolur yardimmm edinn
![]()
Alaah sag gozo sol goze muhtac etmesinEvet yalnızlık çok zor ama yanında olup faydası olmayanda olabılırdı bazen yakınlarımın uzakta olmasını istediğim zamanlar çok oluyo
Geçmiş olsun, yenisini alacaksın gibi görünüyor :/Kizlaaarr gunaydin cok moralimbozukazonce camasr astim bi baktim esimin en sevdigi gomlegi camasr suyu olmus nerden nasil bulasti okdar camasr icinde onu nasil buldu bilmiyorum
![]()
Haklisin murekkep sacma oldu:) bugun gdipbakicm insallh ayni gomlekten bulabilirim sezonlar degisti amaCanim ya camasir suyu olduysa kuru temizleme bisi yapamaz ne yazikki mürekkep dokersende ton farki olur belli olurayni gomlekten alsan olmazmi
gorunen yerde canm., hcbisey demez biliyorum belki uzulmez bile ama. Bn cok sevdgini bildgim icin uzuldumEçmiş olsun gitti o gömlek:)
Çaktırmadan aynısından al:)
Çok görünür bi yerde değilse giyer yinede . Eşimde bi gönleğine kimyasal dökmüş iş yerinde atmaya kıyamayınca üzerinde hıtkayla gîymeye başladı.
Bulabilcegimi sanmiyorum ama sansimi denicem olmadi baska alucam artik onu sevicek:) 3 kurutemizlemeciyi aradim yapamiyolarmisGeçmiş olsun, yenisini alacaksın gibi görünüyor :/
güne böyle başladıysa akşama kadar çoookk işin var demekki :)) gerçi ben artık toparlamayı bıraktım bi taraftan toplarken öbür taraftan dağıtıyo bu bızdıklar bide bizimki salonun orta yerinde oynuyor :))Eki Görüntüle 1504146 Gunaydin teyzeler bu yeni kalkmis halimiz :)
benim kızımda kronik kabız ve semizotu iyi geliyor ki yarım kase falan anca yemesine rağmen bir de ben pirinç yerine yarma koyuyorum onun da faydası oluyor diye düşünüyorumBendE bu gün semizotu yaptım uyansın yediricem. Sürekli kabız zaten yavrum inşallah iyi gelir
Ben kıymalı yapmadım ama soğan sarımsak havuç az bi pirinç koyup zeytin yağlı yaptım inşallah güzel yer
geçmiş olsun canım gitmiş o gömlek ne yazık ki inşallah aynısından bulabilirsinKizlaaarr gunaydin cok moralimbozukazonce camasr astim bi baktim esimin en sevdigi gomlegi camasr suyu olmus nerden nasil bulasti okdar camasr icinde onu nasil buldu bilmiyorum
![]()
Istersen aldiginiz magazayi ara modelini varsa kod nosunu falan soyle depolara falan da bakabilirler cok onemli benim icin falan dersen boylelikle bulabilirsin sankiHaklisin murekkep sacma oldu:) bugun gdipbakicm insallh ayni gomlekten bulabilirim sezonlar degisti ama
gorunen yerde canm., hcbisey demez biliyorum belki uzulmez bile ama. Bn cok sevdgini bildgim icin uzuldum
Aa yarma hiç aklıma gelmemişti. Evde yok gerçi de bulgur bile daha iyi olurdu aslında. Sağol canım. Bizimkide kronik haftada ili kez hoşaf yapıyorum kayısılı falan ama anca o gün etkisi oluyogüne böyle başladıysa akşama kadar çoookk işin var demekki :)) gerçi ben artık toparlamayı bıraktım bi taraftan toplarken öbür taraftan dağıtıyo bu bızdıklar bide bizimki salonun orta yerinde oynuyor :))
benim kızımda kronik kabız ve semizotu iyi geliyor ki yarım kase falan anca yemesine rağmen bir de ben pirinç yerine yarma koyuyorum onun da faydası oluyor diye düşünüyorum
geçmiş olsun canım gitmiş o gömlek ne yazık ki inşallah aynısından bulabilirsin
bende kayısı püresi veriyorum muhallebisine mutlaka gün kurusu katıyorum pirinç ucu yerine yulaf tercih ediyorum bir de bize karnabahar da ii geliyor bunlardan çok az yese de fayda ediyor ama hiç yaptıramazsan ki bizim ki bazen ciddi boyutlara varıyor o zaman toz lif katıyorum çorbalarına (dr tavsiyesi)Aa yarma hiç aklıma gelmemişti. Evde yok gerçi de bulgur bile daha iyi olurdu aslında. Sağol canım. Bizimkide kronik haftada ili kez hoşaf yapıyorum kayısılı falan ama anca o gün etkisi oluyoavokado da iyi geliyo. Senin yaptığın başka bişey var mı
Bende hep yulaf alıyorum. Ama hep zorlanıyo yavrum. Bazen günde 6-7 seferde anca yapıyo kakasını. Azar azar xorlananzorlanabende kayısı püresi veriyorum muhallebisine mutlaka gün kurusu katıyorum pirinç ucu yerine yulaf tercih ediyorum bir de bize karnabahar da ii geliyor bunlardan çok az yese de fayda ediyor ama hiç yaptıramazsan ki bizim ki bazen ciddi boyutlara varıyor o zaman toz lif katıyorum çorbalarına (dr tavsiyesi)