- 13 Ağustos 2014
- 496
- 831
- 158
teşekkürler açıklamalar için canım,inşallah yetecek kadar olur çörek otu yağı aldım bi onu deneyeceğim
canım tek sağımla anlaman imkansız makinaya alışması lazım birde benim göğsüm mira emerken çok daa dolu dolu oluyo makinayla o kadar verimli olmuyor bir de Kerem emmese bile yedi saat bekleme devamlılık için üç saat olması lazım en fazla miranın doktoru 5 saatte 100cc sağsan üç saatte de aynısını sağarsın süt bekledikçe dolmaz sağdıkça artar demişti ki Yani belki yedi değil üç saatte deneseydin tek göğüsten yine o kadar gelebilirdi ki o zamn Hiçte azımsanacak bi rakam değil benimde üç saatte aşağı yukarı öyle gerçekten süt miktarını anlamak için bir hafta üç saatte bir düzenli sağıp tabi Keremi de emzirip anca anlayabilirsin süt miktarını uzun uzun yazıyorum ama bunun ne kadar önemli bişi olduğunu biliyorum o yüzden moral bozma uyku stres azaldı mı endişesi herşey etkiler ben hep azıcık azaldığını görsem kendimi moral kampına soktum miranın yeme sorunu olduğu için süte o kadar ihtiyacı varki böyle düşünd düşüne çok şükür bugüne kadar geldik stoklarla hatta :)) bide azaldığını düşündükçe süt yaptığını düşündüğün şeylerden tüket ben hemen her zaman faydasını gördüm