2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
uyuyakalmak mı benim oğlum uyuyakalsa bayıldı sanıp hastaneye koşarım,ah kızlar çok şanslısınız inanın bana göre
Aynen öyle, adam uyumuyor ki uyuyakalsın. Uyutmaya çalışırken biraz hareketsiz kalıp mayışıyor ya, onu dinlenmek sayıp bizimki tekrar kalkıp kudurmaya devam ediyor :( gözlerini dinlendirmek yetiyor :/

Yaklaşık bir haftadır grib gibiyim..baş ve boğaz ağrısı geceleri öksürük şikayetlerim var..bebeğime geçmedi şükür.. Bugün aile hekimine gidip ilaç aldım, uzun sürdüğğnden..sanırım msvsim geçişi son hastalıkları getiriyor beraberinde..tüm hasta anne ve bebişlere şifalar diliyorum..

Bana da çok değişik geldi mama sandalyesinde uyuyakalmak, maşaallah.. Benim kız kendi sandalyesinde ayağa kalkıp ordan diğer sandalye
Ye ordan da masaya geçmeye çalışıyor..buaralar bunu huy edindiğinden kullanamıyorum mama sandalyesiniarkamı dönsem düşecek diye ödüm kopuyor..
Geçmiş olsun. İsimdeyimgücümdeyimin kızı Gökçe zaten on numara akıllı, daha önce yürüteçte uyumuşluğu da var onun :)

şuan aramızda 15-20 dak. var (arabayla) ne hamileligim de geldi ne lohusalığım da ne sonrasında. 2 senedir hiç evime gelmediler. Tabi yakına oturunca nasıl olur bilemiyorum. Eşimin iş yerine de orda ve yeminetti çok bunalırsan 1 sene sonra istedigin yere taşınırız diye. Ayrıca şuan eve aidatla beraber 1.360tl ödüyoruz daha fazla kira ödemeyip ev almak mantıklı. Her çağırdığında gitmesem anlar herhalde onu istemedigimi. Ayy çok zor bi karar ya.
Kizim seni kara listeye almis ben de durekli okuyirum ve seni goremefim en sin duphelendim ve kara liste olmussun ;)

Offff gene alıntı yapamamışım
Canım alıntılamak istediğin mesajın altındaki cevaplaya tıklıyosun. Sayfanın altında yazınyaxılan yerde kişinin mesajı beliyo. O mesajın altına yazıyosun yorumunu.
Bende bazen cevaplaya bstığında msj belirmiyo

Hımm kaçırmışım ben , gökçenin yürüteçte uyuduğunu azadın maceralarını bende nille yaşıyorum sanki..Allahtan kız çocuğu diye avutuyırum kendimi...akşam eşim gelene kadar pert oluyorum..bi şeyleri kaçırırım diye uyumuyor adeta
Geçmiş olsun. İsimdeyimgücümdeyimin kızı Gökçe zaten on numara akıllı, daha önce yürüteçte uyumuşluğu da var onun :)

Canım alıntılamak istediğin mesajın altındaki cevaplaya tıklıyosun. Sayfanın altında yazınyaxılan yerde kişinin mesajı beliyo. O mesajın altına yazıyosun yorumunu.
Bende bazen cevaplaya bstığında msj belirmiyo
Teşekkür ederim, başaracağım inşallah

Yaklaşık bir haftadır grib gibiyim..baş ve boğaz ağrısı geceleri öksürük şikayetlerim var..bebeğime geçmedi şükür.. Bugün aile hekimine gidip ilaç aldım, uzun sürdüğğnden..sanırım msvsim geçişi son hastalıkları getiriyor beraberinde..tüm hasta anne ve bebişlere şifalar diliyorum..
çok geçmiş olsun benimde boğazım köyü Ihlamurla geçiştirmeye çalışıyorum

cok sıkıntısı yoksa goturme bence nefret etcek artik doktordan :)
ya o kadar doktor gördüki zaten çok istemiyorum zaten Cumartesi Kontrolü var bakıcam artık durumuna göre

Azada bondigonun aktivite masasını aldık ama bizim oğlan kullanıma yeni f boyut kattı. Bi üzerine çıkmaya çalışıyor masanın, olmayınca da altından geçiyor emekleyerek :) masa da oğlanın arkasından ağlıyor lütfen benimle oyna diye ama benim oğlum kalorifer peteğinin vana koruyucusuyla oynamayı tercih ediyor :(
Allahım eşim yolda geliyor ve 4 gün boyunca sadec emziricem ve yemeklerini hazırlıycam azadın , onun dışında muhattap olmayacağım 4 gün boyunca eşim bakacak :21:

minnie mause konseptimiz cnm pecete, kek kapsulu ,kek standi,1yas kurdanlari,1yas balonlari,1yas flama,iyiki dogdun yazan susler asmak icin, hediyelik magnet aldim resmini koyucam, seker hamurlari aldm , kaliplar vs..

eksiklerde hediyelik renkli kolanyalar yapicam, afis yaptricam fotografciya,aklima gelmeyen dha bir suru eksik var. Liste yapip eminonune gtmem lazim

canummmmmm nerden aldin bunlari ? beylikduzunden mi ? bende bu haftasonu alicam cunku

Azada bondigonun aktivite masasını aldık ama bizim oğlan kullanıma yeni f boyut kattı. Bi üzerine çıkmaya çalışıyor masanın, olmayınca da altından geçiyor emekleyerek :) masa da oğlanın arkasından ağlıyor lütfen benimle oyna diye ama benim oğlum kalorifer peteğinin vana koruyucusuyla oynamayı tercih ediyor :KK43:
Allahım eşim yolda geliyor ve 4 gün boyunca sadec emziricem ve yemeklerini hazırlıycam azadın , onun dışında muhattap olmayacağım 4 gün boyunca eşim bakacak :21:
Bizdede bondigonun var. Gökçe bi ara suratına bakmıypdu. Şimdi çıkdırıyo onu görünce. Resmini atmıştım hatta nasıl güldüğünün:)
Günaydın. İyi geceler diyen yeri biz öne çekiyoruz o ileri itiyo inatlaşıyo bizle. Kelebeği biz açıyoruz o inatla kapatıyo.
Dönem dönem sarıyo masasına

Bizdede bondigonun var. Gökçe bi ara suratına bakmıypdu. Şimdi çıkdırıyo onu görünce. Resmini atmıştım hatta nasıl güldüğünün:)
Günaydın. İyi geceler diyen yeri biz öne çekiyoruz o ileri itiyo inatlaşıyo bizle. Kelebeği biz açıyoruz o inatla kapatıyo.
Bizimkinin yegane oyuncağı ben ve ev eşyalarımızmış, anlamış oldum :/ buna da diğer oyuncaklara yaptığı muameleyi yaptı :(

aayy çok mutluyum umutun böbreğinde genisleme vardı bildiginiz üzere ama artık yok kaybolmuş:KK9::rolleyes:
Çok sevindim canım

Bizde de durum bu, masa oda ortasında yetim gibi kaldı, bizimki yine tırmanma peşinde :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 105
Bi
Bizde de durum bu, masa oda ortasında yetim gibi kaldı, bizimki yine tırmanma peşinde :KK43:
z bişeye dikkatini çekmek istiyosak eşimle onun başına gidip aaa ne güzelmiş galan diye oynuyoruz. Gülüyoruz falan. Ellerimizi ittiriyo hemen kendi yapmak için. Deneyin bence:)
Bide gökçede üstteki yerleri bırakıp. Oyuncağın ayaklarını sökmek için basılan yer var ya oraya basıp basıp duruyo:))

Back
X